Μουτάφη και Νιφλής: Ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους υιοθετώντας τον μικρό Δημήτρη από την Αφρική

Μουτάφη και Νιφλής: Ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους υιοθετώντας τον μικρό Δημήτρη από την Αφρική

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους υιοθετώντας ένα αγοράκι από την Αφρική.

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής, με πάνω από 6 χρόνια κοινής ζωής έκαναν ένα νέο μεγάλο βήμα στον γάμο τους.

Η γνωστή ηθοποιός και ο πετυχημένος δημοσιογράφος θέλησαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και φυσικά το έκαναν με τον πιο όμορφο τρόπο. Έτσι η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής, ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους υιοθετώντας ένα αγοράκι από την Αφρική.

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής μετά από πέντε χρόνια γάμου, είναι το ίδιο ερωτευμένοι

Ακόμα και σε πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της η ηθοποιός είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι και μέσα από αυτό το βήμα του ζευγαριού έκανε πράξη αυτό το όνειρο. Mάλιστα η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε πει για το θέμα των παιδιών:

«Όλοι έχουμε την επιθυμία για ένα παιδάκι. Τα αγαπάω τα παιδιά κι ελπίζω να κάνω ένα παιδάκι. Θέλω να κάνω, οπότε θα δείξει.»

https://www.instagram.com/p/CwpE24rg72N/

Σύμφωνα με δική της δημοσίευση στα stories της στο Instagram, η Ελισάβετ μαζί με τον Μάνο Νιφλή, έγιναν γονείς ενός πανέμορφου αγοριού που υιοθέτησαν. Η ίδια θέλησε να καλωσορίσει τον γιο της , αναρτώντας την πρώτη του φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από τη φωτογραφία:

Με αυτό τον τρόπο η ηθοποιός, έκανε γνωστό και το όνομα του γιου τους.

moutafi.webp

Η σχέση της Ελισάβετ Μουτάφη με τις κόρες του Μάνου Νιφλή

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής έχουν μιλήσει ακόμα και σε κοινή συνέντευξη για τη σχέση τους. Είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι και κάνουν όνειρα για το μέλλον. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, με τις οποίες η ηθοποιός διατηρεί άψογες σχέσεις και όπως έχει δηλώσει και η ίδια:

«Οι κόρες του Μάνου, είναι οι κολλητές μου. Με τη Μαρία, τη μαμά τους, μιλάμε στο τηλέφωνο, θα πιούμε και καφέ. Έχουμε μια άψογη σχέση. Αυτό ξεκινάει από τη Μαρία, μετά από εμένα, και μετά τον Μάνο. Έχω το ελεύθερο από τη Μαρία να αντιμετωπίζω τα παιδιά όπως νιώθω, και όχι να κάνω πάντα την καλή νεράιδα. Έχουμε άψογη σχέση… Ήμασταν και τυχεροί όλοι σε αυτή τη σχέση, παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας»

https://www.instagram.com/p/B66jjqyFMnJ/

Η Ελισάβετ Μουτάφη έχει άριστη σχέση με την πρώην του Νιφλή αλλά δεν κάνει τη νεράιδα στα παιδιά του

ενώ ο Μάνος Νιφλής είχε πει για τη σχέση αυτή:

«Είχα μιλήσει με τις κόρες μου για την Ελισάβετ. Το σημαντικό όμως είναι ότι υπήρξε η παρέμβαση από τη μητέρα τους, που είναι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι, αυτό απελευθέρωσε τα κορίτσια στο να γίνουν φίλες με την Ελισάβετ»