Το τέλος της «Μουρμούρας» μετά από 11 χρόνια συγκίνησε το Twitter/Χ γιατί αποκαταστάθηκε η αδικία

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος της «Μουρμούρας» μετά από 11 χρόνια συγκίνησε το Twitter/Χ γιατί αποκαταστάθηκε η αδικία
KOSMAS KOUMIANOS

Με την υπόσχεση γάμου του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Παρθένας Χοροζίδου και όλα τα ζευγάρια μαζί, έκλεισε ο κύκλος των 11 χρόνων της Μουρμούρας.

Η πιο comfort κωμική σειρά με το μεγαλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, τα 11 συνεχόμενα χρόνια προβολής, έριξε αυλαία με συγκίνηση και όλα τα ζευγάρια ενωμένα και αγαπημένα. Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ή σκέτο «Μουρμούρα» όπως συχνά το κοινό την αποκαλούσε, έκλεισε με δύο ανατροπές και την αποκατάσταση μίας μεγάλης αδικίας.

Και με τον τρίτο γάμο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

https://www.instagram.com/reel/C89PwlqAxGh/

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έτοιμος για 3ο γάμο

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στηρίχτηκε στην ισπανική σειρά «Σκηνές γάμου» και από χθες είναι η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά. Τρεις ηθοποιοί ήταν από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Τάσος Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου, παρά τη διακοπή της αυτή τη σεζόν. Επανερχόταν ως φάντασμα και έτσι την συνυπολογίζουμε.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ποζάρει με τις «Μουρμούρες» του & όλοι πρόσεξαν την αλλαγή της Λαμπρόγιαννη

Ο Alpha είχε αποφασίσει να ολοκληρωθεί φέτος ο κύκλος της σειράς, κάπως αιφνίδια αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις των ηθοποιών. Κρίθηκε όμως απαραίτητη αυτή η διακοπή γιατί πλέον είχε και σεναριακά ολοκληρώσει την πορεία της. Πέρασε από πολλές αλλαγές μετά την 3η σεζόν και την αποχώρηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου, είχε μία μικρή κάμψη, αλλά αναγεννήθηκε τόσο με το ζευγάρι της Ξένιας και του Μπάμπη (Κουταφτίκη, Τσεκούρας) όσο και με την είσοδο στη σειρά της Κλέλιας Ρένεση, του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και της Μαρίας Χάνου.

Το χθεσινό τελευταίο επεισόδιο είχε εκπλήξεις και ανατροπές. Καταρχάς την επιστροφή της Ελένης Κοκκίδου. Έγινε μία πλήρη μεταστροφή του σεναρίου και τελικά όνειρο ήταν που ο Μηνάς την είδε να πνίγεται και να πεθαίνει. Αυτή ήταν και η αποκτάσταση μίας μεγάλης αδικίας, καθώς το κοινό είχε αντιδράσει έντονα για την απομάκρυνση της ηθοποιού.

Αυτή η σειρά μεγάλωσε γενιές και γενιές και αυτό επεσήμαναν χθες και οι τηλεθεατές στα social media. Με συγκίνηση το Χ αποχαιρέτησε τη σειρά - φαινόμενο.

Το τέλος είχε και την ένωση όλων των ζευγαριών της σειράς. Από σκηνικό σε σκηνικό πέρασαν όλοι για να καταλήξουν να ενωθούν μαζί για την τελευταία σκηνή. Εκεί είδαμε και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να ακούει από την Παρθένα Χοροζίδου πως δέχεται να τον παντρευτεί.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ότι είχε στεναχωρηθεί μόλις έμαθε για το τέλος της σειράς «Στεναχωρήθηκα γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά, αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οικονομικές δυσκολίες, πολλές για όλους».