Η MasterChef Μαρία Mπέη επέστρεψε στο Instagram μετά από 6 μήνες με τον τρόπο που έπρεπε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η MasterChef Μαρία Mπέη επέστρεψε στο Instagram μετά από 6 μήνες με τον τρόπο που έπρεπε

Πολλοί αναρωτήθηκαν πού «χάθηκε» η MasterChef του 2023, αφού η Μαρία Μπέη είχε να κάνει ανάρτηση στα social media της από τον Ιανουάριο. Να που ομως η ίδια επέστρεψε!

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες και με αφορμή τον τελικό του 8ου κύκλου του MasterChef πολλοί αναρωτήθηκαν τι κάνει η Μαρία Μπέη, η νικήτρια του 7ου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής και δεύτερη γυναίκα που κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο, μετά την Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η ίδια αν και ποτέ δεν μάς είχε συνηθίσει σε καθημερινές αναρτήσεις, ήταν αρκετά ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram της με τα διάφορα story που δημοσίευε.

Αυτό μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2024, οπότε και η ίδια είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση, ενώ είχε προηγηθεί κι ένα story για τον κύκλο του MasterChef που ξεκινούσε με την ίδια να δίνει μια συμβουλή στους νέους παίκτες και να εύχεται καλή αρχή στους κριτές.

«Μια συμβουλή...Με πίστη και υπομονή τα όνειρα βγαίνουν αληθινά...Μην τα παρατάς ποτέ...» είχε γράψει η Μαρία Μπέη, αφού κι η ίδια κατάφερε να βγει πρώτη ση δεύτερη συμμετοχή της στον διαγωνισμό (την πρώτη, στο MasterChef 4 είχε τερματίσει στην 3η θέση).

maria.jpeg

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μπέη μετά από 6 μήνες

Από τότε η MasteChef «χάθηκε» από τον social mediaκό κόσμο, με πολλούς να απορούν τι έχει συμβεί.

Τίποτα κακό ή περίεργο όμως, δεν συνέβη, αφού απ' ότι φάνηκε η ίδια ήθελε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media και να επικεντρωθεί στη μεγάλη της αγάπη που είναι η μαγειρική.

Άλλωστε, η ίδια είχε δηλώσει μετά τη νίκη της στην κάμερα του Star πως θα κάνει ακριβώς αυτό το διάλειμμα.

Θα ήθελα να πάρω κάποιες μέρες για τον εαυτό μου, να ηρεμήσω. Να κάνω κάποια προγραμματισμένα ταξίδια, που θέλω να κάνω για εμένα και μετά σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε αυτό που συνεχίζουμε και αυτό που αγαπάμε.

Η MasterChef ωστόσο, επέστρεψε δριμύτερη μετά από 6 μήνες με άκρως καλοκαιρινή αλλά και ρομαντική διάθεση.

Η ίδια και ο Δημήτρης Μπέλλος μαζί με μια φίλη τους, όπως είδαμε μέσα από το Instagram της Mαρίας Μπέη απόλαυσαν τη θάλασσα και τα όμορφα χρώματα του ηλιοβασιλέματος κάνοντας μια mini κρουαζιέρα με σκάφος.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasteChef 4 το 2020, αφού κι εκείνος ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους.

https://www.instagram.com/p/Ctl4FEYtMwd/

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι από τότε και μάλιστα, πέραν του ότι συμμετείχαν ταυτόχρονα για δεύτερη φορά στον 7ο κύκλο του παιχνιδιού το 2023, έχουν συνεργαστεί μαζί και επαγγελματικά πολλές φορές στην εκτός διαγωνισμού ζωή τους.