Σάκης Κατσούλης: Οι αλλαγές στη ζωή του 3 χρόνια μετά τις νίκες στο Survivor και η άδικη σύγκριση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάκης Κατσούλης: Οι αλλαγές στη ζωή του 3 χρόνια μετά τις νίκες στο Survivor και η άδικη σύγκριση

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να μιλήσει για όσα άλλαξαν στη ζωή του μετά τις συμμετοχές του στο Survivor, με κάποιους ωστόσο να επιμένουν να τον συγκρίνουν με τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Λίγες μέρες έχουν περάσει μόνο μετά τον τελικό του φετινού Survivor και ο Σάκης Κατσούλης, που έδωσε το παρών στο Γαλάτσι σχολιάζοντας την προσπάθεια κάθε παίκτη μαζί με τον Γιώργο Λιανό, θέλησε να κάνει στα social media του έναν απολογισμό των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή του μετά και τις δύο υπερεπιτυχημένες συμμετοχές του.

Σάκης Κατσούλης: Ο δύο φορές νικητής του Survivor έχει μια εύλογη απορία για το φετινό παιχνίδι

Ο απολογισμός του Σάκη Κατσούλη 3 χρόνια μετά την 1η του νίκη στο Survivor

Έναν χρόνο ακριβώς μετά τη 2η νίκη του στο συγκεκριμένο παιχνίδι (σ.σ ο τελικός του Survivor All Star είχε γίνει στις 12/7/2023), ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του, έχοντας αγκαλιά του τα δύο τρόπαια που κατέκτησε (αυτό του Survivor 2021 και αυτό του Survivor All Star):

«Πριν 3 χρόνια πήρα μια απόφαση που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα άλλαζε όχι μόνο την ζωή μου αλλά και τον τρόπο σκέψης μου!!! SURVIVOR λέγεται….. ένα απλό project για κάποιους αλλά για μένα πραγματικό μάθημα ζωής!!! Σκέψεις, αναμνήσεις, βιώματα και εμπειρίες που ποτέ μα ποτέ δεν θα ξαναζήσω..Ξεπέρασα τα όρια μου, τολμώ να πω έγινα καλύτερος άνθρωπος γιατί αντιλήφθηκα και εκτίμησα τα μέχρι πρότινος δεδομένα (όπως νόμιζα)!! Δεν είχα σχέδια, ούτε όνειρα σε αυτό το παιχνίδι, όμως εσείς και μόνο εσείς με φέρατε εδώ που είμαι σήμερα!!!
2 τελικοί Survivor… 2 φορές νικητής!!!!!! Δεν θα πάψω ποτέ να σας λέω ευχαριστώ, αν και είναι τόσο μικρή αυτή η λέξη για όσα νιώθω! Σας είμαι ευγνώμων!!!!!!
Υ.Γ. Να κυνηγάτε τα όνειρα σας ακόμα κι αν κάποιοι σας πουν πως δεν μπορείτε !! ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Εις το επανιδείν!
( Τα όσα γράφω είναι με δάκρυα στα μάτια. Να μείνει μεταξύ μας όμως)» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης έναν χρόνο μετά την 2η νίκη του στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/C9VOnrHs7ZR/

Ο πρώην παίκτης του Survivor και μέχρι στιγμής μοναδικός που έχει κάνει το 2 στα 2 αγαπήθηκε πολύ από τους fans του ριάλιτι και όπως ήταν φυσικό η ανάρτησή του γέμισε με σχόλια και χιλιάδες likes.

Πέρα βέβαια, από τα τρόπαια ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με την οποία παρότι ενώθηκαν ξανά μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor 2021 και είναι ερωτευμένοι και αγαπημένοι μέχρι σήμερα.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, που γράφεται αυτό το κείμενο οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σκιάθο, πλημμυρίζοντας με αγάπη το feed μας στα social media.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε «μαμά» στο TikTok και oι fans τόνισαν πόσο πολύ της πάει η μητρότητα

O Σάκης Κατσούλης δημοσίευσε κιόλας ένα βίντεο στο TikTok του με την Μαριαλένα του να περπατάει στη θάλασσα στο ηλιοβασίλεμα, κάνοντάς μας πραγματικά να «λιώσουμε».

H άδικη σύγκριση του Κατσούλη με τον Ντάνο από έναν παλιό Survivor

Ένας ωστόσο, παλιός γνώριμος του παιχνιδιού αν και δεν έχει βρεθεί ποτέ με τον Σάκη Κατσούλη στο ίδιο παιχνίδι προέβη σε μία άδικη σύγκριση, στην οποία πολλοί fans του παιχνιδιού έχουν «υποπέσει» κατά καιρούς.

Αυτή δεν είναι άλλη από την σύγκριση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς τον Ντάνο, τον πρώτο νικητή του Survivor από τη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται το συγκεκριμένο παιχνίδι μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Σπύρος Γουρδούπης λοιπόν ή αλλιώς Doctor Pips όπως είναι το όνομά του στα social media, παρότι δεν βρέθηκε ποτέ με τον Σάκη Κατσούλη ή τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor, αφού ο ίδιος συμμετείχε το 2018, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Δήμητρα Βαμβακούση, φαίνεται πως έχει μια παραπάνω αδυναμία στον διπλά νικητή του συγκεκριμένου project.

Γι' αυτό και το σχόλιό του στην ανάρτησή του ήταν το εξής:

«"Δεν είσαι ο Ντάνος φιλαράκο, μη μας κάνεις κουμάντο". Ευτυχώς δηλαδή. The Greek Survivor GOAT. Έχεις τη στήριξή μου».

449865444_1288363452128253_3906294975017403377_n.jpg

Ο Σάκης Κατσούλης αρκέστηκε στο να απαντήσει με κάποια emoji στο σχόλιο του πρώην Survivor. Ωστόσο, επειδή αυτή η σύγκριση ήταν κάτι που συνέβαινε συχνά στα social media κατά τη διάρκεια του All Star κι επειδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θέλησε να συμμετάσχει, θα πρέπει να αναφέρουμε πως είναι εξαιρετικά άδικη και για τους δύο παίκτες.

Τόσο ο Ντάνος όσο και ο Σάκης Κατσούλης είναι δύο παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αγωνιστικά αλλά και με την ταπεινή συμπεριφορά τους. Καθένας με τον δικό του χαρακτήρα κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το κοινό, μια αγάπη που οι fans του Survivor τους δείχνουν μέχρι και σήμερα. Είναι άτοπο λοιπόν, να προσπαθούμε να συγκρίνουμε τους δύο πιο τέλειους άντρες που πέρασαν από το ριάλιτι, την πορεία που ακολούθησαν αλλά και το πώς χρησιμοποίησαν τη φήμη που κέρδισαν από αυτό, αφού είναι τελείως διαφορετικά.