Η μεγαλύτερη είδηση στις λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου της Κατερίνας Στικούδη είναι η νόνα

Η μεγαλύτερη είδηση στις λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου της Κατερίνας Στικούδη είναι η νόνα

Το όνομα του μικρού, τα ρούχα, το κατάστημα που επισκέφτηκαν και το επικό σχόλιο: «Λένε πως οι καλοί φίλοι παίρνουν προαγωγή και γίνονται οικογένεια».

Γνωστή για την εκρηκτική της παρουσία στη μουσική σκηνή και την τηλεόραση, η Κατερίνα Στικούδη αποδείξει ότι η μητρότητα δεν αποτελεί εμπόδιο στην καριέρα και την προσωπική της εξέλιξη. Από το 2018, είναι παντρεμένη με τον καθηγητή και μουσικό Βαγγέλη Σερίφη και από τον απόλυτο έρωτά τους γεννήθηκαν δύο γιοι. Ο Βύρωνας που γεννήθηκε το 2020 και ο Νικόλας που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2024.

Η 39χρονη δυναμική κοπέλα, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προκλήσεις αλλά και τις χαρές της μητρότητας. Έχει τονίσει ότι η γέννηση των παιδιών της την έχει κάνει να δει τον κόσμο με άλλα μάτια και να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της. Η μητρότητα αποτελεί για εκείνη πηγή έμπνευσης και δύναμης, που την ωθεί να γίνεται καλύτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης.

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε τα 39 και οι 3 «Σερίφηδές» της της έκαναν το πιο απλό αλλά ξεχωριστό δώρο

Στα πιο πρόσφατα νέα της Κατερίνας και όπως αποκάλυψε, ετοιμάζεται να βαφτίσει τον δεύτερο γιο της, που θα πάρει το όνομα Νικόλας. Η βάφτιση έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, που θα προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Όσο για το το ποια ήταν η δυνατή είδηση που έδωσε η Κατερίνα; Η είδηση ήρθε με ανάρτηση στο Instagram όπου και αποκάλυψε ότι νονά του μικρού Νικόλα θα είναι η Ελένη Μπαχούμη, μια αγαπημένη φίλη της Κατερίνας εδώ και χρόνια. Η επιλογή της νονάς είναι ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς οι δύο γυναίκες μοιράζονται μια δυνατή φιλία που έχει αντέξει στον χρόνο. Το κείμενο δε, που έγραψε η Κατερίνα, ήταν απλώς #respect.

stikoudikaterin_1720895455_3411440800644941059_206341927.jpg

«Που να σας τα λέω … μου φαίνεται σαν όνειρο .. Σε γνώρισα όταν ήμουν 20 χρόνων .. ( πριν 7 χρόνια δηλαδή 😂) .. είχα την τύχη να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία , στην αγαπημένη μου γειτονιά την Καισαριανή !! Με αγάπησες από την πρώτη στιγμή .. γι αυτό που είμαι , για τη μουσική μου και για όλα όσα αποφάσιζα να κάνω κατά καιρούς ..! Πέρασε ο καιρός και αποφάσισα να φύγω μια μέρα .. δε θα ξεχάσω τι μου είχες πει , θα χαθούμε τώρα εμείς ? Και σου είχα απαντήσει πως οποίος δεν θέλει να χαθεί δεν χάνεται, σου χαμογέλασα και σε πήρα αγκαλιά.. Τώρα εσύ μικρό μου κοριτσάκι έγινες μια γυναικάρα που θαυμάζω για τους στόχους της και το πείσμα της..
εσύ μικρό μου κοριτσάκι ομόρφυνες πολύ, ψήλωσες, ωριμάσες..
Εσύ μικρό μου κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη θα γίνεις η νονά του δεύτερου γιου μου ..
Η συγκίνηση τεράστια …. Θα Σ αγαπώ για πάντα ! ♥️ @eleni_bachoumi».

https://www.instagram.com/p/C9X31Zwt9th/

«Λένε πως οι καλοί φίλοι παίρνουν προαγωγή και γίνονται οικογένεια», αυτό ήταν ένα από τα σχόλια που ήταν ό, τι πιο εύστοχο διαβάσαμε για τα δύο κορίτσια που επισκέφτηκαν γνωστό κατάστημα με βαφτιστικά ήδη και πόζαραν στον φακό χαμογελαστές.

Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη

Στο κατάστημα του Στέλιου Μανωλά, βρέθηκε φυσικά και ο σύζυγός της -γνωστός και ως DJ Rico. Το ζευγάρι επιμελείται προσωπικά κάθε λεπτομέρεια, από την επιλογή των βαπτιστικών ρούχων και των μπομπονιέρων μέχρι τη διακόσμηση του χώρου και το μενού της δεξίωσης. Τα βαπτιστικά του μικρού Νικόλα επιλέχθηκαν από την πλούσια συλλογή του Stova Bambini, ενός γνωστού οίκου βαπτιστικών ειδών. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Κατερίνα, το λευκό, το γκρι και γενικά το minimal chic θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Από το γιατί αδυνάτισε στο γιατί πάχυνε, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην τοξικότητα όπως πρέπει

Untitled.png

Όπως έγινε γνωστό, η διακόσμηση του χώρου της βάφτισης θα είναι κομψή και λιτή, με έμφαση στα φυσικά στοιχεία και τις απαλές αποχρώσεις. Η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα είναι μια ευκαιρία για τους καλεσμένους να γιορτάσουν μαζί με την οικογένεια και να ευχηθούν στον μικρό Νικόλα μια ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχίες.

Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο πλημμύρισαν με ευχές. Ενδεικτικά κάποια από αυτά:

Από τα σχόλια, είναι εμφανές ότι η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί ένα σύγχρονο πρότυπο για πολλές γυναίκες, καθώς δείχνει ότι άνετα μπορεί να συνδυάσει κανείς την καριέρα με την οικογενειακή ζωή. Η θετική της στάση απέναντι στη μητρότητα και η αφοσίωσή της στην οικογένειά της αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που προσπαθούν να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις προσωπικές τους υποχρεώσεις.