Τι κάνουν σήμερα Ζαφειράκου, Ακριβοπούλου και άλλες 3 πρωταγωνίστριες των σειρών των '00s

Γεωργία Βλαχοπούλου

Οι σειρές του Μανούσου Μανουσάκη και όχι μόνο άφησαν εποχή στα πρώτα χρόνια του 2000, με πολλούς ηθοποιούς να ξεκινούν τότε την καριέρα τους. 

Η αλήθεια είναι πως τα '00s ήταν ό,τι καλύτερο για την ελληνική τηλεόραση μιας και οι σειρές εκείνη την εποχή ήταν σε άνθιση. Έρωτες, βεντέτες, πάθη, απ' όλα είχε το «μενού», με το τηλεοπτικό κοινό να μη χάνει σκηνή.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Μανούσος Μανουσάκης, ο σκηνοθέτης - παραγωγός - συγγραφέας, ο οποίος εκτός του ότι έκανε τις πιο πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 εκείνη την περίοδο, ανέδειξε και πολλές νέες ηθοποιούς.

«Ιωάννου, Μπουκουβάλα, Αναγνώστου»: 26 χρόνια μετά θα αναγνώριζες τους μαθητές του Κατακουζηνού;

Θυμίσου την Λίνα Σακκά στο Μια Γυναίκα κι Ένα Αυτοκίνητο ή την Φαίη Ζαφειράκου στο της Αγάπης Μαχαιριά. Σαφώς νέες πρωταγωνίστριες δεν βγήκαν μόνο από τις δικές του σειρές αλλά και από άλλες που αγαπήθηκαν εκείνη την εποχή, όπως ήταν το Βότκα Πορτοκάλι.

Πολλές από τις πρωταγωνίστριες ωστόσο, των αρχών της δεκαετίας του 2000 σταμάτησαν να ασχολούνται με την υποκριτική, παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι σειρές που συμμετείχαν και οριακά αν δεν υπήρχαν τα social media δεν θα γνωρίζαμε τι κάνουν μέχρι σήμερα.

Ας δούμε τι κάνουν οι πρωταγωνίστριες των '00s.

Τζένη Ιωακειμίδου - Bότκα Πορτοκάλι

Η Τζένη Ιωακειμίδου πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά Βότκα Πορτοκάλι του ΑΝΤ1 (2001-2002) στον ρόλο της Νατάσας, της Ουκρανής barwoman που ήταν σε σχέση με το αφεντικό της. Μαζί της ήταν ο Κώστας Κόκλας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Λεκάκη.

Η Τζένη Ιωακειμίδου 22 χρόνια από το τέλος της σειράς - και από το 2008 - ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη απολαμβάνοντας την οικογένειά της και τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον σύζυγό της και Αμερικανό δικηγόρο, Ντάρεν Ρίτσαρντσον.

Μαίρη Ακριβοπούλου - Κρυφά Μονοπάτια

Η Μαίρη Ακριβοπούλου υποδυόταν το 2005 στην σειρά Κρυφά Μονοπάτια μια νεοδιόριστη καθηγήτρια στο Γύθειο και ήταν το μήλον της έριδος για τον Διαμαντή Καραναστάση και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

H Mαίρη Ακριβοπούλου δεν ασχολείται πλέον, με την υποκριτική παρότι μετά τη σειρά Κρυφά Μονοπάτια έκανε κι άλλες δουλειές στον χώρο αυτό. Η ίδια ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, έχει μια κόρη και μέχρι σίγουρα το 2011 πολιτευόταν με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Φαίη Ζαφειράκου - Της Αγάπης Μαχαιριά

Η Φαίη Ζαφειράκου ήταν το κορίτσι που αγάπησε ο Κώστας Σόμερ τη σεζόν 2006-2007 στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Της Αγάπης Μαχαιριά και μπορεί να σκοτώθηκαν όλοι σχεδόν οι συμπρωταγωνιστές τους εξαιτίας της βεντέτας των οικογενειών τους, οι δυο τους ωστόσο, έζησαν στο τέλος ευτυχισμένοι.

Η ίδια έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Κομπόση ενώ πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική αλλά είναι καθηγήτρια θεατρολογίας σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης.

«Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αν μου ταιριάζει κάτι και μπορώ να το αναλάβω και να το φέρω σε πέρας σωστά. Γιατί είμαι επαγγελματίας -πάντα ήμουν- και θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει και συνεπής» είχε πει ωστόσο, η ίδια σε συνεντευξή της.

Φανή Σπανού - Λίφτινγκ

Η Φανή Σπανού ήταν η Λίλη στη σειρά των Ρώμα - Χατζησοφιά, Λίφτινγκ που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002 στον ΑΝΤ1. Η Λίλη είχε σχέση με τον πλαστικό χειρουργό Γεράσιμο Μαντούβαλο, ο οποίος ήταν ανύπαντρος εκ πεποιθήσεως.

Η Φανή Σπανού αν και συμμετείχε ως guest και σε άλλες σειρές έπαψε όπως είπε να ασχολείται με την υποκριτική όταν ήρθε στη ζωή ο γιος της.

«Σταμάτησα την τηλεόραση, όταν ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου. Από την στιγμή που έμεινα έγκυος, αποφάσισα αρχικά να φύγω από την Αθήνα και να πάω στα Τρίκαλα. Εκτός από το ότι είμαι από τα Τρίκαλα, είναι και ο πατέρας του παιδιού μου, ο πρώην σύζυγός μου από τα Τρίκαλα» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Λίνα Σακκά - Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο/ Η αγάπη ήρθε από μακριά

Την Λίνα Σακκά την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο Για μια Γυναίκα κι Ένα Αυτοκίνητο του Μανούσου Μανουσάκη το 2001-2002, ενώ γνώρισε μεγάλη επιτυχία συμμετέχοντας και στη σειρά Η αγάπη ήρθε από μακριά το 2002-2003.

H ίδια είναι από τις ηθοποιούς που εξαργύρωσαν την επιτυχία τους από τις σειρές των '00s συνεχίζοντας να ασχολείται με την υποκριτική. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές (Γοργόνες, 40 κύματα, Εκδρομή), ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δηιουργήσει κι έναν παιδότοπο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ηθοποιός έχει κι έναν γιο, ενώ όπως είδαμε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της για μια νέα ταινία που θα συμμετέχει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης