Μαρίνα Παντζοπούλου: Γιορτάζει η 9χρονη κόρη της Μενεγάκη- Όλες οι φορές που μίλησε για εκείνη

Μαρίνα Παντζοπούλου: Γιορτάζει η 9χρονη κόρη της Μενεγάκη- Όλες οι φορές που μίλησε για εκείνη

Ο βενιαμίν του σπιτιού της Ελένης, η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου γιορτάζει και η Ελένη με τον αγαπημένο της Μάκη γιορτάζουν μαζί της.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», είχε πει η Ελένη το 2015, μετά τη γέννηση της κόρης της Μαρίνας.

Ήταν εκείνη η εγκυμοσύνη της Ελένης, για την οποία η ίδια δεν είχε μιλήσει καθόλου, κι ας την έβλεπαν οι τηλεθεατές να φουσκώνει μέρα με την ημέρα.

«Δεν με ρωτούν οι άνθρωποι που με αγαπούν, βρε παιδιά, θα απαντήσω σε σας τους δημοσιογράφους;», είχε δηλώσει η Ελένη λίγους μήνες πριν γεννήσει.

Σήμερα η Μαρίνα έχει γίνει εννιά ετών και κάθε 17η Ιουλίου, το σπίτι της Μενεγάκη- στην Άνδρο πια τα καλοκαίρια, την βρίσκει να γιορτάζει τον βενιαμίν της.

Η ξεχωριστή Μαρίνα

Σε μια από τις τελευταίες της εκπομπές στο MEGA, η Ελένη αναφέρθηκε στο μικρό της κοριτσάκι:

«Υπάρχουν παιδάκια που είναι πολύ μικρά και πλησιάζουν άλλα αγοράκια ή κοριτσάκια, κάνουν γλυκά ματάκια. Εγώ αυτά τα παρακολουθούσα πάντα στα πολύ μικρά παιδάκια σε γενέθλια, που υπάρχει αυτή η αθωότητα, 4-5 χρονών.

Θυμάμαι ότι από τα τέσσερά μου παιδιά μόνο η Μαρίνα, όταν ήταν πολύ μικρή και κάναμε πάρτι στη Βαλέρια που έχουν και επτά χρόνια διαφορά, ήταν δύο-τριών χρονών, πήγαινε μόνη της και έβρισκε αγοράκια, τα έπαιρνε από το χέρι, τα πήγαινε μία βόλτα και μετά τους έκανε μία αγκαλιά κι έφευγε.

Λέγαμε με τον Μάκη: τι γίνεται, αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα. Γιατί πηγαίνει και αγκαλιάζει τους άλλους; Ήταν δύο, τριών ετών. Μου έκανε εντύπωση. Σε αυτές τις ηλικίες λένε: θα σε παντρευτώ», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη για το Μαρινάκι της.

https://www.instagram.com/p/C5F4TwBNxLd/

H μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου είναι η αγαπημένη του πρωτότοκου γιου της Ελένης, Άγγελου Λάτσιου. Ο προστατευτικός μεγάλος αδερφός ποζάρει συχνά με τη μικρή Μαρίνα στα social media και η μαμά Ελένη καμαρώνει.

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

Η ξανθιά Μαρίνα- το mini me της Ελένης Μενεγάκη

«H μικρή μου κόρη είναι πολύ δύσκολη με το φαγητό. H μικρή μου γεύσεις τρώει, μπορεί να φάει και τα πικάντικα αλλά δεν τρώει, τρία τέταρτα θέλουμε για να φάει. Μου θυμίζει εμένα. Η μάνα μου πώς με άντεξε τόσα χρόνια. Πόσο δύσκολο πράγμα είναι να μην τρώει το παιδί σου. Nα κάνει 3 ώρες και να μασάει. Είναι πολύ ζόρι για την μάνα και για τον πατέρα. Κάθε τέταρτα αλλάζει χέρια το παιδί... Κουραζόμαστε», είχε πει το 2017 η Ελένη και πάλι για τη Μαρίνα της.

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. "Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου.Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα σας το ορκίζομαι», είχε πει η Ελένη όσο η Μαρίνα μεγάλωνε.

Κάποια άλλη φορά, πάλι μέσα από την εκπομπή της η Μενεγάκη μιλούσε για τις συνήθειες της Μαρίνας:

«Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει».