Ο Joe Manganiello «αδειάζει» τη Sofia Vergara για την αιτία χωρισμού τους

Πατούλια Κατερίνα
Ο Joe Manganiello «αδειάζει» τη Sofia Vergara για την αιτία χωρισμού τους

Joe Manganiello,  Sofia Vergara 

Invision

Joe και Sofia έχουν μια εντελώς διαφορετική αντίληψη στο γιατί έφτασαν στον χωρισμό.

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από τη Sofia Vergara κι ενώ η ηθοποιός έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις τον τελευταίο χρόνο, ο Joe Manganiello αποφάσισε να μοιραστεί τη δική του πλευρά της ιστορίας για το διαζύγιό του με τη Sofía Vergara.

Ενώ η ηθοποιός του Modern Family ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι χώρισε το 2023 μετά από επτά χρόνια γάμου επειδή η Τζο ήθελε παιδιά και εκείνη δεν ήθελε, ο Joe υποστήριξε πως όλα αυτά δεν είνΑι αλήθεια.

«Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος»

https://www.instagram.com/reel/C9fvBHOpvu8/

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε οικογένεια τον πρώτο ενάμιση χρόνο», εξήγησε ο Joe στο Men's Journal σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 16 Ιουλίου και συμπλήρωσε:

«Είχαμε μια τεράστια συζήτηση τον πρώτο μήνα που βγήκαμε ραντεβού. Αν τελείωσες με τα παιδιά, το καταλαβαίνω, απλά πες το μου και θα το δεχτώ. Και της ορκίστηκα ότι δεν θα έφευγα ποτέ για τον λόγο αυτό αν δεν πετύχει. Και δεν το έκανα», είπε ο 48χρονος.

Σύμφωνα με τον Joe ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του πρόσφατα του ειδυλλίου του με την Caitlin O'Connor, ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι χώρισε συνοψίστηκε στο γεγονός ότι δύο άνθρωποι χώρισαν και μερικές φορές αυτό συμβαίνει!

«Να με παρουσιάζουν σαν να είχα κάποιου είδους κρίση μέσης ηλικία; Μετά από εννέα χρόνια, στράφηκα σε κάποιον και του έδωσα ένα τελεσίγραφο; Κάνε αυτό το δυνητικά ανθυγιεινό πράγμα για το σώμα σου, αλλιώς θα φύγω. Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος», τόνισε ο Joe διαψεύοντας όσα είπε η Vergara για το τέλος του γάμου της.

Η 52χρονη, η οποία αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον ορθοπεδικό χειρουργό Τζάστιν Σάλιμαν- μοιράστηκε στο παρελθόν ότι η απόκτηση παιδιών αποτέλεσε μια κουβέντα που έγινε και τροφοδότησε την δυναμική του διαζυγίου:

«Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος, ήθελε να κάνει παιδιά και δεν ήθελα να γίνω ηλικιωμένη μαμά. Νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό. Σέβομαι όποιον το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι πλέον για μένα. », είπε η 52χρονη στην ισπανική εφημερίδα El País τον Ιανουάριο.

Η Sofía εξήγησε ότι αφού γέννησε τον γιο Manolo, 32 ετών - τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Joe Gonzalez - στα 19 της, τώρα νιώθει πιο έτοιμη να γίνει γιαγιά παρά να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο να γίνει ξανά μαμά.

https://www.instagram.com/p/C9RiPPmx6h-/

«Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, αφήστε τον να μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου», είπε τότε.

Η Sofia Vergara έχει γενέθλια και ο γιος της είναι 32 ετών - Πόσο χρονών πιστεύεις πως είναι εκείνη;