Η Μαρία Βοσκοπούλου 3 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της τον θυμάται με δυο συγκινητικές photo

Η Μαρία Βοσκοπούλου 3 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της τον θυμάται με δυο συγκινητικές photo

Μια τρυφερή και νοσταλγική ανάμνηση με τον πατέρα της Τόλη Βοσκόπουλο, θέλησε να μοιραστεί η Μαρία Βοσκοπούλου  για να τιμήσει τον πατέρα της.

Πριν από 3 χρόνια στις 19 Ιουλίου, ήταν η τρίτη επέτειος από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, ωστόσο, για όσους τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του ή τον έζησαν από κοντά, ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ.

To ίδιο φυσικά ισχύει και για τις δύο γυναίκες που αγάπησε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο, τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου αλλά και την κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου.

Τόσο η Άντζελα Γερέκου όσο και η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή τον θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία. Ήταν άλλωστε μία από τις πιο αγαπημένες και όμορφες οικογένειες της στον χώρο της δημοσιότητας.

Βουρκωμένες η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου στο μνημόσυνο του Τόλη

Μια τρυφερή και νοσταλγική ανάμνηση θέλησε να ανεβάσει και η Μαρία Βοσκοπούλου πριν λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τιμήσει τον πατέρα της. Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες από τη παιδική της ηλικία μαζί με τον μπαμπά της παίζουν και να είναι χαρούμενοι ενώ και στις 2 φωτογραφίες έγραψε χαρακτηριστικά:

19/7 (μαζί με μία καρδιά και ένα φτερό αγγέλου)

Η Μαρία Βοσκοπούλου 3 χρόνια

Πριν λίγες μέρες τελέστηκε στο 'Α Νεκροταφείο, το μνημόσυνο του τραγουδιστή, με μαμά και κόρη να δίνουν το παρών. Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου κατέφθσαν χέρι χέρι, ντυμένες στα μαύρα, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός και πολιτικός κρατούσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Ο θάνατός του Τόλη Βοσκόπουλου έγινε στις 19 Ιουλίου 2021. Η υγεία του είχε προ πολλού ταλαιπωρηθεί και ο ίδιος, υποστηριζόμενος από τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, πήγαινε στη μάχη κάθε φορά που τον καλούσαν, όλοι πέτυχαν τη νίκη. Όλα ξεκίνησαν πριν από έξι χρόνια όταν ένας έλεγχος ρουτίνας αποκάλυψε μια ανωμαλία στον δεξιό πνεύμονά του.

3638_VOSKOPOYLOS_GKEREKOY_ME_TIN_KORI_TOYS_MARIA_18072018-1-1068x692.jpg

Ο Τόλης υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και του αφαιρέθηκε μέρος του πνεύμονά του προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω παρενέργειες. Και από τότε πρόσεχε πάρα πολύ, ειδικά το δύσκολο -για όλους μας- διάστημα του κορονοϊού.
Στις 19 Ιουλίου 2021 έφυγε από ανακοπή, βυθίζοντας το πανελλήνιο στην απόλυτη θλίψη.

Η τιμητική πράξη που συγκίνησε την Άντζελα Γκερέκου, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Εκείνη την ημέρα οι γυναίκες της ζωής του, αλλά και στενοί φίλοι, συγγενείς όπως και ο απλός κόσμος, καλούνταν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά και ο πόνος ήταν μεγάλος.