Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Λευτέρη Σουλτάτο στο νησί των ερωτευμένων

Η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Λευτέρη Σουλτάτο στο νησί των ερωτευμένων

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Σαντορίνη μαζί με την κόρη της ηθοποιού και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές.

Ότι είναι full in love το δείχνουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη οι οποίοι βρίσκονται στο νησί των ερωτευμένων που δεν είναι άλλο από τη μαγευτική Σαντορίνη.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο όμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων και απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα, τη θάλασσα με τον ήλιο αλλά και το καλό φαγητό αφού είναι και ειδικότητα του γνωστού σεφ. Μάλιστα ο Λευτέρης Σουλτάτος συνεργάζεται με ένα γνωστό εστιατόριο στη Σαντορίνη και έτσι η ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί με την κόρη της, Εύα για να περάσουν οικογενειακές στιγμές.

Όπως φαίνεται περνούν μία από τις καλύτερες φάσεις του αφού πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάιο γιόρτασαν στο νησί τους την Κρήτη την επέτειο για τα 5 χρόνια γάμου τους.

Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε χθες το βράδυ (19/7) θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δύο κοινές της φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σαντορίνη, με τον σύζυγό της, που στην αρχική φωτογραφία κοιτάζονται στα μάτια και φαίνεται να «λιώνει» ο ένας για τον άλλον, ενώ στη δεύτερη φαίνεται να χαμογελούν.

Η αγάπη της Βάσως Λασκαράκη για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου φάνηκε από ένα μικρό family video

Μάλιστα η Βάσω Λασκαράκη δεν δίστασε να εκφράσει και δημόσια τον έρωτά της για τον γνωστό σεφ γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Όπου υπάρχει αγάπη υπάρχει ζωή».

https://www.instagram.com/p/C9nYF-AtKOS/

Μια από της αξέχαστες στιγμές τους το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο

Τι και αν ο γάμος πραγματοποιήθηκε κρυφά στην Κρήτη το Πάσχα του 2019 σε στενό κύκλο 20 ατόμων; Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είχαν διοργανώσει ένα πάρτι στη Νάξο στις 29 Ιουνίου 2019, καλώντας φυσικά όλους τους φίλους τους που δεν έδωσαν το παρών στο μυστήριο της Κρήτης.

Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο στη Νάξο είναι γεγονός! (video + photos)

Όλη η παρέα του ζευγαριού τότε είχε βρεθεί στη Νάξο με το Instagram να παίρνει φωτιά με τις αναρτήσεις από το πάρτι. H νύφη μάλιστα τα έδωσε όλα στον χορό κρητικών τραγουδιών. Η Νικόλ Παναγιώτου φίλη της Βάσως και της Αθηνάς Οικονομάκου ανέβασε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού, γράφοντας χαρακτηριστικά πως μοιάζουν με παραμύθι, ενώ συμπλήρωσε στο caption αυτής και μία υπέροχη μαντινάδα.

Η επέτειος γάμου έγινε και πάλι πέρσι στη Νάξο

Το ζευγάρι αγαπά πολύ τη Νάξο και πέρσι θέλησαν να ξαναζήσουν τις ίδιες εμπειρίες με τον Ιούνιο του 2019. To hashtag #myfavoriteplace συνόδευσε όλα τα stories και τα posts της. Εκεί όπου πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 2019 το παραμυθένιο γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού, και εκεί επέστρεψαν δύο χρόνια μετά η Βάσω με τον Λευτέρη, την κόρη της ηθοποιού την Εύα, αλλά και το κατοικίδιό τους τον Olaf.

laskaraki naxos epeteios

Ένας έρωτας που κρατάει χρόνια

Η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και έκτοτε απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή στο υπέροχο σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Βάσω Λασκαράκη και Εύα, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαριέττα Χρουσαλά πήγαν γήπεδο για χάρη της Εθνικής

Εκδηλώνουν πάντα την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον

H ηθοποιός μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τον σύζυγός της γράφοντας πάντα λόγια αγάπης για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/C03Xx33tr3I/

«Τα μάτια σου είναι η αφορμή και το χαμόγελό σου κι ότι έχω μέσα στη καρδιά θα το βαστάς δικό σου. Χρόνια πολλά αγάπη μου❤️», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου η Βάσω Λασκαράκη είναι η καλύτερη νονά και φίλη εδώ και 14 χρόνια

Η εξομολόγησή της για τον Λευτέρη Σουλτάτο σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα ηλικιών. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι μαζί. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρουν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη στην Μαρία Μπακοδήμου.