H Κλέλια Ρένεση ζει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι όμως προβλημάτισε το Ιnstagram με μια φωτογραφία

H Κλέλια Ρένεση ζει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι όμως προβλημάτισε το Ιnstagram με μια φωτογραφία

Αν και η Κλέλια Ρένεση  διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στη ζωή της, θέλει να μοιράζεται με το κοινό κάποιες σκέψεις της όπως έκανε με αυτή τη φωτογραφία.  

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει το καλοκαίρι της κάνοντας ξεχωριστές διακοπές με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει η ίδια και όχι με το πώς μπορεί πλέον να διασκεδάζει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Η γνωστή ηθοποιός αν κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή σε όλα τα επίπεδα, έχει κατά καιρούς κάποιες ανησυχίες που αφορούν κοινωνικά θέματα όπως για παράδειγμα την ισότητα των ανθρώπων ανεξάρτητα από το κοινωνικό στρώμα του καθενός.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» εκδηλώνει συχνά τις σκέψεις της για το πώς κατά την ίδια αυτός ο κόσμοςαυτός θα μπορούσε να γίνει καλύτερος.

Η Κλέλια Ρένεση εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να ζητάς σε μια σχέση σήμερα για να ανθίσεις

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες έκανε μια δημοσίευση μέσω Instagram με μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές σε κάποιο νησί.

Στη φωτογραφία φαίνονται δυο βατραχοπέδιλα και μία μάσκα στην άμμο μιας παραλίας. Το post αυτό συνοδευόταν από ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο η ίδια περιγράφει το δικό της ιδανικό καλοκαίρι εν αντιθέσει με το καλοκαίρι που περνά αρκετή μερίδα του κόσμου τα τελευταία χρόνια και ειδικά πολλοί εργαζόμενοι που επιλέγουν να δουλέψουν την καλοκαιρινή περίοδο στα νησιά σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

https://www.instagram.com/reel/C9NestuIMlZ/

Η πρωταγωνίστρια στο σπίτι της Κλέλιας Ρένεση είναι η κόρη της, Κοραλία- Νέα πλάνα με τον στολισμό

Συγκεκριμένα η Κλέλια Ρένεση έγραψε στο post της:

«Το καλοκαιρι που αγαπώ. Εχει την πλατεία του χωριού, τα παππουδια με τον μεζε και το τάβλι και την εφημερίδα ,την κυρα-Λενα που δεν ξύπνησε καλα κ φωνάζει σε ολους, τα παιδιά μπουρδουκλωμενα στα σοκακια να ψαχνουν το επομενο θυμα του ενθουσιασμου τους, τον εργατη που θα κανει το διάλειμμα για μια μπυρα με το τρανζιστορ, τον ψαρα που θα γυρισει απ το καικι να μας πει τα νεα απ την ψαρια του, να μας πει κ προς τα που να παμε για μπανιο να μην μας παρει κ μας σηκωσει, τον σερβιτορο που αναμεσα στις παραγγελειες παιζει παρτιδα ταβλι, τους φιλους που μολις τελειωσει η βάρδιά τους θα κλεισουν ραντεβου στην παραλια με μπυρες να σβησουν την «καψα», τα ζευγαρακια στα θεοσκοτεινα να κλεινουν τον κοσμο τους σε θυσαυροκουτακια, την Μαρινα που σφουγγαριζει καθε μερα το πεζοδρομιο γιατι αλλιως θα την βρει η γρουσουζια, το απογευμα η μαχη για να βρεις αλμυρίκι για την βουτια σου, ο παντα επικαιρος «ξερος» μεσα στη θαλασσα που μετα βουλωνουν τ αφτια σου στανταρ, διπλα τα εφηβακια με διαγωνισμό βουτιας απ τα βραχια, το καφενειο της Στελλας που καθε σαββατο κ κυριακη εχει κεφτεδες κοκκινιστους κ τρεχεις να προλλαβεις, τον ερωτευμενο Μαριο που περναει απ τα σοκακια κ της βαζει τραγουδια απ τ αμαξι του να τ ακουσει κ του πετανε ολοι γιαουρτια, το ταπερακι το σωστο με το κεφτεδακι την ντοματα το τυρακι, κλασικα καρπουζι στην αυλη κ βεβαιως ντους με το λαστιχο.!

Τι να μας πουν τα ματια τα σκυφτα, τα εξαντλημενα απ τα 12αωρα εξαντλητικης δουλειας, οταν σε υποδεχονται στα 5αστερα , για να υπηρετήσουν εσενα τους βγαινει η ψυχη.

Τι να την κανω την παραλια οταν ειναι χωρισμενη σε «φτωχους κ πλουσιους» , κ δεν επιτρεπεται κ η πετσετα κατω! Πως να απολαύσω οτιδηποτε διαιρει τους γυρω μου κ δεν επιτρεπει να γινουμε ολοι ενα!

Τι να το κανω το πανεμορφο νησι με το ονειρεμενο σκηνικο κ τα κατασπρα σοκακια οταν δεν μπορω να βρω πουθενα ενα καφενειο να μιλησω σ εναν ντοπιο , να φαω ενα σπιτικο φαι, να μαθω μια ιστορια του τοπου, να μπω μεσα στην καρδια του;
Τι να το κανω το all inclusive οταν ξερω ποσο πενιχρά αμοιβονται οι εργαζομενοι;»

https://www.instagram.com/p/C9VkqmNotF-/