Η «Παολίνα» έγινε 50 ετών: Δεν θα πιστέψεις πόσο ίδια είναι η Gabriela Spanic 26 χρόνια μετά

Η «Παολίνα» έγινε 50 ετών: Δεν θα πιστέψεις πόσο ίδια είναι η Gabriela Spanic 26 χρόνια μετά

Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη πρωταγωνίστρια που υποδυόταν την Παολίνα; 26 χρόνια μετά η Gabriela Spanic παραμένει κούκλα. 

Έχουν περάσει 26 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της επιτυχημένης λατινοαμερικάνικης σειράς «Παολίνα» που έκανε θραύση στην ελληνική τηλεόραση το μακρινό 1998.

Θυμάσαι όμως τη «Σφετερίστρια» την οποία ενσάρκωνε η Gabriela Spanic Νομίζουμε ότι η απάντηση θα είναι ναι. ήταν μια σειρά που μπορούμε να πούμε ότι ήταν λίγο πιο μπροστά από την εποχή της καθώς η Gabriela Spanic υποδύονταν την «Παολίνα» και την «Πάολα Μπράτσο» ταυτόχρονα.

Οι «Παγιδευμένοι» της Τουρκίας κέρδισαν το βραβείο τηλενουβέλας στα Διεθνή Βραβεία Emmy

Πώς είναι σήμερα όμως η τόσο αγαπημένη πρωταγωνίστρια; 26 χρόνια μετά τον ρόλο της στο δημοφιλές σήριαλ Gabriela Spanic παραμένει εξίσου όμορφη. Φέτος μάλιστα έγινε 50 ετών και παραμένει ακόμα έτσι όπως τη γνωρίσαμε.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω στις φωτογραφίες που η ίδια δημοσίευσε στο Instagram της, η πρωταγωνίστρια των δημοφιλών σειρών «Η σφετερίστρια», «η παρείσακτη», «Όλα για την αγάπη» και άλλων πολλών φροντίζει πολύ τον εαυτό της κι γι αυτό παραμένει τόσο εντυπωσιακή τόσα χρόνια μετά.

https://www.instagram.com/reel/C9hyBSjREC7/

Ποια είναι η Gabriela Spanic

Η Gabriela Spanic είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας ενώ έχει σπουδάσει και ψυχολογία. Έχει μία δίδυμη αδερφή την Ντανιέλα Σπάνικ, μία μικρότερη την Πατρίσια, και δύο αδελφούς που ονομάζονται Αντόνιο και Αντιέλ. Έχει ανακηρυχθεί ως η "Βασίλισσα της Σαπουνόπερας", αφού έχει παίξει σε πάρα πολλές σειρές. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι: La usurpadora(η Σφετερίστρια), Por tu amor (Όλα για την Αγάπη) Prisionera ( Ρωξάνη μια ελεύθερη γυναίκα) Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Βενεζουλανό ηθοποιό Miguel de Leon από το 1997 ως το 2003.Ως τραγουδίστρια το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο TOTAL.

Το reunion των πρωταγωνιστών

Οι πρωταγωνιστές της «Παολίνα» πριν λίγο καιρό επανενώθηκαν και χάρισαν στους φαν μια μοναδική φωτογραφία.

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς βρέθηκαν ξανά μαζί σε ένα από τα πιο δυνατά reunion της χρονιάς. Οι τηλεοπτικοί Πάολα/Παολίνα και Κάρλος Ντανιέλ Μπράτσο, κατά κόσμον Gabriela Spanic και Fernando Colunga, μας χάρισαν το απόλυτο reunion.
Οι δυο τους ποζάρουν μαζί έχοντας στο πλάι τους και τον τηλεοπτικό αδερφό του Κάρλος Ντανιέλ στην «Σφετερίστρια», Ροντρίγκο.

https://www.instagram.com/p/C1nP1xmRs22/