Η Kim Kardashian μετά την περιπέτειά της με την ψωρίαση αποκάλυψε πως και ο γιος της έχει λεύκη

Η Kim Kardashian είχε μιλήσει για την περιπέτειά της με την ψωρίαση αλλά όπως φαίνεται δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που παλεύει με μια δερματική πάθηση αφού όπως αποκάλυψε ο γιος της έχει λεύκη. 

Η Kim Kardashian πρόσφατα αποκάλυψε μέσω του podcast “She MD”, πως ένας από τους γιους της πάσχει από λεύκη.

Η διάσημη επιχειρηματίας πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει και για τη δική της περιπέτεια με την ψωρίαση αλλά όπως φαίνεται δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που παλεύει με μια δερματική πάθηση.

Συγκεκριμένα η Kim Kardashian ανέφερε ότι η λεύκη που ταλαιπωρεί τον γιο της είναι μια ασθένεια που προκαλεί απώλεια στο χρώμα του δέρματος επειδή τα κύτταρα που παράγουν χρωστική ουσία έχουν σταματήσει να λειτουργούν. Αν και δεν διευκρίνισε ποιος γιος της έχει λεύκη, δηλαδή αν είναι ο Saint ή ο Psalm, είπε ότι η κατάστασή του είναι «υπό έλεγχο».

«Δεν ήξερα τίποτα για αυτό. Αλλά το να πρέπει να μάθουμε γι' αυτό και να καταλάβουμε από πού προήλθε και ότι είναι κληρονομικό. Τώρα απλώς μαθαίνουμε περισσότερα και μπορούμε να το μοιραστούμε και με άλλους.

Αυτή η ασθένεια ήρθε από τη μαμά μου, αργότερα σε εμένα και εγώ το μετέδωσα με διαφορετική μορφή στον γιο μου, ο οποίος έχει λεύκη αλλά πολύ ήπια», είπε η ίδια στο podcast της She MD ενώ συζητούσε για το ταξίδι της με την ψωρίαση.

Kanye West & Bianca Censori προκάλεσαν κύμα οργής στην Ιταλία με τις προκλητικές τους εμφανίσεις

Η Kim Kardashian πρόσθεσε, ότι κάθε μέρα μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα για τη λεύκη, ενώ παράλληλα είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να την εμποδίσει να επιδεινωθεί.

H μάχη της με την ψωρίαση

Η Kim Kardashian διαγνώστηκε με ψωρίαση, η οποία προκαλεί εξάνθημα στο δέρμα και πιο συχνά εμφανίζεται στα γόνατα, τους αγκώνες και το τριχωτό της κεφαλής.

Μάλιστα το 2019, έγραψε ένα συγκινητικό άρθρο στην σελίδα Poosh της αδερφής της, Kourtney Kardashian, αποκαλύπτοντας ότι παρόλο που εξαφανίστηκε η ψωρίαση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, επανήλθε ξανά μετά σε όλο της το σώμα κάνοντας ακόμα και τα χέρια της να μην μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε για αυτό το περιστατικό

«Ξύπνησα εκείνο το πρωί και δεν μπορούσα να σηκώσω το τηλέφωνό μου. Είχα φρικάρει δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε μια οδοντόβουρτσα, τα χέρια μου πονούσαν τόσο πολύ.»

Μέσα από αυτές τις περιπέτειες με την υγεία της η ίδια έχει αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής της και προσπαθήσει έχει κάνει περισσότερες υγιεινές επιλογές.

«Ζω μια υγιεινή ζωή και προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν πιο φυτικά και να πίνω ροφήματα που έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Με όλο το άγχος στη ζωή μας, προσπαθώ να φροντίζω να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, ώστε να είμαι συγκεντρωμένη και να περιορίζω το άγχος μου στο ελάχιστο».

Η North West έγινε 11 ετών & η Kim Kardashian το γιόρτασε με πίτσα και ταξίδι-έκπληξη στη Νέα Υόρκη

Όσο για το οπτικό αποτέλεσμα της πάθησης, η Kim εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να είναι ανασφαλής, αλλά τόνισε ότι το να το καλύψει είναι εξίσου εντάξει με το να το αγκαλιάζεις:

«Είμαι μια χαρά με το να το επιδεικνύω και άλλες φορές δεν θέλω να αποσπά την προσοχή, οπότε το καλύπτω με μακιγιάζ σώματος. Αν έχετε ψωρίαση, δεν μπορείτε να την αφήσετε να καταστρέψει τη ζωή σας, πρέπει να κερδίσετε το καλύτερο. Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα, αλλά να μην την αφήσετε να σας χειριστεί».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης