H σπάνια φωτογραφία της Ελένης Πετρουλάκη με την κούκλα κόρη της μας έκανε να δούμε πόσο μοιάζουν

H σπάνια φωτογραφία της Ελένης Πετρουλάκη με την κούκλα κόρη της μας έκανε να δούμε πόσο μοιάζουν

Η Ελένη Πετρουλάκη δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της αλλά όταν το κάνει βλέπουμε την εκπληκτική ομοιότητα με τη μαμά τους. 

Η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με την οικογένεια της απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του Ιουλίου στην Κύθνο.

Η γνωστή γυμνάστρια και ο Ilia Ivic μαζί με τις 4 υπέροχες κόρες τους, τη 18χρονη Άννα Μαρία, τις 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Ηλιάνα και τη μικρότερη σε ηλικία που μόλις έγινε 13, Ηλιάνα είναι σε καλοκαιρινή διάθεση και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές.

Η Ελένη Πετρουλάκη, παρότι είναι αρκετά ενεργή στο Instagram της επικεντρώνεται κυρίως στο να δημοσιεύει θέματα που αφορούν περισσότερο με το fitness κομμάτι παρά στιγμιότυπα με τον σύζυγο και τις κόρες της.

Οι κόρες της Ελένης Πετρουλάκη είναι καλλονές και ακολουθούν τα χνάρια της μαμάς τους στη γυμναστική

Ωστόσο χθες μοιράστηκε κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από την Κύθνο στις οποίες ποζάρει με μία από τις δίδυμες κόρες της Ηλιάνα, η οποία μάλιστα είχε και τη γιορτή της.

Η γυμνάστρια έκανε λοιπόν, μια ανάρτηση με διάφορα στιγμιότυπα από τις μέρες όλης της οικογένειας στο νησί και ανάμεσα στα οποία ήταν και μια φωτογραφία με την εορτάζουσα κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C9p3cnco8vW/

Μάλιστα στη συγκεκριμένη φωτογραφία της ευχήθηκε και δημόσια γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Kytnos 2024, Happy nameday Iliana»

Η Ηλιάνα που είναι 16 ετών πλέον όπως θα δεις και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της, είναι ένα μελαχρινό, ψιλόλιγνο κορίτσι και έχει πάρει όλα τα καλά των γονιών της αλλά και τη σωματοδομή της μαμάς της, αφού ασχολείται και η ίδια όπως και οι αδερφές της ενεργά με τον αθλητισμό.

elenipetroulaki_1721499231_3416505640055701937_395438204.jpg

Η εξομολόγησή της για το πώς διαχειρίζεται την κατάσταση με τα παιδιά της τώρα που είναι στην εφηβεία:

Η Ελένη Πετρουλάκη για το πώς προσπαθεί να διαχειριστεί την ανατροφή των παιδιών της είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ2 ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Δήλωσε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

Άννα Μαρία Ίβιτς: Έβαλε φόρεμα της Πετρουλάκη από το 2005

«Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο».

Δες τις πανέμορφες κόρες της της Ελένης Πετρουλάκη παρακάτω: