Το σπάνιο κλικ της Σίας Κοσιώνη ως νύφη και το μήνυμα για την 7η επέτειο με τον Κώστα Μπακογιάννη

Κατερίνα Μπούσιου
Το σπάνιο κλικ της Σίας Κοσιώνη ως νύφη και το μήνυμα για την 7η επέτειο με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Και στα 107 με υγεία και αγάπη»: Οι ευχές στη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη στην κοινή τους φωτογραφία από την 7η επέτειο του γάμου τους. 

Ο γάμος τους πριν 7 χρόνια στο Καρπενήσι, είχε γίνει σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και ενώ τότε ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ακόμη Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Η Σία Κοσιώνη σήμερα έκανε μία ξεχωριστή ευχή για την επέτειό τους μα μία κοινή τους φωτογραφία και εμείς ανακαλύψαμε το ένα και αρκετά σπάνιο κλικ της ως νύφη.

«Σήμερα πατάμε κάτω τα 7»

Υπάρχει αυτή η κλασσική ρήση για όλα τα παντρεμένα ζευγάρια που πλησιάζουν τον αριθμό 7 στα χρόνια του γάμου τους. Αν συμπληρωθούν με επιτυχία αυτά τα χρόνια, όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια. Η Σία Κοσιώνη έκανε χιούμορ και εκείνη με αυτόν τον αριθμό στην κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο γιορτάζουν σήμερα τα επτά χρόνια από τον γάμο τους. «Σήμερα πατάμε κάτω τα 7!».

https://www.instagram.com/p/C9uZOt6oXsF/

Το πιο γλυκό - στην κυριολεξία - δώρο η Σία Κοσιώνη το πήρε από τον 6χρονο γιο της, Δήμο

Οι ευχές ήταν πολλές από φίλους και συνεργάτες, οι οποίες επίσης είχαν να κάνουν με τον συγκεκριμένο αριθμό.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Καρπενήσι το 2017, ενώ η δημοσιογράφος ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο γιο τους Δήμο. Σχεδίαζαν αρχικά να κάνουν τον γάμο τους στη Σαντορίνη, αλλά ο αιφνίδιος θάνατος του Κωνταντίνου Μητσοτάκη, καθυστέρησε λόγω πένθους, το μυστήριο, το οποίο και έγινε τελικά σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο σπίτι της πεθεράς της Σίας Κοσιώνη, Ντόρας Μπακογιάννη. Είχαν διαρρεύσει ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ τη Σία Κοσιώνη με το νυφικό της. Αυτό έγινε στη συνέχεια, εντελώς τυχαία.

Σε μία συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη από το γραφείο της στην οδό Αραβαντινού, ήταν εμφανείς οι φωτογραφίες των γονιών της, αλλά και η μία και μοναδική φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το δαντελένιο νυφικό της και την εντυπωσιακή ανθοδέσμη. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως είχε επιλέξει η βουλευτής και μητέρα του γαμπρού, να έχει φωτογραφία με τη νύφη της, αλλά όχι μαζί και με τον γιο της. Υπάρχει εξήγηση για αυτό.

kosioninifi_photo.jpg

Μεταγενέστερα αυτό δεν μας έκανε εντύπωση, καθώς έχει εκφραστεί πολλές φορές μετά τον γάμο τους, με ιδιαίτερα λόγια αγάπης για εκείνη: «Είμαι πολύ τυχερή, γιατί έχω μία νύφη που μόνο καμαρώνω. Και την καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή. Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή».

https://www.instagram.com/p/C9IvJ8MIO6J/

Η Σία Κοσιώνη, η οποία έχει ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΙ από το 2006 για μία ακόμη χρονιά θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Πριν φύγει για τις διακοπές της, είχε κάνει και την επίσημη φωτογράφηση για το promo του προγράμματος της επόμενης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C9h26g6oc_B/