Ο Γιώργος Λύρας απαθανάτισε την κόρη του με την Πέγκυ Ζήνα λίγο πριν κλείσει τα 13 και καμαρώνει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιώργος Λύρας απαθανάτισε την κόρη του με την Πέγκυ Ζήνα λίγο πριν κλείσει τα 13 και καμαρώνει

Η Ηλέκτρα Λύρα τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 13 αλλά θα είναι για πάντα το «μωρό» του μπαμπά και της μαμάς της. Παρ' όλα αυτά, η ίδια εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη έφηβη.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 17 χρόνια ενώ την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει η μονάκριβη κόρη τους, Ηλέκτρα, η οποία τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 13.

Ζήνα και Κορομηλά ποζάρουν μαζί και ένα στοίχημα του 1998 απεδείχθη πως κερδήθηκε

Οι γονείς της καμαρώνουν να τη βλέπουν να μεγαλώνει και να εξελίσσεται και μάλιστα, ο Γιώργος Λύρας στις πρόσφατες αναρτήσεις του, έδειξε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει το «μωρό» του, όπως έγραψε μέσα στα τελευταία 9 χρόνια. Ένας γονιός άλλωστε, όσο και να μεγαλώσει το παιδί του πάντα θα το βλέπει μικρό και η Ηλέκτρα θα

Η ανάρτηση του Γιώργου Λύρα για την Ηλέκτρα και η mini παρεξήγηση

Ο Γιώργος Λύρας λοιπόν, απαθανάτισε την Ηλέκτρα στο ίδιο σημείο στην Κύθνο και δημοσίευσε τη φωτογραφία μαζί με δύο στιγμιότυπα από τις πρώτες της διακοπές στο νησί, γράφοντας «2015-2024 …μεγάλωσε το μωρό μου ε????».

Η αλήθεια είναι πως η Ηλέκτρα έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα. Αυτό φάνηκε και από την επόμενη ανάρτηση του επιχειρηματία που απαθανάτισε την Ηλέκτρα να φωτογραφίζει το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/C9vFMLBuIzj/

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Λύρα ωστόσο, που έγραφε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους με την Πέγκυ Ζήνα έχοντας βάλει και τις ημερομηνίες που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες έκανε πολλούς followers του να πιστέψουν πως η Ηλέκτρα είχε τα γενέθλιά της την ημέρα που έγινε η ανάρτηση και κάπως έτσι τα σχόλια να είναι στην ουσία ευχές για εκείνη.

Την mini αυτή παρεξήγηση έλυσε η Πέγκυ Ζήνα εξηγώντας πως απλά ο Γιώργος Λύρας έκανε μια αναδρομή στις πρώτες διακοπές της Ηλέκτρας στην Κύθνο σε σύγκριση με τις φετινές.

«Παιδιά δεν είναι γενέθλια. Είναι η πρώτη φωτογραφία της στην Κύθνο, 4 χρονών και η σημερινή της! Ευχαριστώ απ' την καρδιά μου όμως για τις ευχές», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα.

Screenshot-(1249).png

Η Ηλέκτρα μέσα από τα λόγια της Πέγκυς Ζήνα

H Πέγκυ Ζήνα έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για την Ηλέκτρα αλλά και τη φάση της εφηβείας στην οποία βρίσκεται τώρα.

«Με φοβίζει για την κόρη μου η κοινωνία, όπως έχει γίνει σήμερα, επειδή δεν έχει καμία σχέση με την δική μου εφηβεία. Η επιρροή στα μικρά παιδιά των social media όσον αφορά τα πρότυπα που προβάλλουν προς τα έξω. Αυτή η τέλεια, ψεύτικη εικόνα που κρύβει πολλά και όχι μόνο δυο ρυτίδες και δυο ελαττώματα, κρύβει δυστυχία. Τα περισσότερα χαμόγελα είναι ψεύτικα», είχε πει η τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

https://www.instagram.com/reel/C5tGCqyKDXd/

«Η Ηλέκτρα τώρα είναι στην προεφηβεία και υπάρχουν οι φυσιολογικές κοντρίτσες μαμάς και κόρης. Κάνω υπομονή κι αυτό είναι και το σωστό. Παίρνει τις τσάντες μου, και όχι τα παπούτσια μου γιατί με πέρασε στο νούμερο. Δεν δανείζεται ρούχα μου γιατί δεν πολυσυμφωνεί με τον τρόπο που ντύνομαι. Μου κάνει σκληρή κριτική, προσπαθώ όμως να της εξηγήσω ότι έχουμε ένα άλλο στιλ και δεν μπορούμε να ντυνόμαστε το ίδιο. Μου αρέσει που έχει έντονη δική της προσωπικότητα», είχε αποκαλύψει η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή Fay's Time το 2023.

Όσον αφορά τα ριάλιτι και τι θα απαντούσε στην Ηλέκτρα αν ήθελε να συμμετάσχει η Πέγκυ Ζήνα είχε πει στην Φαίη Σκορδά:

«Αν η κόρη μου δήλωνε συμμετοχή σε ένα talent show, θα της έλεγα να το ζήσει σαν εμπειρία και όχι σαν όνειρο που περιμένει να πραγματοποιηθεί. Δεν το βλέπω να ασχολείται η κόρη μου με το τραγούδι, θέλει να σπουδάσει μάρκετινγκ. Είναι μόλις 12, είναι ακόμα νωρίς. Σε ό,τι αποφασίσει πάντως, θα είμαι δίπλα της, συνοδοιπόρος στα όνειρά της».