Οι νέες φωτογραφίες της Έμιλυ Κολιανδρή από την Ηλέκτρα και το σχόλιο της Κατερίνας Λέχου

Κατερίνα Μπούσιου
Οι νέες φωτογραφίες της Έμιλυ Κολιανδρή από την Ηλέκτρα και το σχόλιο της Κατερίνας Λέχου

Λίγο πριν φύγει για την Αστυπάλαια και για τις οικογενειακές της διακοπές με τον Χρήστο Λούλη και τα παιδιά τους, η Έμιλυ Κολιανδρή έκανε τα πρώτα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της Ηλέκτρας. 

Στα μεγάλα αουτσάιντερ της χρονιάς ανήκει η Ηλέκτρα, μία σειρά της ΕΡΤ που ξεκίνησε υποτονικά, αλλά κατάφερε να εκτιμηθεί από το κοινό στη συνέχεια και να κάνει ρεκόρ εκατοντάδων χιλιάδων προβολών και στο Ertflix. Η επίσης low profile πρωταγωνίστριά της Έμιλυ Κολιανδρή βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε οικογενειακές διακοπές στην Αστυπάλαια, αλλά πριν από αυτές είχε κάνει τα πρώτα πλάνα από τη δεύτερη σεζόν. Εκεί δέχτηκε μία ερώτηση από τη φίλη της Κατερίνα Λέχου.

Το spoiler του δεύτερου κύκλου

Η Ηλέκτρα είναι μία σειρά εποχής διαφορετική που εξελίσσεται σε ένα μικρό νησί, την Αρσινόη αλλά αναφέρεται σε πολλά διαχρονικά θέματα για τις γυναίκες: Καταπίεση, επιβολή εξουσίας, συμβιβασμοί, κρυφοί δεσμοί, αγώνας για ελευθερία. Η πρωταγωνίστρια Έμιλυ Κολιανδρή είχε μιλήσει πρόσφατα για τα δεκάδες μηνύματα που είχε δεχθεί: «Πήρα πολλά μηνύματα από διάφορες γυναίκες ότι έχουν μία όμοια ιστορία με της ηρωίδας. Ότι συμβιβάστηκαν σε γάμους που δεν ήθελαν, από προξενιά, με παιδιά που έπρεπε να φέρουν στη ζωή για να ικανοποιήσουν το κοινωνικό τους περιβάλλον. Ήταν πάρα πολλές ιστορίες που μοιάζουν με της Ηλέκτρας. Αγαπήθηκε η ηρωίδα γιατί είναι ένα σύμβολο».

Και συνέχισε λέγοντας πως η Ηλέκτρα στον δεύτερο κύκλο θα κάνει μία νέα αρχή και μία αλλαγή στη ζωή της αλλά θα περάσει από πολλές συμπληγάδες μέχρι να τα καταφέρει. Πριν λίγες μέρες γυρίστηκαν και κάποιες από αυτές τις σκηνές. Οι ώρες του γυρίσματος όπως θα δεις ήταν πολλές και κουραστικές με διαφορετικά locations.

https://www.instagram.com/reel/C9UaFF1sVJQ/

Με την Κατερίνα Λέχου να έχει μία λογική απορία, ρωτώντας αν το γύρισμα έχει γίνει στη Σαλαμίνα και την ηθοποιό να απαντά πως έχει γίνει στην Ελευσίνα. Αυτό είναι και ένα μικρό μυστικό των περισσότερων παραγωγών. Όταν αναζητούν σπίτια και περιοχές που θέλουν να μοιάζουν με τη δεκαετία του '70 επιλέγουν αυτές τις περιοχές που είναι πιο άγριες και παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο σε κάποια σημεία τους.

lehou_koliandri.jpg

Η Έμιλυ Κολιανδρή μαζί με τον Χρήστο Λούλη και τα δύο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα, έχουν ξεκινήσει ήδη τις διακοπές τους στην Αστυπάλαια, από όπου ο ηθοποιός έκανε μία σπάνια ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/C9t5GQbIg4c/

Και όλοι φυσικά τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού τους. Να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Άλλωστε και οι δύο ηθοποιοί έχουν αρκετές υποχρεώσεις από τον επόμενο χειμώνα. Τηλεοπτικές και θεατρικές.

loulisdiakopes.jpg