Η Αφροδίτη Σκαφίδα θυμήθηκε την Ολυμπιάδα του 2004, την ώρα που ο Πύρρος πόζαρε με τον Snoop Dogg

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αφροδίτη Σκαφίδα θυμήθηκε την Ολυμπιάδα του 2004, την ώρα που ο Πύρρος πόζαρε με τον Snoop Dogg

H Aφροδίτη Σκαφίδα ήταν αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και λίγο πριν την έναρκη των Ολυμπιακών έκανε αναδρομή σε όσα έχει ζήσει. Την ίδια ώρα ο Πύρρος Δήμας είναι στο Παρίσι με την ομάδα της Αμερικής στην άρση βαρών.

Η ώρα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έφτασε, αφού έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 20.30, ώρα Ελλάδος. Βέβαια, είχαμε μπει στο κλίμα εδώ και αρκετές μέρες βλέποντας στα social media τους αθλητές να προετοιμάζονται, να φτάνουν στο Ολυμπιακό χωριό, να δείχνουν καρέ καρέ τα όσα συμβαίνουν στην γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Πύρρος Δήμας εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε μέσα στον τοκετό της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας στο Παρίσι και η φωτογραφία με τον Snoop Dogg

Στο Παρίσι βρέθηκε και o Πύρρος Δήμας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών, ο οποίος από το 2017 είναι τεχνικός διευθυντής της ομάδας άρσης βαρών της Αμερικής. Ο ίδιος πέρα από την αποστολή στην οποία συμμετέχει, πήρε μέρος και στην λαμπαδηδρομία, όπως έκανε και η ηθοποιός Salma Hayek αλλά και ο Snoop Dogg.

O γνωστός ράπερ και ηθοποιός, φωτογραφήθηκε με διάφορους αθλητές από την ομάδα της Αμερικής, ενώ έβγαλε φωτογραφία και με τον Πύρρο Δήμα.

H ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα από τις Ολυμπιάδες που συμμετείχε

Ο αθλητισμός έφερε κοντά τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού και εκείνη ήταν αθλήτρια του στίβου, στο άλμα επί κοντώ.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μάλιστα τον Απρίλιο του 2024 μια κόρη (σ.σ ο Πύρρος Δήμας έχει ακόμα 4 παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2018 μετά από μάχη με τον καρκίνο).

Με αφορμή λοιπόν, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε μια αναδρομή στο προφίλ της στο Instagram στην Ολυμπιάδα του 2004 και εκείνη του 2008.

Όπως έγραψε στη λεζάντα του mini άλμπουμ με φωτογραφίες της που δημοσίευσε, η Ολυμπιάδα του 2004 ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε αυτή την τόσο μεγάλη αθλητική γιορτή και είναι κάτι το οποίο είχε όνειρο από μικρή.

«Σαν σήμερα και πριν 20 χρόνια μετά την πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στο Παρίσι 2024. Το 2004 έζησα το όνειρό μου, ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου από όταν ήμουν παιδί, να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς αγώνες στίβου. Κοιτάζοντας πίσω σε όλες αυτές τις στιγμές και μετά από δύο Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και το 2008 είμαι πραγματικά περήφανη για όσα έχω πετύχει στη ζωή μου. Εύχομαι σε όλους να πετύχουν τα όνειρά τους, να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται, να μην σταματήσουν σε καμία απογοήτευση και να διασκεδάσουν πραγματικά με αυτό που κάνουν στη ζωή τους. Καλή επιτυχία Ελλάδα» έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Πριν από αυτή την ανάρτηση η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της ένα βίντεο του Πύρρου Δήμα από τη δική του συγκλονιστική πορεία ως αθλητής. Άλλωστε, η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν κρύβει τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/reel/C73ql_lsmoK/

Οι φωτογραφίες της Αφροδίτης Σκαφίδα με την κόρη της

Από τον Απρίλιο κι έπειτα η ζωή βέβαια, της Αφροδίτης Σκαφίδα έχει αλλάξει και αιτία είναι η κόρη της. Γι' αυτό και οι περισσότερες αναρτήσεις αφορούν εκείνη.