Το σπίτι των Τανιμανίδη - Μπόμπα στη Νάξο είναι παράδεισος και είναι ο λόγος που είναι ακόμα εκεί

Το σπίτι των Τανιμανίδη - Μπόμπα στη Νάξο είναι παράδεισος και είναι ο λόγος που είναι ακόμα εκεί

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται πάνω από ένα μήνα στη Νάξο και έχουν νοικιάσει ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι, που διαθέτει μια υπέροχη θέα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις μικρές τους κόρες βρίσκονται ακόμα στο αγαπημένο τους νησί τη Νάξο και απολαμβάνουν διακοπές μακράς διάρκειας.

Η γνωστή influencer και ο σύζυγός μοιράζονται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα, δείχνοντας ότι ξεκουράζονται και περνούν υπέροχα. Μάλιστα είναι οικογενειακώς πάνω από ένα μήνα στη Νάξο και έχουν νοικιάσει ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι, που διαθέτει μια υπέροχη θέα, κάτι που αποτελεί ένα ακόμη συν για τις ημέρες χαλάρωσής τους.

Μάλιστα χθες στο σπίτι όπου διαμένουν στη Νάξο είχαν διοργανώσει μια ξεχωριστή βραδιά για να δουν με καλούς φίλους του Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας bbq και σχολιάζοντας τη τελετή.

Mini φούστα + sneakers: Η Χριστίνα Μπόμπα με τον πιο άνετο καλοκαιρινό συνδυασμό για την πόλη

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε και μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού τους η οποία ήταν κάτι παραπάνω από μαγευτική καθώς το σπίτι ήταν περιτριγυρισμένο από την απίστευτη θέα του νησιού λίγο μετά τη δύση του ηλίου.

Δες εδώ την υπέροχη θέα από το σπίτι τους:

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εικόνες από το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Νάξο αφού πριν λίγες η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε στιγμές από τα βράδια της στο νησί με την Αριάνα και τη Φιλίππα. Ξαπλωμένες στο κρεβάτι, παρακολούθησαν παιδική ταινία με τις μικρές να ενθουσιάζονται.

Σε άλλη ανάρτηση, η Χριστίνα Μπόμπα έχει δείξει και την κουζίνα του σπιτιού αυτού, το οποίο είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία και το ξύλο να κυριαρχεί, μοιάζει με επίγειο παράδεισο για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο νησί

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταματάει να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές από το νησί. Οι φωτογραφίες της μας ταξιδεύουν στο Αιγαίο και μας δίνουν έμπνευση για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά items που πρέπει να πάρουμε μαζί μας στη βαλίτσα των διακοπών μας.

https://www.instagram.com/p/C87RViMKMzt/

H Χριστίνα επιλέγει συχνά κάποιο mini φόρεμα για το νησί. Στη παρακάτω φωτογραφία με την αδερφή της θα δεις ένα από το αγαπημένα μας φορέματα. Το λευκό, το γαλάζιο και το κόκκινο. Τα 90s λεπτά straps του είναι αυτά που το κάνουν ακόμα πιο sexy, ενώ από μέσα φαίνονται και τα κορδόνια του μαγιό της. Και η ίδια το συνδύασε τέλεια με ένα ζευγάρι slip on σανδάλια με πλεκτό strap και μία μικρή basket bag για να χωράει όλα τα απαραίτητα, αλλά να είναι και κατάλληλη για μια βραδινή έξοδο μετά το μπάνιο.

Τα Τανιμανιδάκια έγιναν τριών ετών με ένα πριγκιπικό πάρτι και η θεία Ελίνα Μπόμπα εντυπωσίασε

chrismpo-(1).jpg