Η Adele παντρεύεται! Ο Rich Paul της έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου με διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η Adele και ο Rich Paul, αρραβωνιάστηκαν κρυφά, αφού ο ίδιος της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της στο Λονδίνο. 

Η Adele και ο Rich Paul όπως όλα δείχνουν αρραβωνιάστηκαν παρά τις φήμες εδώ και μήνες που τους ήθελαν να είναι ήδη παντρεμένοι.

Ο πιθανός γάμος του ζευγαριού ήταν εδώ και καιρό σε συζήτηση και τώρα φαίνεται ότι η μέρα πλησιάζει. Η τραγουδίστρια και ο ατζέντης του μπάσκετ Rich Paul, αρραβωνιάστηκαν κρυφά, αφού ο ίδιος της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της, την Tότεναμ στο βόρειο Λονδίνο. Μάλιστα η πρόταση γάμου φέρεται να έγινε μόλις την περασμένη Πέμπτη 18 Ιουλίου.

H Adele το πήρε απόφαση και θέλει να κάνει παιδί με τον σύντροφό της Rich Paul

Την περασμένη εβδομάδα, οι δυο τους εθεάθησαν να παρακολουθούν έναν αγώνα μπάσκετ στο O2 Arena. Οι δύο τους κάθισαν στις κερκίδες παρακολουθώντας τον αγώνα μαζί με πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού.

Μιλώντας στη Sun, μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε:

«Η Adele δεν είναι η μόνη που χάρηκε πολύ. Ο Rich σχεδίασε η πρόταση γάμου να γίνει στη γενέτειρά της το Λονδίνο και της έδωσε ένα απίστευτο διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων. Το γιόρτασαν με σαμπάνια στο Chiltern Firehouse το επόμενο βράδυ».

Θα παντρευτούν στο τέλος του επόμενου έτους

Μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε η τραγουδίστρια, έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους και την οικογένειά της, οι οποίοι περιμένουν τον γάμο προς το τέλος του επόμενου έτους.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν λίγο καιρό μετά τη δήλωση της τραγουδίστριας, ότι θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και να φύγει από το Λος Αντζελες. Η Adele και ο Rich Paul αγόρασαν μια έπαυλη στο Μπέρβερλι Χιλς, αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από δύο χρόνια, αλλά έχουν γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος και την ανοικοδομούν.

Ο γάμος με τον Rich Paul θα είναι ο δεύτερος για την τραγουδίστρια

Πάντως, αυτός δεν θα είναι ο πρώτος γάμος για την τραγουδίστρια. Η Adele ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Simon Konecki από το 2018 έως το 2021. Μετά τον χωρισμό τους, εκείνη συνδέθηκε συναισθηματικά με τον Rich, ο οποίος είναι και ο ίδιος μπαμπάς τριών παιδιών.

H επική απάντηση της Adele στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul

Η Adele είχε παραδεχθεί έμμεσα το γάμο της κατά τη διάρκεια συναυλίας

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια αποκάλεσε τον Rich σύζυγό της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Las Vegas , πυροδοτώντας τις φήμες ότι οι δυο τους έχουν ενωθεί κρυφά με τα δεσμά του γάμου.

https://www.tiktok.com/@adeleslittleloveee/video/7279559758783237408

Μια γυναίκα που βρισκόταν στο κοινό φώναξε με χιούμορ στην Adele: «Θα με παντρευτείς;» με την τραγουδίστρια να απαντά όλο νόημα: «Δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι straight και ο σύζυγός μου είναι εδώ απόψε».

H διάσημη τραγουδίστρια είχε μιλήσει παλαιότερα στο Βρετανικό ELLE για τη σχέση της με τον Rich Paul, τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά” είπε η Adele. Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης και μία σταθερή ζωή με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», δήλωσε η Adele.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η 35χρονη απέφευγε να σχολιάσει τις φήμες αρραβώνα λέγοντας στο Βρετανικό περιοδικό ότι θέλει οπωσδήποτε να ξαναπαντρευτεί αλλά όταν ρωτήθηκε αν το δαχτυλίδι που φορούσε ήταν αρραβώνων δήλωσε: «Λοιπόν, καλά, καλά, δεν είμαι παντρεμένη».

Kαι είχε προσθέσει: «Είμαι τόσο ερωτευμένη! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Μπορεί και να είμαι παντρεμένη».

Η καλλιτέχνης έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να γίνει ξανά μητέρα, καθώς όπως εξήγησε το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», δήλωσε η Βρετανίδα σταρ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης