Γενέθλια για την Kylie Jenner με 10 φράσεις της για τη ζωή: «Αν δεν είσαι καλά, είναι ΟΚ να το λες»

Πατούλια Κατερίνα

)

Μαμά δύο παιδιών, επιτυχημένη επιχειρηματίας, μέλος της πιο διάσημης οικογένειας του πλανήτη. Η Kylie Jenner μεγάλωσε στα φώτα της δημοσιότητας αλλά δεν θέλει να συμβεί το ίδιο και στα παιδιά της.

Από το 2017 έως το 2023, η Kylie Jenner αφιερώθηκε στη μητρότητα. Η σχέση με τον ράπερ Travis Scott, ήταν καρμική και κάπως έτσι η μικρότερη κόρη της Kris Jenner, απέκτησε μια κόρη, την Stormi Webster (γεννημένη την 1 Φεβρουαρίου 2018) και έναν γιο, τον Aire Webster (γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 2022).

Τι έχει πει η Kylie για τα παιδιά και τη μητρότητα

1.«Χρειάζομαι λίγο χρόνο αφού γεννήσω ένα μωρό για να νιώσω ξανά ο εαυτός μου. Μετά, παίρνεις το σώμα σου πίσω. Αν και πολλές φορές μπορεί να συνειδητοποιήσεις πώς οι τάσεις στον σωματότυπο έχουν αλλάξει».

2. Για την κόρη της Stormi:

«Είναι αθώα. Μπαίνει εδώ και δεν ξέρει ότι κάνουμε συνέντευξη και μετά θα δει αυτά τα αποσπάσματα δημοσιευμένα και είναι 6 ετών. Είναι δική μου ευθύνη να την προστατεύσω. Το σκέφτομαι πολύ γιατί ο κόσμος είναι πολύ τρελός τώρα. Εκθέτοντας την σε όλη την αρνητικότητα που έρχεται με το Διαδίκτυο, το σκέφτομαι κι εγώ. Απλώς προσπαθώ το καλύτερό μου, παρόλο που είναι ακόμα μικρή, να της λέω της πόσο ευλογημένοι είμαστε και ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό, ο τρόπος που ζούμε. Είναι απλώς η ζωή μας. Οι άνθρωποι θέλουν να τραβήξουν φωτογραφίες»

Πώς το πρόσωπο της Kylie Jenner έγινε viral στο Tik Tok για λάθος λόγους

Το lunchbox και το πρωινό που ετοιμάζει η Kylie Jenner για τα παιδιά της το ζηλέψαμε κι εμείς

3. «Εμείς οι μαμάδες, που τα βιώνουμε τώρα όλα αυτά, μπορεί να ψάξουμε στο Ίντερνετ και να δούμε πως είναι πιο εύκολο για κάποιους ανθρώπους και να πιεστούμε παραπάνω. Να ξέρετε πάντως, για εμένα δεν είναι εύκολο. Αν δεν είσαι καλά, είναι ΟΚ να μην είσαι καλά. Εγώ όταν κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο, με πίεζα περισσότερο, θύμιζα συνεχώς στον εαυτό μου πως δημιούργησα έναν άνθρωπο, ένα πανέμορφο, υγιές ανθρωπάκι. Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε και να νομίζουμε πως πρέπει να "επιστρέψουμε πίσω στα κανονικά μας, τόσο εμφανισιακά, όσο και πνευματικά».

4.Ανακοινώνοντας τον ερχομό της κόρης της στις 4 Φεβρουαρίου 2018, η Jenner έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram:

«Ήξερα από μόνη μου ότι έπρεπε να προετοιμαστώ για αυτόν τον ρόλο της ζωής μου με το πιο θετικό,ελεύθερο από άγχος και υγιές τρόπο. Ήξερα ότι το μωρό μου θα ένιωθε κάθε άγχος και κάθε συναίσθημα, γι' αυτό επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο».

5. «Προφανώς, έχω μια κόρη και θα μου ραγίσει την καρδιά αν ήθελε να φτιάξει το σώμα της στα 19 της. Eίναι το πιο όμορφο πράγμα».

6. «Η εγκυμοσύνη ήταν η πιο όμορφη, ενδυναμωτική εμπειρία που είχα σε όλη μου τη ζωή και στην πραγματικότητα θα μου λείψει».

7. «Είμαστε σαν οι καλύτεροι φίλοι», είπε η Jenner στο Harper's Bazaar για τον πατέρα των παιδιών της και τόνισε:

«Και οι δύο αγαπάμε τη Stormi και θέλουμε το καλύτερο για εκείνη. Παραμένουμε συνδεδεμένοι. Σκέφτομαι τους γονείς μου σε καταστάσεις με τη Stormi, τι θα έκαναν. Ήταν πολύ πρακτικοί και θέλω το ίδιο για Στόρμι».

8. Tο να έχεις αδερφές είναι το καλύτερο. Έχω διαφορετική σχέση με τον καθεμιά τους. Πηγαίνω στην Kim για συμβουλές μόδας, η Khloe είναι πάντα εκεί για συμβουλές για τους άντρες και τα παιδιά και η Kourtney είναι σαν άλλη μητέρα για μένα».

9. «Μπορείς να είσαι σέξι και να είσαι καλή μαμά».

10. Για την επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον ερχομό του γιου της:

«Θέλω απλώς να πω στις νέες μαμάδες, ότι τίποτα μετά τον τοκετό δεν ήταν εύκολο. Αυτή η εμπειρία για μένα, προσωπικά, ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου. Είναι εντάξει να μην είσαι καλά. Μόλις συνειδητοποίησα ότι άσκουσα κάποια πίεση στον εαυτό μου και απλώς υπενθυμίζω στον εαυτό μου: Έφτιαξα έναν άνθρωπο, ένα όμορφο υγιές αγόρι» και πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση για να επιστρέψουμε, σωματικά και πνευματικά σε ό,τι ήμασταν προηγουμένως».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης