H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και «πλημμύρισε» με ευχές από τους survivors

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της και «πλημμύρισε» με ευχές από τους survivors

H «survivor» της πραγματικής ζωής, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε με ένα τρυφερό μήνυμα την εγκυμοσύνη της και πολλοί από τους πρώην συμπαίκτες της της ευχήθηκαν.

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks 4 και μετέπειτα την είδαμε ξανά στο Survivor το 2022 αλλά και στο Survivor All Star το 2023.

«Τελικά η ασθένεια δεν σου έμαθε τίποτα»: Έξαλλο το Twitter με την ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη

Η ίδια μπορεί να μην έφτασε πολύ μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης κατά τις δύο συμμετοχές της, είναι όμως μαχήτρια και «survivor» της πραγματικής ζωής, αφού μόλις στην ηλικία των 27 ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια.

Το ποστ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την εγκυμοσύνη της

Αυτή τη φορά η ζωή «χαμογέλασε» ξανά πίσω στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της, περιμένει το πρώτο της παιδί. Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, φάνηκε πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ στην ανάρτησή της πρόσθεσε πως είναι 24ων εβδομάδων, άρα 6 μηνών.

«Σβήνω και γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ.
Με λόγια απλά λοιπόν, η οικογένεια μας μεγαλώνει κι εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ό,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα και αβίαστα. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου, στον άνδρα μου Ν. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς και η σταλίτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας. Με το καλό να έρθεις στις ζωές μας» έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανώς συγκινημένη, ενώ δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό.

https://www.instagram.com/p/C-A79rts_TI/

Οι ευχές των survivors

H ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου γέμισε με ευχές για το χαρμόσυνο γεγονός, όχι μόνο από τους followers της αλλά και από τους πρώην συμπαίκτες της στο Survivor.

Όσα έχει πει για τον καρκίνο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής. Άρχισα αμέσως χημειοθεραπείες. Είχα πάρει και περούκα αλλά δεν την έβαλα ποτέ» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της το 2023, ενώ είχε αποκαλύψει πως μετά την περιπέτειά της που έληξε στα 29 της, η ίδια πέρασε βαριά κατάθλιψη.

https://www.instagram.com/p/Cnt2YOpozS2/

Oύτε τα παιδικά χρόνια της Ευρυδίκης ήταν όμως, εύκολα αφού υπήρξαν φορές που η οικογένειά της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ακόμα και για τα βασικά, όπως ήταν το ψωμί.

«Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Ο μπαμπάς μου ήταν έμπορος. Αναπτύχθηκε, απέκτησε μεγάλη περιουσία. Μετέπειτα φτάσαμε πάλι στο να μην έχουμε να πάρουμε ψωμί. Θυμάμαι ότι σπάγαμε τον κουμπαρά για να πάρουμε ψωμί» είχε πει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Mega Καλημέρα.