Μιλλούση: Το βίντεο με τις κόρες της για τον Πετρούνια έδειξε ότι το Νο1 «χρυσό» είναι στο σπίτι του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μιλλούση: Το βίντεο με τις κόρες της για τον Πετρούνια έδειξε ότι το Νο1 «χρυσό» είναι στο σπίτι του

«Πάντα είχα άγχος ως αθλήτρια αλλά η αγωνία για τον άνθρωπό σου είναι άλλο πράγμα» λέει η Μιλλούση στο βίντεο που παρακολουθούσαν με τις κόρες της τον Λευτέρη Πετρούνια, κάνοντας τη δική τους κερκίδα για ακόμη μια φορά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας. Πάντα μάς κάνει περήφανους και με τα μετάλλια που κατακτά αλλά και με τη συνολική του παρουσία και το ήθος του σαν άνθρωπος.

Η Σοφία Πετρούνια ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες και το μετάλλιο το έδωσαν οι fans ήδη

Πιο πολύ περήφανη για εκείνον, βέβαια είναι η οικογένειά του. Η σύζυγός του και επίσης αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, οι κόρες τους και η μητέρα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βασιλική Μιλλούση με την 5χρονη Σοφία και την 3χρονη Λένια (Ελένη) έχουν κάνει την πιο δυνατή «κερκίδα» για τον χρυσό Ολυμπικονίκη. Άλλες φορές πηγαίνοντας στο χώρο που αγωνίζεται για να τον στηρίξουν από κοντά, άλλες φορές παρακολουθώντας τον από το σπίτι τους.

Το βίντεο της Μιλλούση με τις κόρες της να πανηγυρίζουν την πρόκριση του Πετρούνια

Το ίδιο έκαναν λοιπόν, όταν το Σάββατο 28/7 ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδίκησε επιτυχώς τη θέση του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Όπως θα δεις από το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της η Βασιλική Μιλλούση, η ίδια με τη Σοφία, την Λένια, την αδερφή της και τη μαμά του Λευτέρη Πετρούνια παρακολουθούσαν από την τηλεόραση την προσπάθειά του με κομμένη την ανάσα, ενώ όταν εκείνος ολοκλήρωσε τη ρουτίνα του και προκρίθηκε στον τελικό όλες μαζί αγκαλιάστηκαν συγκινημένες.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο η Βασιλική Μιλλούση έγραφε:

«Ο μπαμπάς αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ποτέ δεν πίστευα ότι είναι τόσο δύσκολο γι' αυτούς που μένουν πίσω! Πάντα είχα άγχος ως αθλήτρια αλλά η αγωνία για τον άνθρωπό σου είναι άλλο πράγμα! Λευτέρη Πετρούνια είσαι μοναδικός! Πάμε δυνατά για τον τελικό».

Το βίντεο αυτό γέμισε με σχόλια από τους fans του Λευτέρη Πετρούνια, οι οποίοι σχολίασαν πως το καλύτερο «χρυσό» μετάλλιο είναι η οικογένειά του.

Το μοντέρνο σπίτι του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας ζουν σε μια μοντέρνα μεζονέτα με μεγάλα παράθυρα για να είναι πάντα φωτεινό το σπίτι τους, ενώ κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπεζ, του γκρι και του μαύρου που ταιριάζουν τέλεια με τα ξύλινα έπιπλά τους.

Η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύει πολλές φορές βίντεο στα social media της είτε που κάνει γυμναστική στο σαλόνι του σπιτιού τους (παρατήρησε τη λεπτομέρεια με τα μετάλλια τους που είναι σε ειδικό μαύρο φόντο στον τοίχο)

https://www.instagram.com/reel/C82Awcitd6W/

είτε που φτιάχνει κάποια συνταγή στην κουζίνα τους.

Μέσα από τα βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση, προσέξαμε και τα ασπρόμαυρα πορτρέτα του ζευγαριού και με τα παιδιά τους στον τοίχο, όπως και την ιδιαίτερη ξύλινη μεγάλη τραπεζαρία που έχουν, γύρω από την οποία υπάρχουν και καρέκλες αλλά και ξύλινος πάγκος, κάτι που δίνει μια πιο fun διάθεση στον χώρο.

https://www.instagram.com/reel/C2Ufp1uNK54/

Το πιο cool βέβαια στο σπίτι τους είναι ο εξωτερικός χώρος, στον οποίο έχουν βάλει γκαζόν και έχει και πισίνα και κάπου εκεί η Σοφία και η Λένια δεν χορταίνουν παιχνίδι και βουτιές το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/reel/C9E7Zr5NLEF/