Η ριζική αλλαγή στη ζωή του Χρήστου Μοίρα από το MasterChef: Για ποιο λόγο εγκαταλείπει τη Γερμανία;

Κατερίνα Μπούσιου
Η ριζική αλλαγή στη ζωή του Χρήστου Μοίρα από το MasterChef: Για ποιο λόγο εγκαταλείπει τη Γερμανία;

Ο «Μπέκαμ» του MasterChef, Χρήστος Μοίρας και ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού, κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα. 

Σε αυτά τα όμορφα που έχουμε να θυμόμαστε φέτος από το MasterChef, ήταν σίγουρα η συμμετοχή του Χρήστου Μοίρα. Ο παίκτης κέρδισε συμπαίκτες, κοινό και κριτές με την καλή του διάθεση, το χιούμορ του και το καθόλου ανταγωνιστικό του πνεύμα, ακόμη και όλα ήταν δύσκολα. Μπορεί μετά τον διαγωνισμό ο ίδιος να ανυπομονούσε να επιστρέψει κοντά στη σύζυγο και στο παιδί τους στη Γερμανία, όπου έμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια, αλλά ξαφνικά αυτό το καλοκαίρι, όλα άλλαξαν στη ζωή του. Οι φανς του σίγουρα θα ευχαριστηθούν αυτή την αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/C9Z4JjcoqsP/

Ο Χρηστάρας επιστρέφει

Όλοι θυμόμαστε τον Μάϊο την αποχώρηση του Χρήστου Μοίρα από το ΜasterChef. Δεν κατάφερε να πάει στην πεντάδα, αλλά είχε κερδίσει πολλά περισσότερα από το έπαθλο. Καταρχάς μεγάλη εμπειρία στη μαγειρική, αφού ήταν από τους παίκτες με την πιο θεαματική εξέλιξη στον διαγωνισμό. Κατά δεύτερον - αν με ρωτάς και το σημαντικότερο σε αυτή τη ζωή - την αγάπη του κοινού, τον σεβασμό των κριτών και την εκτίμηση των συμπαικτών του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποθέωσε με 2 λέξεις τον Χρήστο που αποχώρησε από το MasterChef

«Η πόρτα της κουζίνας μου θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από τα λόγια αγάπης προς εκείνον του επεφύλαξε και ένα story, γράφοντας το «Ωραίος τύπος, ευχαριστούμε Χρηστάρα μας».

moiras.jpg

Αυτός ο ωραίος τύπος μετά το τέλος του MasterChef επέστρεψε στη Γερμανία, στην σύζυγό του Τάνια και στον 3χρονο γιο τους Αντρέα, οι οποίοι του είχαν λείψει πολύ μετά από 5 μήνες μακριά τους.

Επέστρεψε όμως και στις επιχειρήσεις του, καθώς διατηρούσε ένα barbershop και μία καφετέρια στο Αννόβερο. Από κομμωτής όμως, ήθελε να ασχοληθεί από μικρός με τη μαγειρική.

https://www.instagram.com/p/Cisjgo2s1To/

Και στις αρχές του καλοκαιριού πήρε τη μεγάλη απόφαση. Καταρχάς εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Μεσολόγγι.

https://www.instagram.com/p/C9w_zV6oeyI/

Κατά δεύτερον, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά του και να ασχοληθεί με το όνειρό του. Η μεγάλη έκπληξη είναι πως από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στη θέση του σεφ στην εκπομπή Breakfast@Star, διαδεχόμενος τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Έτσι οι φανς του θα έχουν την ευκαιρία να τον βλέπουν καθημερινά στην εκπομπή. Αν αναρωτιέσαι γιατί αυτή τη θέση δεν την πήρε ως είθισται ο νικητής του MasterChef Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, να σου θυμίσω πως και την εποχή που ο Λάμπρος Βακιάρος μαγείρευε στην πρωινή εκπομπή του Star και ο Γιώργος Πορφύρης συμμετείχε για κάποιες μέρες στη στήλη της μαγειρικής.

Ο Μοίρας διαθέτει και επικοινωνιακό ταλέντο και η θέση αυτή του ταιριάζει απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/C7dtMBNofEv/