Στο TikTok της Σμαράγδας Σακελλαρίου πρωταγωνιστές είναι οι γονείς της με δύο σπάνια βίντεο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο TikTok της Σμαράγδας Σακελλαρίου πρωταγωνιστές είναι οι γονείς της με δύο σπάνια βίντεο

Η καλλονή κόρη του ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου μοιάζει πολύ στη μαμά της, Τίνα Βασιλικού, ωστόσο έχει το βλέμμα του μπαμπά της. 

O Άκης Σακελλαρίου είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της χώρας μας και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με την επαγγελματική του πορεία και όχι με την προσωπική του ζωή.

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι το νέο πρόσωπο στο Προξενιό της Ιουλίας και έχει πολλά κρυμμένα μυστικά

Είναι κάτι άλλωστε, που και ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του πως επιθυμεί - το να κρατάει δηλαδή κάποια πράγματα στη ζωή του πιο ιδιωτικά.

«Θέλω να κρατάω κάποια κομμάτια για μένα, την ιδιωτικότητά μου, την ησυχία μου», είχε πει ο ίδιος όταν είχε γίνει γνωστή η περιπέτεια με την υγεία του και τη νόσο των Λεγεωνάριων το 2019.

Ο περήφανος μπαμπάς Άκης Σακελλαρίου

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει παρ' όλα αυτά μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Τίνα Βασιλικού. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο δεκαετίες, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ορέστη και την Σμαράγδα.

Μπορεί να μην επιλέγει να κάνει συχνά αναρτήσεις σχετικές με εκείνους, ωστόσο δεν έχει κρύψει το καμάρι του και για τα δύο παιδιά του.

«Περήφανος πατήρ! Η δουλειά του γιου μου @orestis.sakellariou και του αρχιτεκτονικού του γραφείου @odos.kykladon.architecture ανάμεσα στις καλύτερες αρχιτεκτονικές δημιουργίες του 2023!!!», είχε γράψει ο ίδιος με περηφάνεια για τον γιο του τον περασμένο Ιανουάριο.

https://www.instagram.com/p/C1om2SmoM_W/

«Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη @mihail_v και στη μούσα του @smaragda_sakellariou!», είχε γράψει αντίστοιχα γεμάτος χαρά ο Άκης Σακελλαρίου βλέποντας το 2022 την έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη (σ.σ του μεγάλου γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη) με πρωταγωνίστρια την κόρη του, Σμαράγδα.

https://www.instagram.com/p/CZ4WPZOs-Tp/

Η καλλονή Σμαράγδα Σακελλαρίου και τα σπάνια βίντεο με τους γονείς της

Μιλώντας για την Σμαράγδα Σακελλαρίου και ρίχνοντας μια ματιά τόσο στις φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει μαζί με τον μπαμπά της όσο και στα social media της, εύκολα παρατηρεί κανείς ότι πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα.

Η ίδια μάλιστα, φαίνεται πως έχει κάνει και πιο επαγγελματικές φωτογραφίσεις, ενώ βλέποντας το σπάνιο βίντεο της μαμάς της δια χειρός του μπαμπά της, η ομοιότητά τους είναι πέρα για πέρα φανερή.

Το συγκεκριμένο βίντεο της Τίνας Βασιλικού, όπως κι ένα βίντεο με τον Άκη Σακελλαρίου να δείχνει στην Σμαράγδα τις χορευτικές του κινήσεις από τη δεκαετία των 80s έχουν συγκεντρώσει και τα πιο πολλά views στο προφίλ της κόρης του ηθοποιού.