Η Kατερίνα Ντούσκα έγινε ξανθιά: Η αλλαγή στο Instagram της που θύμισε Dua Lipa

Γεωργία Βλαχοπούλου

Πέντε χρόνια από τη συμμετοχή της στην Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα έχει αλλάξει και εμφανισιακά και καλλιτεχνικά.

Την Κατερίνα Ντούσκα την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στην Eurovision το 2019 με το τραγούδι Better Love. Μπορεί η ίδια να πήρε την 21η θέση στον διαγωνισμό, ωστόσο κέρδισε την αγάπη πολλών νέων fans.

Η Κατερίνα Ντούσκα με το 00s φόρεμα της σου δείχνει τι να φορέσεις στα μουσικά φεστιβάλ της πόλης

Άλλωστε, η χροιά της ήταν αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει -και πριν την Eurovision- θυμίζοντας σε πολλούς την Amy Winehouse.

Γι’ αυτό και είχε γίνει γνωστή με το hit της «One in a Million», αλλά και τη διασκευή της στο «Do I Wanna Know» των Arctic Monkeys που έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές στο YouTube.

Μετά την Eurovision η Κατερίνα Ντούσκα υπήρξε και vocal coach στο τηλεοπτικό μουσικό show «The Final Four» στην Αγγλία, ενώ έχει κυκλοφορήσει και αρκετά τραγούδια που έκαναν επιτυχία, όπως το Sanctuary και το Call me Nyx, αλλά και το Anemos, ένα ντουέτο που έκανε με τον σύντροφό της και επίσης τραγουδιστή - τραγουδοποιό, Leon Of Athens.

Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Ντούσκα πριν από 5 χρόνια, όταν και την γνωρίσαμε, ήταν ο ορισμός του brunette girl, αφού τα μαλλιά της είχαν μια ζεστή απόχρωση του καστανού.

Αυτό βέβαια, δεν την εμπόδισε από το να κάνει τα μαλλιά την κόκκινα το 2022, κυκλοφορώντας τότε το άλμπουμ της με τίτλο Of Time.

Ίσως οι αλλαγές στα μαλλιά της να είναι και το σήμα κατατεθέν της κάθε φορά που κυκλοφορεί κάποιο νέο άλμπουμ, αφού πλέον η Κατερίνα Ντούσκα είναι ξανθιά.

Το καινούργιο της άλμπουμ, όπως ενημέρωσε η ίδια τους followers της, αναμένεται να κυκλοφορήσει, ενώ το πρώτο τραγούδι του με τίτλο Sunshine είναι ήδη διαθέσιμο στις μουσικές πλατφόρμες.

Τα σχόλια των followers της για την blonde εποχή της

Αν και πολλές φορές η αλλαγή μιας μελαχρινής γυναίκας σε ξανθιά φαίνεται λίγο περίεργη στην αρχή και μέχρι να «συνηθίσει» το μάτι, οι followers της Κατερίνας Ντούσκα στο Instagram, όχι απλά ενέκριναν τη νέα της εποχή ως blonde girl αλλά την αποθέωσαν κιόλας, γράφοντάς της στα σχόλιά τους πως ακόμα και αυτή η απόχρωση της πηγαίνει πολύ.

Η διαγραφή των αναρτήσεών της

Η αλλαγή της Κατερίνας Ντούσκα δεν ήταν όμως, μόνο εμφανισιακή αλλά και «instagramική», αφού διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της και το μόνο που υπάρχει πλέον στο προφίλ της είναι στιγμιότυπα από το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού.

Η αλλαγή αυτή δεν θα μπορούσε παρά να μάς θυμίσει την Dua Lipa, η οποία κυκλοφορώντας το νέο της άλμπουμ «Radical Optimism» και το Houdini πριν από λίγους μήνες είχε διαγράψει όλες τις αναρτήσεις της, αφήνοντας μόνο όσες αφορούσαν το νέο της άλμπουμ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης