Στις ελάχιστες φορές που η Ιωάννα Τούνη έδειξε τα φυσικά της μαλλιά ζήτησε τη γνώμη του κοινού

Στις ελάχιστες φορές που η Ιωάννα Τούνη έδειξε τα φυσικά της μαλλιά ζήτησε τη γνώμη του κοινού
Instagram

Τόλμησε να κάνει την αλλαγή και είναι φανερά χαρούμενη. Αυτό είναι το νέο της look! 

Μια αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η γνωστή influencer, λίγο πριν τις διακοπές της και εν μέσω καλοκαιριού. Πώς μοιάζουν τα φυσικά μαλλιά της Ιωάννας Τούνη;

Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έβγαλε τα extensions που είχε στα μαλλιά της. Διάλεξε αυτή τη φορά να κρατήσει το φυσικό της μήκος και να ζητήσει τη γνώμη των ακολούθων της.

Πώς είναι τα μαλλιά της Ιωάννας Τούνη;

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, με το οποίο έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της look, φανερά ενθουσιασμένη για αυτό.

«Για πείτε. Πολύ περίεργη νιώθω. Ωραία είναι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά μου. Μετά από τη μαλλούμπα που έφυγε νιώθω λίγο φαλακρή, αλλά η αλήθεια είναι αρκετό μαλλί. Μην τρελαθούμε κιόλας. Οπότε θα το συνηθίσω. Ας κάνουμε λίγο hype στον εαυτό μου. Τέλειο! Πάρα πολύ μου πάει. Sexy πεθαίνω. Το λέω για να το ακούω και να το εμπεδώνω», είπε η Ιωάννα Τούνη στο insta story της.

Η γνωστή influencer δεν απέφυγε να ζητήσει τη γνώμη των ακολούθων της στα social κάνοντας μια έρευνα για το αν προτιμούν τα φυσικά της μαλλιά ή τα extensions. Βέβαια, ό,τι κι αν αποφασίσουν είναι σίγουρο πως η ίδια έχει ήδη λατρέψει τη νέα της εμφάνιση, υποστηρίζοντας την αλλαγή που τόλμησε να κάνει.

Η ανάρτησή της που ξεσήκωσε το κοινό

Πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη είχε βρεθεί στην Πελοπόννησο για camping μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Το ζευγάρι έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφίες με στιγμές από την καλοκαιρινή τους απόδραση, αλλά και μια δική της φωτογραφία με μπικίνι που τρέλανε το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C-IlL7zo7fP/

Η οικογένεια επέστρεψε και η Ιωάννα με τον Πάρη ταξίδεψαν ως τη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους. Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκείνος θα συνεχίσει το camping με τον Πάρη, ενώ η σύζυγός του θα περάσει λίγες ημέρες διακοπών με τις φίλες της, ώστε να ξεκουραστεί και να απολαύσει στιγμές ηρεμίας.

«Έχω ευχάριστα νέα. Παρασκευή φεύγω για camping, μόνος μου, καθώς η Ιωάννα και ο μικρός είναι Θεσσαλονίκη. Το πρώτο ευχάριστο είναι ότι θα δοκιμάσω μόνος μου σε πιο άγριες συνθήκες. Το δεύτερο ευχάριστο είναι ότι θα περάσω τρεις μέρες κάνοντας camping με τον γιο μου, ενώ η μαμά θα πάει για δυο μέρες διακοπές με τις φίλες της. Έτσι, ως καλοί σύντροφοι και γονείς, δίνουμε στη μαμά την ευκαιρία να ξεκουραστεί και θα πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας για camping με τον Πάρη», ανέφερε στο Instagram.

Ένα είναι το σχόλιο που δέχεται διαρκώς η Ιωάννα Τούνη για τον γιο της