Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην τεράστια καριέρα του. Με έξοχη εμφάνιση στον τελικό 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατακτώντας το χάλκινο, αφού κανείς στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν να φτάσει σε τρεις κατακτήσεις.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε σήμερα με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του αθλήματος σε έναν συναρπαστικό τελικό.

Ο πρωταθλητής πρόσθεσε το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην τεράστια καριέρα του. Με έξοχη εμφάνιση στον τελικό των κρίκων του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού, ατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 15.100 βαθμούς.

Η συγκινητική αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση μετά τον αγώνα

Φυσικά μόλις ακούστηκαν τα αποτελέσματα η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση, έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά του με δάκρυα στα μάτια για να τον συγχαρεί. Όντας κι εκείνη αθλήτρια εκτός από σύζυγός του, τα συναισθήματα ήταν κάτι παραπάνω από έντονα και ήταν λογικό να ξεσπάει.

Μάλιστα συγκινημένος ήταν και ο Λευτέρης Πετρούνιας αφού σφίγγοντας στην αγκαλιά τη σύζυγό του, είπε στις κάμερες:

«Με συγχωρείτε για όλο αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες»

Τι δήλωσε συγκινημένος μετά το χάλκινο μετάλλιο

«Ήρθα γι’ αυτό ακριβώς το πράγμα στη Γαλλία. Έχω δουλέψει πολύ αυτά τα τρία χρόνια. Είχα τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο και ένα χειρουργείο. Είμαι 33 ετών πλέον και έχω υποχρεώσεις. Ήρθαμε στοχεύοντας ένα μετάλλιο. Στοχεύεις πάντα την πρώτη θέση σε έναν τελικό, αλλά πρώτα το μετάλλιο. Δεν είχε ξαναγίνει στους κρίκους και ήταν ένας σκοπός.

Εντόπισα κάποια λάθη. Θα μπορούσε να είναι ισοβαθμία με τον πρώτο και επειδή υπήρχε μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας θα ήμουν πρώτος. Δεν ήρθε, δεν πειράζει, είναι άξιοι αντίπαλοι και με κάνουν και εμένα καλύτερο αθλητή. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, τον προπονητή μου, τον φυσιοθεραπευτή μου, σ' όλη την Ελλάδα.
Είναι μια ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Είμαι χαρούμενος, συγκινημένος. Ανυπομονώ να γυρίσω στα παιδιά μου».

«Το απόλαυσα πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνει με ένα μετάλλιο. Στεναχωριέμαι για τον φίλο μου τον Γάλλο. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του.

Πήρε φωτιά το X μετά τη συγκλονιστική απόδοσή του

Έγινε trend στο Χ το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια πριν καν μάθουμε ότι κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Όλη η Ελλάδα ήταν στο πλευρό του Έλληνα Πρωταθλητή και ήταν σίγουρη για εκείνον. Τα σχόλια και τα tweets για χάρη του ήταν αμέτρητα εκφράζοντας συγκίνηση, περηφάνεια και χαρά.

Δες παρακάτω τι έγραψαν οι χρήστες για τον τεράστιο Λευτέρη Πετρούνια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης