Καλοκαίρι στην Ελλάδα: Chiara Ferragni και 4 ακόμη celebrities που ψήφισαν ελληνικά νησιά

Καλοκαίρι στην Ελλάδα: Chiara Ferragni και 4 ακόμη celebrities που ψήφισαν ελληνικά νησιά
Instagram

Το Hollywood διάλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και το Instagram γέμισε με αναρτήσεις. 

Μπορεί σε πολλούς Έλληνες οι καλοκαιρινές διακοπές στη χώρα μας να φαντάζουν ακριβές, όμως οι διάσημοι της showbiz διάλεξαν τα ελληνικά νησιά για ακόμα μία χρονιά. Πού θα δούμε, λοιπόν, την Chiara Ferragni στην Ελλάδα; Πού βρίσκεται η Kim Kardashian;

Φυσικά δεν αποτελεί κάποιο νέο το γεγονός ότι οι διάσημοι αγαπούν να παραθερίζουν στα ελληνικά νησιά, τα οποία έχουν και πάλι την τιμητική τους.

Η Chiara Ferragni μας δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο καλοκαιρινό smokey eye look

Τι κάνει, λοιπόν, η Chiara Ferragni στην Ελλάδα; Για ακόμα μία χρονιά η Ιταλίδα επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τα δύο της παιδιά, Leo και Vittoria.

Ο Αύγουστος βρήκε την Chiara Ferragni στην Ελλάδα και μάλιστα στο νησί των ανέμων, από όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C-LOudioB8l/

Η ίδια, φορώντας δροσερά summer outfits, ποζάρει είτε μόνη της είτε με τα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Fedez, από τον οποίο χώρισε πρόσφατα ύστερα από 5 χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/C-Nq9hmIiT9/

Η όμορφη influencer βρίσκεται στο νησί επίσης με τη μητέρα της, ανεβάζοντας μαζί της όμορφες και γλυκές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/C-U5V9FI4rl/

Η Kim Kardashian βρέθηκε επίσης στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, περνώντας μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις φίλες της. Η ίδια ανήρτησε φωτογραφίες από τις διακοπές της γράφοντας «Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι» στο Instagram.

Στις φωτογραφίες, η 43χρονη φαίνεται να ποζάρει από ένα σκάφος με το μαγιό της και φόντο τη θάλασσα. Μαζί της οι καλές της φίλες Olivia Pierson και η Lauren Sanchez.

https://www.instagram.com/p/C-S_m55v_dF/

Αφού ταξίδεψε πρώτα στην Ιταλία, η Tina Kunakey επέλεξε την Ελλάδα για τη συνέχεια των διακοπών της. Η 27χρονη Γαλλίδα έχει αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να διευκρινίζει το μέρος της Ελλάδας στο οποίο βρίσκεται. Μερικοί ακόλουθοί της, βέβαια, αναφέρουν ότι βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Το μοντέλο κάνει μπάνιο στα καταγάλανα νερά και βόλτες στα στενάκια παρέα με τη φίλη της Jenna Bey, που είναι επίσης μοντέλο και digital influencer.

https://www.instagram.com/p/C-LkqrqKPEd/

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον Matt Damon να κάνει τις βουτιές του στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του, Luciana Bozan Barroso, περνώντας ήρεμες στιγμές και διασκεδάζοντας στη θάλασσα.

Οι ίδιοι, ωστόσο, έχουν επιλέξει να μην ανεβάσουν κάτι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Στη Μύκονο κάνει, επίσης, τις διακοπές της η Jessica Alba, μαζί με τον 45χρονο σύζυγό της, Cash Warren, και τα τρία τους παιδιά, Honor, Haven και Hayes.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός περνάει εδώ και μερικές ημέρες το καλοκαίρι της εξερευνώντας το όμορφο νησί, δοκιμάζοντας πιάτα σε καλά εστιατόρια και κάνοντας βουτιές.

Anne Hathaway και Jessica Alba δηλώνουν fans της Ελλάδας: Οι εμφανίσεις σε Μύκονο και Ύδρα

https://www.instagram.com/p/C-TSc_ESrdt/