Τέλειο: Η Blake Lively φόρεσε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας το φόρεμα της Britney Spears

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «It Ends with Us» με το ίδιο φόρεμα που επέλεξε η Britney στα 22 της. 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Blake Lively παραμένει το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή, όπως το κορίτσι που γνωρίσαμε κυρίως με τον ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl».

Βέβαια, από τότε μέχρι σήμερα, η Blake έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως The Town, Green Lantern, The Shallows, Αγριότητα και A Simple Favor.
Το «It Ends with Us» είναι η νέα ταινία στην οποία έρχεται για άλλη μία φορά να μας δείξει το υποκριτικό της ταλέντο.

Εχθές το βράδυ, λοιπόν, Τρίτη 6 Αυγούστου, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της στο κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης, με ένα φόρεμα που μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, η Blake εμφανίστηκε με ένα πολύχρωμο ημιδιάφανο φόρεμα με glitter που είχε φορέσει η αγαπημένη τραγουδίστρια Britney Spears στα 22 της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: 3 beauty tips για να πετύχεις το natural makeup της για την παραλία

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Το vintage φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Versace έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού.

Είναι το πραγματικό φόρεμα της Britney, είπε η Blake Lively στο PEOPLE.

Το φλοράλ φόρεμα με τα έντονα χρώματα και glitter που επέλεξε η Blake, δεν ήταν τυχαία επιλογή! Η Blake, υποδύεται στη νέα της ταινία, τη Lily Bloom, η οποία είναι ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου. Όλα τα looks που έχει επιλέξει η Blake Lively στις πρεμιέρες της ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία... Είναι διακοσμημένα με έντονα χρώματα και λουλούδια.

Τόνια Σωτηροπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Ο αγαπημένος της Ryan Reynolds ήταν όπως και κάθε φορά στο πλευρό της. Το ζευγάρι έχει παντρευτεί το 2012 και μοιράζεται τέσσερις κόρες, την 9χρονη James, την 7χρονη Inez, την 4χρονη Betty και ακόμα μια κόρη που έγινε ενός τον Φεβρουάριο, αλλά το όνομά της δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί. Ο Ryan, ακολούθησε κι αυτός το consept της ταινίας... Ο ίδιος φόρεσε στο πέτο του χακί κουστουμιού του ροζ λουλούδια, δείχνοντάς με το πιο απλό και όμορφο τρόπο πόσο πολύ στηρίζει τη γυναίκα του στον νέο της ρόλο.

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά από τα φλοράλ φορέματα που επέλεξε η Blake Lively στις πρεμιέρες, της νέας της ταινίας. Ρίξε μία ματιά...

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε πλεξούδες και δημιούργησε το απόλυτο marmaid χτένισμα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης