Viral για όλους τους σωστούς λόγους η Μαρίνα Σάττι: Δωρεάν στη συναυλία της παιδιά χωρίς χρήματα

Viral για όλους τους σωστούς λόγους η Μαρίνα Σάττι: Δωρεάν στη συναυλία της παιδιά χωρίς χρήματα
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της τραγουδίστριας που γέμισε χαρά τις ψυχές των παιδιών και τα σχόλια στο Tik Tok.  Μαρίνα Σάττι: Έβαλε δωρεάν στη συναυλία της παιδιά χωρίς χρήματα για εισιτήριο και έγινε viral

Αυτή την περίοδο η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται εν μέσω περιοδείας, πραγματοποιώντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι αυτή τη φορά στο προσκήνιο για τον πιο όμορφο λόγο.

ΗΜαρίνα Σάττι είναι αναμφίβολα από τα πρόσωπα της σεζόν κι όχι αδίκως. Η συμμετοχή της στη Eurovision σχολιάστηκε τόσο πολύ που έγινε viral σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η ίδια κέντρισε τα βλέμματα και σχολιάστηκε αρκετά όταν χασμουρήθηκε στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Μαρίνα Σάττι: Η ανανεωμένη εμφάνιση στην «Ταράτσα του Φοίβου» και η μαγική ερμηνεία του «Αχ Θάλασσα»

Σε μία από τις τελευταίες συναυλίες της προχώρησε σε μια πράξη καλοσύνης, δίνοντας χαρά σε μια παρέα παιδιών.

Σε πρόσφατη συναυλία της στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκαν κάποιοι μικροί θαυμαστές της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μπουν στον συναυλιακό χώρο γιατί δεν είχα τα χρήματα να αγοράσουν ένα εισιτήριο.

Η γνωστή τραγουδίστρια που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή, ρώτησε τα παιδιά γιατί δεν έμπαιναν μέσα και εκείνα με τη σειρά τους της εξήγησαν ότι δεν είχαν λεφτά. Τότε, η Μαρίνα Σάττι ζήτησε από τα άτομα της ασφάλειας του χώρου να επιτρέψουν την είσοδο στα παιδιά αυτά, χωρίς να τους ζητήσουν χρήματα.

Όπως ήταν φυσικό, η παρέα των παιδιών άρχισε να ουρλιάζει από χαρά και να ευχαριστεί την τραγουδίστρια.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok μια κοπέλα την ευχαριστεί, γράφοντάς της: «είσαι η καλύτερη σε ευχαριστώ πάρα πολύ σε αγαπώ». Το εν λόγω βίντεο δημοσίευσε μια κοπέλα από την παρέα, ενώ στα σχόλια επιβεβαίωσε πως τους επετράπη η είσοδος και παρακολούθησαν τη συναυλία μετά από την κίνηση της Σάττι.

Τα σχόλια από κάτω «έπεσαν βροχή» όπως ήταν λογικό, αποθεώνονταν την τραγουδίστρια για την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε.

Μαρίνα Σάττι: Νέα συναυλία στην Αθήνα μετά τα απανωτά sold out, στις 8 Σεπτεμβρίου

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρίνα Σάττι δείχνει την ευαισθησία της προς τα παιδιά. Η ίδια συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων, ενώ τα έσοδα από το video clip του «Αχ θάλασσα» θα δοθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Από την πλευρά της, η Maria Clara Martin, Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα, είχε καλωσορίσει την έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης της Μαρίνας Σάττι λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε ευγνώμονες που καλλιτέχνες όπως η Μαρίνα Σάττι αξιοποιούν τη δύναμη της φωνής τους καλώντας να μπει ένα τέλος σε αυτές τις τραγωδίες. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν την επείγουσα έκκλησή μας για ουσιαστική ανταπόκριση. Η διάσωση ανθρώπινων ζωών, ο επιμερισμός ευθυνών και η αλληλεγγύη πρέπει να βρίσκονται στην καρδιά αυτής της ανταπόκρισης.»