Ό,τι γίνεται στην Πάρο (δεν) μένει στην Πάρο και η Μάρα Ζαχαρέα έδειξε πώς περνάει με την παρέα της

Ό,τι γίνεται στην Πάρο (δεν) μένει στην Πάρο και η Μάρα Ζαχαρέα έδειξε πώς περνάει με την παρέα της
Instagram

Την Πάρο την έχουμε συνδέσει όλοι με τις διακοπές μας μετά την αποφοίτηση από το σχολείο αλλά πολλοί από εμάς επιστρέφουμε σε αυτή κάθε χρόνο. Το ίδιο και η Μάρα Ζαχαρέα που μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τα τέλεια μαγιό της και τα σφηνάκια on the beach με τον σύζυγο και τους φίλους τους. 

Στην Πάρο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η γνωστή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα, μαζί με τον σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Τι έχει επιλέξει να φορέσει η Μάρα Ζαχαρέα στην Πάρο; Το στιλ που όλες θέλουμε λίγο πολύ να έχουμε στις διακοπές μας.

Φωτεινή, λαμπερή και ανανεωμένη, η δημοσιογράφος κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μοιράζεται τις νέες της φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Τι έχει διαλέξει να φορέσει η Μάρα Ζαχαρέα στην Πάρο;

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση insta story που έκανε η Μάρα Ζαχαρέα στην Πάρο, επέλεξε το στιλ που όλες έχουμε λατρέψει ανά καιρούς και δεν είναι άλλο από το color blocking. Η ίδια φόρεσε το φούξια fluo μαγιό μπικίνι της με ένα πουκάμισο σε πορτοκαλί χρώμα και μαντήλι στα μαλλιά, ενώ πόζαρε πάνω σ' ένα γιοτ.

mara_zacharea.png

Η καστανή πια Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε το ιδανικό mini μαύρο φόρεμα στην έξοδο με τον γιο της

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι πολυ κομψή πάντα, χωρίς να κάνει «στιλιστικές παραφωνίες». Η παρουσιάστρια έχει δείξει ότι αγαπά τα έντονα και φωτεινά χρώματα το καλοκαίρι, κάτι που το αποδεικνύει και μέσα από μια ακόμα δημοσίευσή της με μαγιό στον λογαριασμό της στο Instagram, που τη βλέπουμε να φοράει ένα μαγιό σε έντονο μπλε χρώμα με φούξια πινελιές.

https://www.instagram.com/p/C-VKsOBIPMz/

Η Πάρος αποτελεί αγαπημένο προορισμό για εκείνη και τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσσόπουλο και την επισκέπτονται κάθε χρόνο για να αποφορτίζονται και να χαλαρώνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είναι λογικό, οι διακοπές περιλαμβάνουν και σφηνάκια #onthebeach

zaxarea-sfinakia.png

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εντοπιστεί στη Νάουσα, όπου συνηθίζουν να γευματίζουν μαζί με καλούς φίλους.

H Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές στην Πάρο και ποζάρει με μαγιό στην «μυστική» της παραλία

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε μια φωτογραφία με την παρέα της από τον τηλεοπτικό χώρο, με την οποία περνάει σχεδόν κάθε χρόνο μέρος των διακοπών μαζί. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία εδώ και μέρες είναι στο νησί κι έχει επίσης ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες.

Μαζί τους βρίσκονται, ακόμα, η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Μαίρη Παλιαλέξη.

https://www.instagram.com/p/C-IhsUQIIAU/

Τσιμτσιλή- Καινούργιου στο μαγαζί του συντρόφου της Κατερίνας και η νέα κοινή φωτό του ζευγαριού

Η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε μερικές ημέρες νωρίτερα ένα βίντεο με τα ποτά που έπινε στην παραλία μαζί με τον σύντροφό της και τους φίλους τους, τις εξόδους, τις βόλτες και τις εξορμήσεις στις παραλίες του νησιού.

https://www.instagram.com/reel/C-Cy_9rofb0/
https://www.instagram.com/reel/C-PFeh0IlU6/