«It's Soficial» είπαν στη λιτή νύφη Κουρτίδου που ένωσε & επίσημα τη ζωή της με τον Γιάννη Σεβδικαλή

«It's Soficial» είπαν στη λιτή νύφη Κουρτίδου που ένωσε & επίσημα τη ζωή της με τον Γιάννη Σεβδικαλή

«Δεν κρατιόμασταν» δήλωσε το αγαπημένο ζευγάρι για την «απόφαση στιγμής» που πήρε. Τα λιτά αλλά τέλεια και ταιριαστά looks και οι ευχές για την επισημοποίηση της σχέσης τους. 

Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής το πήραν ξαφνικά απόφαση και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ενώνοντας τις ζωές τους.

Το χαρμόσυνο νέο ανακοίνωσαν οι ίδιοι με μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντάς μας στιγμιότυπα από την ώρα που έβαζαν υπογραφές στο δημαρχείο, εμφανώς χαρούμενοι. Το ζευγάρι, που κέρδισε το J2US αποκάλυψε πως η απόφασή τους αυτή ήταν «της τελευταίας στιγμής».

Κουρτίδου - Σεβδικαλής: Στο βίντεο με τις γιαγιάδες τους οι followers έκαναν μια γλυκιά ευχή

«08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά. Γιατί έτσι είναι η αγάπη, απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ!»

https://www.instagram.com/p/C-aVxYwIsDO/

Αμέσως μετά την ανάρτηση της Σοφίας στην οποία τη βλέπουμε να λάμπει από ευτυχία φορώντας μία απλή λιτή ολόσωμη φόρμα, τα σχόλια με τις καλύτερες ευχές για το ζευγάρι «έπεσαν βροχή».

Η πρόταση γάμου

Το ζευγάρι μετρά σχεδόν έναν χρόνο σχέσης. Είχε γνωριστεί όταν η Σοφία Κουρτίδου πλησίασε μέσω ενός μηνύματος τον Γιάννη Σεβδικαλή για να του πάρει μια συνέντευξη.

«Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι θα τον ερωτευτώ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα – είχαμε δώσει ραντεβού σε μια καφετέρια – σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε και βλέπω αυτό το χαμόγελο…. Είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα του, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν γίνεται αυτό να μην του το αναγνωρίσεις», είχε πει σε συνέντευξή της η ίδια σχετικά με τη γνωριμία τους.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σεβδικαλής είχε αποκαλύψει πως «Εγώ είδα όλο τον κόσμο στη Σοφία. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά, είδα την αγάπη με άλλο μάτι. Μου έχει μάθει τόσα πράγματα και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά».

Το ζευγάρι είχε πάρει μέρος στην εκπομπή J2US, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Ο Γιάννης Σεβδικαλής είχε κάνει επί σκηνής πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου η οποία είπε το «ναι» με δάκρια στα μάτια.

https://www.instagram.com/reel/C7b5XJ_IdFI/

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία τους ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Γιάννη Σεβδικαλή, στις 7 Ιανουαρίου 2024, κάνοντας επίσημα γνωστή τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/reel/C1zVc9BIE8K/

Ποιος είναι ο Γιάννης Σεβδικαλής;

Ο Γιάννης Σεβδικαλής είναι Παραολυμπιονίκης. Το 2012 είχε ένα ατύχημα που του άλλαξε τη εντελώς τη ζωή. Τότε, είχε σχολάσει από τη δουλειά που εργαζόταν ως σερβιτόρος και επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατό του. Κάθε μέρα που έκανε την ίδια διαδρομή, διέσχιζε τις σιδηροδρομικές γραμμές του τρένου. Εκείνη την ημέρα, όμως, μια διερχόμενη αμαξοστοιχία τον παρέσυρε και τον έφερε αντιμέτωπο με τον θάνατο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο έσωσαν τη ζωή του, αλλά αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια.

Έναν χρόνο μετά το ατύχημά του ο Γιάννης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά προσθετικά μέλη. Τα κόκαλά του, όμως, είχαν ατροφήσει χωρίς περπάτημα και χρειάστηκε να περπατάει με πατερίτσες. Μετά από παρότρυνση ενός φίλου μπήκε στον κανονικό στίβο και ξεκίνησε ο πρωταθλητισμός.

«Δεν πρόλαβα να θρηνήσω, δεν πρόλαβα να σκεφτώ αυτό που μου είχε συμβεί, γιατί πέρα από την μεγάλη αγάπη που ήρθε από συγγενείς και φίλους, ήρθαν άνθρωποι που μου έδωσαν θάρρος και δύναμη λέγοντας μου ότι υπάρχουν τεχνητά μέλη, που σου δίνουν την δυνατότητα να περπατάς και να τρέχεις. Είχα φοβηθεί για την ζωή μου και έτσι χάρηκα που έμεινα ζωντανός. Άρπαξα ότι ευκαιρία μου δόθηκε. Θέλει απλά να έχεις όρεξη για την ζωή και να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο», έχει εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/C8hw8XDIsLa/