Στο νοσοκομείο γιόρτασε η Μαντώ Γαστεράτου τα γενέθλια της κόρης της λίγους μήνες πριν γεννήσει

 Άρτεμις Σκούφου

Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της στο νοσοκομείο, «γιατί η ζωή έχει και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα καλά και τα κακά». 

Εδώ και λίγες ώρες νοσηλεύεται η Μαντώ Γαστεράτου στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινώσει τον λόγο που την οδήγησε εκεί.

Η ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο της παιδάκι και λίγους πριν γεννήσει έπρεπε να βρεθεί στο νοσοκομείο. Στην ανάρτηση που έκανε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram ανέφερε πως όλα είναι πλέον καλά.

H Μαντώ Γαστεράτου έγινε η φωνή όλων των γυναικών απαντώντας σε σχόλιο για το αν είναι «καλή μητέρα»

Μάλιστα, η κόρη της είχε τα γενέθλιά της και γιόρτασε τα δύο της χρόνια μαζί με τη μητέρα της, όπως μας αποκάλυψε η ίδια η Μαντώ Γαστεράτου στο νοσοκομείο.

«Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ακριβώς γεννήθηκε η μοναδική μου! 2 χρόνια γεμάτα γλύκα, περιπέτειες, χαρές, αγωνίες, δυσκολίες. Έτσι είναι η ζωή άλλωστε, όλα τα έχει και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα καλά και τα κακά… Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται κάνεις την κάθε κατάσταση. Βρίσκομαι λίγο εσπευσμένα εδώ που γεννήθηκαν τα δύο μου παιδάκια και εδώ που περιμένω να έρθει με ασφάλεια σε λίγους μήνες το μικρότερο λουλούδι μας. Όλα είναι καλά ευτυχώς τώρα! Αυτό που έχω μόνο να πω σε όλους μα πρώτα απ όλα στον εαυτό μου, είναι να εκτιμούμε την κάθε στιγμή! Τις όμορφες και ευχάριστες στιγμές γιατί μας δίνουν χαρά, ελπίδα, νόημα και δύναμη για να προχωράμε σ αυτή την ζωή και τις δύσκολες και αγχωτικές για να παίρνουμε γνώση, σοφία και μαθήματα συνειδητοτητας».

Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της

Παρότι βρισκόταν στο νοσοκομείο, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ευχηθούν στη ραδιοφωνική παραγωγό για τα γενέθλια της κόρης της.

H Mαντώ Γαστεράτου στη νέα της φωτογραφία αποδεικνύει ότι και οι μαμάδες μπορούν να έχουν «six pack»

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι τρελά ερωτευμένη με τα παιδιά της - και καλά κάνει!

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει δείξει αρκετές φορές πόσο ερωτευμένη είναι με τα παιδιά της. Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο, εκφράζοντας πόσο όμορφο είναι να είσαι μητέρα.

«Όταν με ρωτάνε πως είναι να είσαι γονιός τις περισσότερες φορές απαντάω πως είναι σαν να γεύεσαι ένα κοκτέιλ που τα κύρια συστατικά του είναι: απύθμενη αγάπη, απέραντος θαυμασμός, απόλυτος έρωτας.

Όταν το γεύεσαι είναι όπως όταν μεθάς. Νιώθεις μια γλυκιά ζαλη ευτυχίας, αγαπάς όλον τον κόσμο γιατί ζει κι αυτος/κι αυτη μαζι και γελάς με όλη σου την καρδιά σαν να ακουσες το πιο επιτυχημένο ανέκδοτο του κόσμου!

Η επιγευση δε που σου αφήνει είναι γλύκα και ευτυχια που κρατάει για όλη σου την ζωη!

Εναλλαγή συναισθημάτων: αγάπης, ευτυχίας, χαρας, έρωτα... λόγοι για να ζεις!
Ιδού και η απόδειξη...», είχε γράψει η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Μαντώ Γαστεράτου θα είναι σε λίγους μήνες «3 - ευτυχισμένη»

Με αφορμή λοιπόν, την Γιορτή της Μητέρας, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της, δημοσιεύοντας κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ έγραψε κι ένα πολύ ωραίο μήνυμα στη λεζάντα της ανάρτησής της, λέγοντας πως όταν έγινε μαμά η ίδια κατάλαβε στο 100% τη δική της μαμά.

«Όταν γέννησα αυτά τα δύο αγγελούδια αντίκρισα την γυναίκα που γέννησε τον ίδιο μου τον εαυτό! Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Σε λίγο καιρό η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη μαμά!», είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης