Θυμάσαι την Γαβριέλα από τη σειρά των 90's: 23 χρόνια μετά εκθέτει πίνακες με πρωταγωνίστρια τη Ζήνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Θυμάσαι την Γαβριέλα από τη σειρά των 90's: 23 χρόνια μετά εκθέτει πίνακες με πρωταγωνίστρια τη Ζήνα
https://www.instagram.com/p/C-PQEZNKwEv/?hl=el

Η Renee O' Connor - ή αλλιώς η Γαβριέλα η πιστή φίλη της Ζήνας - από ξανθιά έγινε ginger μοιάζοντας ακόμα πιο πολύ με την 18χρονη κόρη της.

Για τους millenials η σειρά «Ζήνα: η Πριγκίπισσα του Πολέμου», που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Star από το 1995 μέχρι το 2001 (στην Ελλάδα μέχρι το 2003), ήταν μια από τις αγαπημένες συνήθειες του καλοκαιριού.

Όλοι θυμόμαστε την Lucy Lawless στον πρωταγωνιστικό ρόλο να βγάζει την γνωστή κραυγή της την ώρα που πετούσε το boomerang κοφτερό όπλο της στους κακούς. Και φυσικά όσοι παρακολουθούσαμε τη σειρά θυμόμαστε την καλή της φίλη, Γαβριέλα, η οποία ήταν η πιστή σύμμαχός της στην προσπάθειά της να διορθώσει το κακό που έπραξε στο παρελθόν και να βρει την λύτρωση.

https://www.instagram.com/p/C8tCieDtdYQ/

Πώς είναι σήμερα η Γαβριέλα;

H Renee O' Connor που υποδυόταν την Γαβριέλα σήμερα 23 χρόνια μετά το τέλος της σειράς μπορεί να έχει αλλάξει το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, όμως το γλυκό βλέμμα της με τα υπέροχα γαλάζια μάτια είναι ακριβώς ίδιο με εκείνο που βλέπαμε στην αμερικανική σειρά.

renee-o-connor.jpg

Αν και αυτή τη στιγμή η 53χρονη ηθοποιός δεν βρίσκεται σε κάποια σειρά, αλλά ασχολείται με το θέατρο, αποκάλυψε πρόσφατα στους διαδικτυακούς της φίλους ένα ακόμα ταλέντο που έχει, αυτό στη ζωγραφική.

Η Renee O' Connor μέσα από τη σελίδα της στο Instagram @renee_oconnor_art ενθουσίασε τους fans της με τους πίνακές της, πολλοί από τους οποίους εξέφρασαν και την επιθυμία να τους αγοράσουν.

Από όλα της τα έργα ωστόσο, δύο ήταν που ξεχώρισαν. Το πολύχρωμο πορτραίτο της Ζήνας αλλά και ο πίνακας με τις δυο τους από τη σειρά.

Η Renee O' Connor φαίνεται πως πάντα έχει στην καρδιά της τη σειρά και τον ρόλο που την ανέδειξε, ενώ με την Lucy Lawless είναι ακόμα και σήμερα φίλες.

Τον περασμένο Μάρτιο, μάλιστα η «Γαβριέλα» είχε κάνει μια πολύ όμορφη ανάρτηση για την Lucy Lawless και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

«Συγχαρητήρια Lucy για το σκηνοθετικό σου ντεμπούτο, Never Look Away, ένα καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για την πρώτη γυναίκα βιντεογράφο του CNN, Margaret Moth. Το λάτρεψα, Lucy. Έχεις πολλές δεξιότητες!», είχε γράψει στην ανάρτησή της η Renee O' Connor.

453473408_1141109577000625_3334098600076975099_n.jpg

Η ομοιότητα της Renee O' Connor με την κόρη της

Πέρα από τη «Γαβριέλα» και όλους τους άλλους ρόλους που έχει υποδυθεί η Renee O' Connor, ο πιο σημαντικός είναι αυτός της μητέρας και η ίδια το δείχνει σε κάθε ανάρτηση που κάνει με τα παιδιά της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει έναν 23χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Steve Muir, ο οποίος διήρκησε 4 χρόνια, ενώ από το 2004 είναι μαζί με τον Jed Sura με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη το 2006, την Iris.

Η Iris αποφοίτησε από το σχολείο τον Ιούνιο και όπως θα δεις από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η περήφανη μαμά Renee O' Connor, οι δυο τους μοιάζουν πολύ, ειδικά μετά την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της ηθοποιού.

454017122_1444618492923044_1126060533667022041_n.jpg

Αν και δεν αναφέρεται στο ποστ της ηθοποιού ποιον δρόμο θα ακολουθήσει στις σπουδές της η Iris, μαμά και κόρη έχουν βρεθεί ερασιτεχνικά μαζί στη σκηνή.

renee-o-connor-(2).jpg