Τώρα και στο Πήλιο κριτής ο Πάνος Ιωαννίδης και τα σχόλια για το «MasterChef...de Pilió» ήταν επικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τώρα και στο Πήλιο κριτής ο Πάνος Ιωαννίδης και τα σχόλια για το «MasterChef...de Pilió» ήταν επικά

Ο Πάνος Ιωαννίδης μπορεί να ευχήθηκε στους followers του «καλές διακοπές» από μια αιώρα στο Πήλιο, όμως ο ίδιος έκανε χρέη κριτή για ακόμα μια φορά.

O 8oς κύκλος του MasterChef έριξε «αυλαία» στις 14 Ιουνίου κι από τότε οι κριτές ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Το να γεμίσουν μπαταρίες και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους είναι άκρως σημαντικό, αφού ο διαγωνισμός μαγειρικής θα συνεχιστεί και αυτή τη σεζόν με νέο κύκλο, όπως είχαμε δει στο τρέιλερ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού τελικού.

Η ριζική αλλαγή στη ζωή του Χρήστου Μοίρα από το MasterChef: Για ποιο λόγο εγκαταλείπει τη Γερμανία;

Ο Πάνος Ιωαννίδης κρίνει πιάτα στο Πήλιο

Κάπως έτσι, λοιπόν ο Πάνος Ιωαννίδης βρίσκεται και φέτος στο Πήλιο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, έναν τόπο που αγαπάει πολύ. Το 2022 μάλιστα, ο ίδιος αγόρασε στην Ζαγορά ένα πανέμορφο αρχοντικό με υπέροχη θέα στο Αιγαίο για να περνάει εκεί όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.

O αγαπημένος chef δημοσίευσε μια φωτογραφία από την αιώρα του και ευχήθηκε στους followers του «καλές διακοπές, ηρεμία και ξεκούραση».

«Εύχομαι καλές διακοπές, ηρεμία και ξεκούραση σε όλους μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο κριτής του MasterChef.

https://www.instagram.com/p/C-XJKlOt_Xv/

Kαι μπορεί να ευχήθηκε ξεκούραση και στον εαυτό του ο chef Ιωαννίδης, ωστόσο τα καθήκοντά του ως κριτής φαίνεται πως δεν σταματούν ποτέ, αφού σε επόμενη ανάρτηση του έδειξε κάποια πλάνα από το «MasterChef de Pilió».

Όχι δεν πρόκειται, όπως θα δεις, για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής στο Πήλιο, αλλά για έναν διαγωνισμό με παραδοσιακά πιάτα που είχαν φτιάξει οι γυναίκες της περιοχής και ο γνωστός chef έκρινε δοκιμάζοντάς τα.

«Δοκιμάσαμε, βαθμολογήσαμε και διακρίναμε τα καλύτερα παραδοσιακά τοπικά πιάτα του Πηλίου. Ένα μεγάλο μπράβο στις κυρίες για τις υπέροχες γεύσεις που μας προσέφεραν», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Τα likes ήταν φυσικά χιλιάδες, ενώ τα σχόλια επικά.

Ο 2 ετών γιος του Πάνου Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν είναι μόνο επιτυχημένος chef και αγαπημένος κριτής του MasterChef, αλλά είναι κι ένας πολύ γλυκός μπαμπάς.

Ο ίδιος και η σύντροφός του, Τζο Κουτρουμάνου απέκτησαν τον γιο τους τον Κωνσταντίνο τον Μάιο του 2023.

Ο ίδιος μιλώντας στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου είχε δηλώσει για τον γιο του:

Πάνος Ιωαννίδης: «Θέλω ο γιος μου να γίνει δίκαιος και να αμφισβητεί τα πάντα γύρω του»

Θέλω να πιστεύει στον εαυτό του, να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις, να είναι δίκαιος και να κάνει όμορφα πράγματα. Που θα τον γεμίζουν και θα είναι δημιουργικά. Θέλω όμως μεγαλώνοντας να φιλτράρει τους κανόνες που θα υπάρχουν γύρω του. Η αμφισβήτηση σημαίνει ότι υπάρχει και οξυδέρκεια. Θέλω ο γιος μου να έχει μία δική του κρίση στα πράγματα χωρίς να φτάνει στα όρια, θέλω να τον ωθήσω στο να «ψάχνεται» και να εξερευνά.

https://www.instagram.com/p/Cqute2bNq0V/