Το πάρτι του Στέφανου Τσιτσιπά για τα 26α γενέθλιά του με τη μητέρα & τη σύντροφό του είχε εκπλήξεις

 Άρτεμις Σκούφου
Instagram

Έγινε 26 και τα γιόρτασε χωρίς τον πατέρα του στο πλευρό του. Η ανάρτηση της συντρόφου του και ο νέος προπονητής που είναι δίπλα του. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στο Σινσινάτι, στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Ο Έλληνας τενίστας, που βρίσκεται εκεί για να παίξει στο Μάστερς που είναι ο προάγγελος του US Open, γιόρτασε τα 26α γενέθλιά του με τους διοργανωτές να του επιφυλάσσουν μία έκπληξη. Του έβγαλαν μια τούρτα με τρία κεράκια, την οποία του πήγε η μητέρα του. Η τελευταία τον αγκάλιασε και του ευχήθηκε, ενώ παρούσα στη γιορτή ήταν και η σύντροφός του, Paula Badosa.

Αν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γενέθλια, στον εορτασμό δεν βρισκόταν ο πατέρας του. Τις προηγούμενες ημέρες ο τενίστας είχε ένα ξέσπασμα στο Μόντρεαλ κατά του πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του. Λίγες μέρες μετά, στα γενέθλιά του, η απουσία του πατέρα του προκαλεί αίσθηση.

Ο 26χρονος πλέον τενίστας, που έλυσε την επαγγελματική σχέση με τον πατέρα του, έχει τονίσει, βέβαια, στην ανακοίνωση του ότι ο Απόστολος θα συνεχίσει να ταξιδεύει μαζί του για τους αγώνες του, απλά ως πατέρας του και όχι ως προπονητής του.

Μετά τη διακοπή της επαγγελματικής συνεργασίας με τον Απόστολο Τσιτσιπά, ο Έλληνας τενίστας χρειαζόταν άμεσα έναν προπονητή και επέλεξε τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, ο οποίος και ήταν αρχηγός της εθνικής ομάδας στο Davis Cup και ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας του τένις στο Παρίσι.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ταξιδέψει μαζί του στο Σινσινάτι και όπως όλα δείχνουν θα είναι δίπλα του στο American Tour μέχρι και το US Open. Οι δυο τους προπονούνται προς το παρόν μαζί, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ψάχνει για έναν πιο μόνιμο προπονητή.

«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που να με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή», είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ξέσπασμά του κατά του πατέρα του. Μία ημέρα μετά ήρθε η λύση της συνεργασίας τους.

Το τέλος συνεργασίας του Τσιτσιπά με τον πατέρα του έγινε είδηση στα ξένα μέσα & δίχασε το διαδίκτυο

Η όμορφη ανάρτηση της Paula Badosa για τα γενέθλια του Τσιτσιπά

Η Ισπανίδα τενίστρια και σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά βρέθηκε στο πλευρό του στα γενέθλιά του και ενόψει της ημέρας έκανε μια γλυκιά ανάρτηση.

Δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών του ζευγαριού και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερό μου φίλο, σε αγαπώ». Οι δυο τους φαίνεται να περνούν όμορφα μαζί και να έχουν βρει τις ισορροπίες τους, παρά τον σύντομο χωρισμό τους τον Μάιο.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Paula Badosa ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με τον πιο ειλικρινή τρόπο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης