Nicole Kidman: Ο λόγος που αρνείται να οδηγήσει την πανάκριβη Lamborghini που της πήρε ο Keith Urban

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ποιος δεν θα οδηγούσε μια Lamborghini, αν του δινόταν η ευκαιρία; 

Μπορεί να μην το ξέραμε, αλλά πλέον μάθαμε πως η Nicole Kidman είναι κάπως απαιτητική στα δώρα που της κάνουν. Μάλιστα, πρόσφατα ο Keith Urban της έκανε ένα πανάκριβο δώρο, το οποίο δεν την ξετρέλανε.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε πρόσφατα μια σοκαριστική αποκάλυψη όταν ανέφερε ότι ο σύντροφός της της έκανε δώρο μια Lamborghini, αλλά εκείνη δεν επιθυμεί να την οδηγεί.

Ποιος δεν οδηγεί μια Lamborghini, αν έχει τέτοια ευκαιρία; Σίγουρα η Nicole Kidman!

H Nicole Kidman ευχήθηκε στον σύζυγό της Keith Urban με το πιο #couplegoals post

Η αποκάλυψη της Nicole Kidman για την Lamborghini του Keith

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη Victoria Beckham για τη Vogue Australia, εκμυστηρεύτηκε το πανάκριβο δώρο που της χάρισε ο Keith Urban, λέγοντας όμως πως δεν είναι κάτι που της αρέσει, καθώς εκείνη δεν ασχολείται με τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, αντί για Lamborghini προτιμά να οδηγεί ένα Subaru και να χρησιμοποιεί ο Keith το ακριβό αυτοκίνητο.

Ο λόγος; Πολύ απλά δεν ασχολείται με τα αυτοκίνητα και δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιεί ακόμα κι ένα πιο απλό, αρκεί να μπορεί να μετακινείται.

«Ο Keith μου την αγόρασε αλλά εγώ οδηγώ ένα Subaru. Εκείνος την χρησιμοποιεί. Ο Keith είναι λάτρης των αυτοκινήτων. Εγώ δεν ασχολούμαι. Μπορείς να με μεταφέρεις με οτιδήποτε και θα είμαι ευτυχισμένη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως τη Lamborghini τη διάλεξε ο σύντροφός της επειδή του άρεσε πολύ.

«Ο σύζυγός μου είναι λάτρης των αυτοκινήτων. Εγώ δεν είμαι», είπε.

Τώρα, αν φαντάζεσαι το κλασικό σπορ αυτοκίνητο της Lamborghini με τις κάθετες πόρτες, θα κάνεις λάθος. Η ίδια εξήγησε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για το μοντέλο Urus, το οποίο είναι ένα SUV.

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που το αγόρασε για μένα ... αγαπάει τα γρήγορα αυτοκίνητα, αγαπάει όλα τα αυτοκίνητα. Αυτό είναι το πάθος του», δήλωσε στην Victoria Beckham. Η τελευταία, μάλιστα, συμφώνησε με τη Nicole Kidman και έδειξε να την καταλαβαίνει, σημειώνοντας ότι ο σύντροφός της, ο David Beckham, είναι εξίσου παθιασμένος με τα αυτοκίνητα.

«Είναι ένα παιδί από το Κουίνσλαντ, που ήρθε από το τίποτα. Περίπου το ίδιο πράγμα με τον David, όπου λες: "Θα χτίσω τον εαυτό μου και θα γίνω αυτός που είμαι". Όπως εσύ, όπως εγώ. Είμαστε αυτοδημιούργητοι, και οι τέσσερις μας, σωστά;», σημείωσε η Nicole Kidman.

Το χρονικό της σχέσης τους

Η Nicole Kidman συνάντησε τον Keith Urban το 2005 και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά. Ο Urban χρειάστηκε 4 ολόκληρους μήνες για να βρει το θάρρος και να τηλεφωνήσει ξανά στην ηθοποιό μετά τη γνωριμία τους. Το 2006, ο τραγουδιστής της έκανε έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων της στις 5 το πρωί με λουλούδια έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και αυτή η συμβολική κίνηση ήταν που έκανε την Κidman να θέλει να τον παντρευτεί.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο star της country μουσικής έχουν αποκτήσει δύο κόρες, ενώ η Nicole έχει άλλα δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise.

Nicole Kidman: Η σπάνια εμφάνιση με την έφηβη κόρη της στο Παρίσι -Το matching style στο red carpet

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης