Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνάει το πιο hot καλοκαίρι και η Σμαράγδα Καρύδη με μια λέξη τα είπε όλα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνάει το πιο hot καλοκαίρι και η Σμαράγδα Καρύδη με μια λέξη τα είπε όλα

Οι αναρτήσεις της ηθοποιού που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να θαυμάζουμε και τα σχόλια στο Instagram που «παίρνουν φωτιά». 

Πιο hot από ποτέ η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με μπικίνι και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να θαυμάζουμε το πόσο πολύ της πάει.

Το καλοκαίρι της Κατερίνας Παπουτσάκη έχει κάτι σε αγκαλιές, λάμψη, δροσιά και αγάπη, πολλή αγάπη. Η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές της, από τις παραλίες και τα ηλιόλουστα τοπία που επισκέπτεται και τις εξορμήσεις της στα όμορφα νησιά.

Αν έχεις ρίξει, όμως, έστω και μια ματιά στις αναρτήσεις της από τις φετινές της διακοπές, δεν είναι μόνο τα τοπία που θα σου μείνουν στο μυαλό. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει στον φακό πιο hot από ποτέ και «ρίχνει» το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τοξικά σχόλια και το hate στο TikTok και όλοι συμφωνούμε μαζί της

Το καλοκαίρι της Κατερίνας Παπουτσάκη έχει μωβ απόχρωση

Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη ηθοποιός μοιράζεται φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της.

Στα μέσα του Αυγούστου και λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η ίδια ανέβασε το θερμόμετρο στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με μωβ μπικίνι που ταιριάζει υπέροχα στο σώμα της. Σε μερικές από αυτές τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της. Η ηθοποιός δεν ξεχνά φυσικά να φοράει κάθε φορά το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσε, το χαμόγελό της και παρόλο που το σώμα της τραβάει την προσοχή, μπορούμε να το διακρίνουμε.

https://www.instagram.com/p/C-pTb59ILUh/

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη πυροδότησε μια σειρά από σχόλια στο προφίλ της, θαυμάζοντας το σώμα της ηθοποιού. Το πιο όμορφο σχόλιο που περιγράφει όλες τις εικόνες ήρθε από τη Σμαράγδα Καρύδη και αξίζει κάθε μας χειροκρότημα.

Η Σμαράγδα Καρύδη, λοιπόν, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία «Κορίτσαρος» και η Κατερίνα Παπουτσάκη της απάντησε «εσύ».

papoutsaki.jpg

Όπως φαίνεται, και οι υπόλοιποι followers της ηθοποιού λάτρεψαν τις εικόνες που δημοσίευσε από τις διακοπές της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κρήτη και «γεμίζει τις μπαταρίες της» λίγο πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της. Από τη νέα σεζόν, μάλιστα, επιστρέφει στην τηλεόραση και θα την βλέπουμε στη νέα σειρά του Alpha, «Άγιος Έρωτας», που θα υποδυθεί την Χριστίνα.

«Η Χριστίνα είναι πληγωμένη και αδίστακτη, είναι εύθραυστη και δυναμική ταυτόχρονα. Είναι ένας σκληρός άνθρωπος. Οι πράξεις της πληγώνουν τους άλλους. Κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της. Ρισκάρει και ζει στα άκρα», είχε πει για τον ρόλο της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Με στυλ, νέο look και σε κόντρα Ταμίλλα Κουλίεβα και Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα

Παρόλο που ξεκουράζεται και περνάει ανέμελες στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους, δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες από το καλοκαίρι της. Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε μια σπάνια ανάρτηση με τον μπαμπά της, την ώρα που βρισκόντουσαν σε κάποιο παραλιακό μαγαζί.

https://www.instagram.com/p/C-ah7VcINfD/

Το καλοκαίρι της Κατερίνας Παπουτσάκη δεν έχει τελειώσει ακόμα και ανυπομονούμε να τη δούμε και σε νέες φωτογραφίες δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/C-XLGexIef8/