O Channing παραδέχεται ότι η Zoë είναι ο έρωτας της ζωής του και τα λόγια του μας κάνουν να λιώνουμε

 Άρτεμις Σκούφου
AP Photo/Chris Pizzello

Channing Tatum και Zoë Kravitz αποκαλύπτουν πώς γνωρίστηκαν και ο ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του. 

Το Blink Twice, η πρώτη ταινία της Kravitz ως σκηνοθέτης έκανε πρεμιέρα στην Αμερική, αλλά τα βλέμματα όλων τράβηξαν τα λόγια του Channing Tatum.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στους Channing Tatum και Zoë Kravitz μπορεί να ξεκίνησε το 2021 κι εκείνοι δύο χρόνια μετά να αρραβωνιάστηκαν, όμως με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας, οι δυο τους έχουν δώσει μερικές συνεντεύξεις στις οποίες μεταξύ άλλων μιλούν και για τη σχέση τους.

Καλεσμένος στο Tonight Show Starring με τον Jimmy Fallon, για να μιλήσει σχετικά με το Blink Twice, ο ηθοποιός σε κάποιο σημείο της συνέντευξης αποκάλεσε την Zoë Kravitz, «τον έρωτα της ζωής μου».

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς είναι να γυρίζεις μια ταινία με την αρραβωνιαστικιά σου, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι: «Η δημιουργία είναι η γλώσσα της αγάπης μας. Πραγματικά το απολαμβάνουμε αυτό. Δεν είχα κανέναν φόβο να κάνω μια ταινία με κάποιον που είναι - ξέρετε, είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Zoë Kravitz και Channing Tatum αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Πώς γνωρίστηκαν; Channing Tatum και Zoë Kravitz αποκαλύπτουν

Σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε αυτή τη βδομάδα, η Kravitz δήλωσε ότι γνωρίστηκαν μέσω τηλεφωνημάτων, ενώ εκείνη τελειοποιούσε το σενάριο της ταινίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε ακόμα και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους ιδιωτική για μήνες. Αυτό συνέβη μέχρι που τους εντόπισαν να κάνουν μαζί βόλτα με το BMX, κάτι που η Kravitz βρίσκει πλέον «αστείο».

Οι δυο τους είναι πλέον αρραβωνιασμένοι και ο πατέρας της, ο Lenny Kravitz, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό για τον γάμο, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα γίνει του χρόνου. Η κόρη του δήλωσε στο Esquire ότι στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι κάτι που είχε πει κάποια στιγμή αυθόρμητα.

Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι, όμως ο Tatum λέει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήταν η εγγονή του Elvis Presley.

«Θυμάμαι ότι η Riley Keough μου έστειλε μήνυμα», δήλωσε ο Tatum σε συνέντευξη την Τετάρτη. «Έλεγε: 'Έχω μια φίλη που θέλει να σου στείλει κάτι. Ξέρεις τη Zoë Kravitz; Θα σου δώσω τον αριθμό της».

«Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε, ήταν αφότου διάβασα αυτό το κείμενο που μου έστειλε με τίτλο Pussy Island», εξήγησε.

Σε συνέντευξή της στο World Street Journal η Zoë Kravitz είχε τονίσει πως είναι πραγματικά ευγνώμων που η ταινία «Pussy Island» έφερε τον Channing Tatum στη ζωή της.

Μπορεί αυτός να είναι ο πρώτος γάμος για τη Zoë, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον σύντροφό της. Ο Channing Tatum υπήρξε παντρεμένος με την Jenna Dewan για δέκα ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 10χρονη Everly. Το 2019 οι ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, εκπλήσσοντας τους πάντες με τον αναπάντεχο χωρισμό τους.

Μετά το διαζύγιό τους η ηθοποιός γύρισε σελίδα και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Steve Kazee.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης