Η Chiara Ferragni είναι σχέση με κούκλο επιχειρηματία & αυτή ήταν η αντίδραση του πρώην συζύγου της

Η Chiara Ferragni είναι σχέση με κούκλο επιχειρηματία & αυτή ήταν η αντίδραση του πρώην συζύγου της

Η Chiara Ferragni από τον Ιούνιο φημολογείται ότι έχει έρθει αρκετά κοντά με τον επιχειρηματία Silvio Campara. 

Η Chiara Ferragni μετά τον χωρισμό της απασχολεί ακόμα περισσότερο τα μέσα και σίγουρα ο λόγος δεν είναι μόνο για το στιλ της.

Η influencer αυτό το διάστημα περνά τις διακοπές με τα παιδιά της στη Μύκονο και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από το φετινό καλοκαίρι. Παρά τις διακοπές, αυτό το διάστημα φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Silvio Campara όπως επιβεβαιώνουν οι παπαράτσι του περιοδικού «Chi».

Στα γενέθλια της Chiara Ferragni μετά τον χωρισμό από το Fedez το μήνυμα που έστειλε είναι σαφές

https://www.instagram.com/p/C-V7KIoIDhr/

Σύμφωνα με φήμες, λέγεται ότι το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου. Η Ferragni και ο Campari φωτογραφήθηκαν όταν είχαν πάει για δείπνο στις διακοπές με μια παρέα φίλων.

Μάλιστα όπως αναφέρει η πηγή του περιοδικού «Chi», η Κιάρα φαινόταν νευρική για την παρουσία του πρώην συζύγου της, σαν να υπήρχε μια ανησυχία εκεί.
Ωστόσο, φημολογείται ότι χαμογελά ξανά και η αιτία είναι ο Silvio Campara. Η Chiara τον γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό και είχαν επαγγελματικές επαφές. Μάλιστα τις τελευταίες φορές που εθεάθησαν μαζί φαινόταν σαν να του έδινε κάποιες συμβουλές, αλλά από τα χαμόγελα, τα βλέμματα και το άγγιγμα των χεριών, φαινόταν ότι κάτι άλλο συνέβαινε.

Συγκεκριμένα η Chiara Ferragni φαίνεται να βγαίνει με τον Silvio Campara. Οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσα από κοινούς φίλους και ήρθαν πιο κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Parpiglia» ο Campara δεν περνούσε μια καλή περίοδο λόγω ορισμένων εργασιακών προβλημάτων και η συνάντηση με τον Ferragni ήταν μία διέξοδος. Όλα έγιναν γρήγορα και ξεκίνησε η νέα σχέση από τον Ιούνιο.

785-0-66b33d6e3f9ba.webp

Ποιος είναι ο Silvio Campara;

Ο επιχειρηματίας Silvio Campara είναι 45 ετών και γεννήθηκε στο Lugagnano di Sona, στην επαρχία της Βερόνα. Ο Campara έχει εργαστεί ως μοντέλο και στον τομέα του μάρκετινγκ για σημαντικές μάρκες, όπως οι Alexander McQueen, Giorgio Armani και Sundek. Επί του παρόντος, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Goose.

785-0-66b33d6d8f279.webp

Η προηγούμενη σχέση της με τον γιατρό φαίνεται να έχει τελειώσει

Τον τελευταίο καιρό η Chiara Ferragni έβγαινε με τον ορθοπεδικό Andrea Bisciotti, αλλά φαίνεται ότι όλα μεταξύ τους έχουν τελειώσει. Προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα, αλλά φυσικά οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως δεν είναι πλέον μαζί και υπάρχουν νέα πράγματα στη ζωή του influencer!

Πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγος της influencer

Μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγο και πατέρα δύο παιδιών, τον ράπερ Fedez, εκείνος άφησε ένα σκληρό σχόλιο που φαίνεται να απευθύνεται στη μητέρα των παιδιών του. Οι δυο τους δεν έχουν πλέον καμία είδους σχέση, παρά τα παιδιά τους και ο ράπερ δεν έχασε την ευκαιρία να επιπλήξει την πρώην σύζυγό του, η οποία είναι στο επίκεντρο λόγω της νέα της σχέσης. Μετά λοιπόν την αποκάλυψη της νέας της σχέσης ο πρώην σύζυγός της μοιράστηκε ένα σχόλιο στο Instagram που φαίνεται να απευθύνεται ακριβώς σε εκείνη.

chiara-ferragni.jpg

Συγκεκριμένα έγραψε ο Fedez:

«Στην τελική, είναι απλώς ένας αγώνας για να δω ποιος μπορεί να κρύψει καλύτερα το σ*τ κάτω από το χαλί. Αποφάσισα να τσακωθώ στο σαλόνι. Απολαύστε το σόου»

fedez-commento_11081620.jpg

Το παραπάνω σχόλιο για πολλούς, ήταν μια απάντηση σε όσους τον κατέκριναν για τις δικές του μυστικές σχέσεις.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα: Chiara Ferragni και 4 ακόμη celebrities που ψήφισαν ελληνικά νησιά

Το ταξίδι της Chiara Ferragni και του Silvio Campara στο Περού και τα νέα σχέδια

Η Chiara Ferragni και ο Silvio Campara είχαν οργανώσει ένα ταξίδι στο Περού για το Ferragosto, αλλά αυτή τη στιγμή το ταξίδι έχει τεθεί σε αναμονή υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων. Το να τα αφήσει όλα πίσω η γνωστή Influencer δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή πάντως Ο Silvio Campara είναι στο Φόρτε και η Chiara Ferragni απολαμβάνει τις δικοπές της στην χώρα μας με την οικογένειά της.