Ο «Ολυμπιονίκης θείος Λεό» στο τρέιλερ της Φάρμας 2 και το αληθινό έπαθλο του περσινού νικητή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο «Ολυμπιονίκης θείος Λεό» στο τρέιλερ της Φάρμας 2 και το αληθινό έπαθλο του περσινού νικητή

Ο Γιώργος Γιαννακίδης ήταν ο περσινός νικητής της Φάρμας με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Μπορεί να κέρδισε τις 50.000 ευρώ, όμως το πιο σπουδαίο δώρο το πήρε τον Μάιο.

Η Φάρμα επέστρεψε στους δέκτες μας τη σεζόν που πέρασε μέσα από τη συχνότητα του Star και με κεντρικό παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος άφησε για λίγο τους επίδοξους μάγειρες στο MasterChef για να ζήσει πιο βουκολικές εμπειρίες.

Τι έχει πάει τόσο λάθος και σε post της Χρύσας Μιχαλοπούλου είδαμε το σχόλιο «Κρίμα τον Λεωνίδα»;

Το τρέιλερ για τη Φάρμα 2 κι ο επικός Κουτσόπουλος

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της Φάρμας και απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν φυσικά και πάλι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το αστείρευτο χιούμορ του.

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι το τρέιλερ έδειχνε τον «θείο Λεό» να επιδίδεται σε διάφορα αθλήματα, με μικρές διαφοροποιήσεις για να αναδεικνύεται το γεγονός πως η μάχη και φέτος θα δοθεί στη μεγάλη φάρμα του Star κι όχι σε κάποιο στάδιο ή τερέν.

https://www.instagram.com/reel/C-2RT35oxDP/

Τι κάνει ο περσινός νικητής, Γιώργος Γιαννακίδης;

Στην Φάρμα 2023 νικητής ήταν ο Γιώργος Γιαννακίδης, αγρότης στο επάγγελμα, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε δείξει πως είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης τόσο αναφορικά με τις γνώσεις του στις αγροτικές εργασίες όσο και σωματοδομικά.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης λοιπόν, κερδίζοντας στις δοκιμασίες του τελικού τον Αλέξανδρο Τέλλιο κέρδισε πέρα από τη δόξα και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/C1IXCNtobcD/

Μπορεί ο τελικός να έγινε λίγο πριν μπει το 2024, όμως για τον Γιώργο Γιαννακίδη το αληθινό έπαθλο ήρθε λίγους μήνες αργότερα, στα τέλη Μαΐου, όταν ήρθε στον κόσμο το τρίτο του παιδί. Έτσι εκείνος και η σύζυγος του απέκτησαν πέρα από τις δύο κόρες που ήδη είχαν κι έναν γιο.

https://www.instagram.com/p/C7jrqz8siwo/

Το ότι θα γινόταν πατέρας για 3η φορά ο νικητής της Φάρμας το είχε μάθει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ύστερα από την επικοινωνία που είχε λίγες μέρες πριν τον τελικό με τη σύζυγο του.

Πάντως ο ίδιος διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις με τον πρώην συμπαίκτη του και φίλο στο παιχνίδι, Νίκο Παρλάντζα.

https://www.instagram.com/p/C9Xiy-lIOrK/