Από το Kill Bill στη φυλακή ο ηθοποιός που κατηγορείται για κακοποίηση της συζύγου του

Πατούλια Κατερίνα

Μετά από 28 χρόνια γάμου, ένα περιστατικό ενδο-οικογενειακής βίας έστειλε τον ηθοποιό στο κρατητήριο.

O 66χρονος ηθοποιoς Michael Madsen πέρασε το Σαββατοκύριακό του στη φυλακή σύμφωνα με το tmz εξαιτίας ενός σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο 66χρονος έσπρωξε τη σύζυγό του DeAnna Morgan και στη συνέχεια την έκλεισε έξω από το σπίτι τους στην περιοχή του Λος Άντζελες μετά από διαμάχη.

Οι αστυνομικοί μίλησαν τόσο με τον Μάντσεν όσο και με τη σύζυγό του και στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στη φυλακή.

Η σύζυγος του ηθοποιού αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το TMZ επικοινώνησε με την ομάδα του Madsen, η οποία ανέφερε πως προόκειται για μια διαφωνία μεταξύ του Michael και της συζύγου του, η οποία ελπίζουν να επιλυθεί θετικά και για τους δύο.

Το ζευγάρι 1996 γνωρίστηκε στο Ότσο Ρίος της Τζαμάικα ενώ ο Μάντσεν βρισκόταν σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας Ντόνι Μπράσκο και μαζί απέκτησαν τρεις γιους, τον Luke, τον Kalvin και τον Hudson, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο 2022.

Ο 26χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του στο Oahu της Χαβάης και οι γονείς του βυθίστηκαν στο πένθος.

«Είμαι σοκαρισμένος καθώς ο γιος μου, με τον οποίο μίλησα μόλις πριν από λίγες μέρες, είπε ότι ήταν χαρούμενος - το τελευταίο μου μήνυμα από αυτόν ήταν «Σ' αγαπώ μπαμπά.

Δεν είδα κανένα σημάδι κατάθλιψης. Είναι τόσο τραγικό και λυπηρό. Απλώς προσπαθώ να κατανοήσω τα πάντα και να καταλάβω τι συνέβη», είπε ο Μάντσεν σε δήλωσή του στους Times για τον αδικοχαμένο γιο του που ήταν λοχίας στη Χαβάη.

Η πρώτη σύζυγος του Μάντσεν ήταν η Georganne LaPiere, ετεροθαλής αδερφή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Σερ, γνωρίστηκαν το 1983, παντρεύτηκαν το 1984 και χώρισαν το 1988.

Ο ηθοποιός έχει μια κόρη που ονομάζεται Jessica την οποία απέκτησε με τη Dana Mechling το 1979 ενώ υπήρξε παντρεμένος με την Jeannine Bisignano από το 1991 έως το 1995 και μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Christian και τον Max, που είναι και οι δύο ηθοποιοί.

Ο βετεράνος ηθοποιός άλλων κινηματογραφικών ταινιών του Κουέντιν Ταραντίνο -- όπως το "Reservoir Dogs",το "The Hateful Eight" και το "Once Upon a Time... in Hollywood" -- τελικά πλήρωσε εγγύηση 20.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης