Τοπαλίδου και Χειλά - Φαμέλη έλαμψαν με τα λουκ τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σαράγεβο

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σαράγεβο με αφορμή την ταινία του, Arcadia και στο πλευρό του ήταν η σύντροφός του και ηθοποιός, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Τον περασμένο Απρίλιο και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real έγινε γνωστή η είδηση πως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική Αργυρώ Σασμού, είναι και πάλι ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη.

Η ηθοποιός λίγο καιρό πριν είχε αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια, ωστόσο τόσο η ίδια όσο και ο νέος της σύντροφος επέλεξαν να είναι πιο διακριτικοί χωρίς να έχουν κάνει ακριβώς κοινές αναρτήσεις στα social media.

«Πάθατε dejavu»: Τα επικά σχόλια στην φωτογραφία από τις κοινές διακοπές του Αυγουστίδη με τη Φαμέλη

Μόνο κάποιες σκιές είχε δημοσιεύσει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο προφίλ της στο Instagram που όμως, έμεσα σε έκαναν να καταλάβεις με ποιον είναι.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη στο πλευρό του Γιώργου Ζώη

Όλα αυτά μέχρι την Τρίτη το βράδυ (20/8) που η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου Ζώη συνοδεύοντάς τον στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σαράγεβο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει διακριθεί και βραβευτεί σε ορισμένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ παγκοσμίως και στο συγκεκριμένο φεστιβάλ διαγωνίζεται με τη νέα ταινία του με τίτλο Arcadia.

Σε αυτήν, μία από τους πρωταγωνιστές είναι και η χορεύτρια και ηθοποιός, Έλενα Τοπαλίδου, η οποία έδωσε επίσης το παρών στη λαμπερή βραδιά.

Τα εντυπωσιακά looks της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και της Έλενας Τοπαλίδου

Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media τους και οι δύο γυναίκες ήταν πολύ εντυπωσιακές στο κόκκινο χαλί με τις δημιουργίες που επέλεξαν.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με μοντέρνο grecian look, επέλεξε ένα deux pieces λευκό σύνολο από τους Mi-Ro, το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα και sparkly χρυσό τσαντάκι. Όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ της κινήθηκαν σε φυσικούς τόνους ενώ το look της ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι μακριά χρυσά σκουλαρίκια.

Η Έλενα Τοπαλίδου από την άλλη επέλεξε ένα σατέν ροζ φόρεμα με τούλινη φούστα και εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη του οίκου Megla-M, το συνδύασε με μωβ τσάντα και χρυσά κοσμήματα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τον Γιώργο Ζώη

Η ηθοποιός φανερά ενθουσιασμένη και περήφανη που βρισκόταν στο πλευρό του συντρόφου της σε μια πολύ σημαντική στιγμή για εκείνον, έκανε μια ανάρτηση με διάφορα στιγμιότυπα από το Σαράγεβο, γράφοντας:

«Μαζί με δυο υπέροχους σπάνιους και ταλαντούχους ανθρώπους».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης