30 χρόνια από τα Φιλαράκια: Το μυστικό πίσω από το love story Μόνικας- Τσάντλερ στους Times

30 χρόνια από τα Φιλαράκια: Το μυστικό πίσω από το love story Μόνικας- Τσάντλερ στους Times
Instagram/ friends

Η όμορφη ανάρτηση των Friends για τον Matthew με αφορμή τα γενέθλιά του και το μυστικό για τον έρωτα των Monica και Chandler που μόλις αποκαλύφθηκε. 

Τα Φιλαράκια κλείνουν 30 χρόνια σε λιγότερο από ένα μήνα και οι Friends δεν ξεχνούν ποτέ τον Matthew Perry, αλλά ούτε και οι δημιουργοί της σειράς, που μόλις αποκάλυψαν τι ισχύει πίσω από την αγάπη Monica και Chandler.

Έχουν περάσει κιόλας 30 χρόνια από την πρώτη φορά που τα Φιλαράκια προβλήθηκαν στην τηλεόραση. Ήταν Σεπτέμβρης του 1994 όταν είδαμε το πρώτο τους επεισόδιο και 30 χρόνια μετά τίποτα δεν είναι πια ίδιο. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί δεν φαίνεται να νιώθουν όπως παλιά. Η απώλεια του Matthew Perry τους έχει κάνει να μην θέλουν να γιορτάσουν την επέτειο αυτή, όπως αν ήταν εκείνος ακόμη εδώ.

Ο εθισμός του Matthew Perry στην κεταμίνη ήταν εκτός ελέγχου: Σοκάρουν τα επίσημα στοιχεία

30 χρόνια μετά, οι Friends δεν ξεχνούν τον Chandler Bing, τον χαρακτήρα που μας έκανε τόσο πολύ να γελάμε.

Η ανάρτηση που έκαναν οι Friends για τον Matthew Perry

Μπορεί να έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 10 μήνες, όμως κανείς δεν τον έχει ξεχάσει. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον αγαπημένο Chandler Bing θα έκλεινε τώρα τα 55 του χρόνια και τα Φιλαράκια του δεν τον ξέχασαν.

Η ανάρτηση που έκαναν οι Friends για τον Matthew Perry μας θύμισε με λίγα λόγια πόσο πολύ μας λείπει.

https://www.instagram.com/p/C-2chuYN6QT/

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Chandler που έχουμε αγαπήσει:

https://www.instagram.com/reel/C-262hYv_bu/

Τα Φιλαράκια κλείνουν 30 χρόνια και αυτή είναι η αλήθεια που δεν ξέραμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία των Friends, δύο από τους δημιουργούς της σειράς, ο David Crane και η Marta Kauffman, αναλογίζονται την επιτυχημένη κωμική σειρά, αποκαλύπτοντας μερικά εκπληκτικά στοιχεία. Σε μια νέα συνέντευξη στους Times, οι δυο τους θυμήθηκαν μια ιστορία από το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς και μοιράστηκαν ότι τα στελέχη του στούντιο ανησυχούσαν ότι οι θαυμαστές δεν θα συμπαθούσαν πολύ τη Monica Geller, που υποδύεται η Courteney Cox για έναν και μόνο λόγο.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1994, η Monica κοιμάται με τον συνάδελφό της «Paul the wine guy» στο πρώτο τους ραντεβού. Αν και ο Paul ισχυρίζεται ότι δεν είχε κάνει σεξ εδώ και δύο χρόνια, αργότερα αποκαλύπτεται ότι είπε ψέματα για να κοιμηθεί μαζί του η Monica.

Το κοινό, όμως, αγάπησε την ηρωίδα από την πρώτη στιγμή, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς πολλών που δεν ήθελαν η Monica να κοιμάται με κάποιον από το πρώτο ραντεβού.

Η ιστορία αγάπης των Monica και Chandler

Στην ίδια συνέντευξη, η συνδημιουργός των Friends, Kauffman, αποκάλυψε πώς το κοινό επηρέασε μια άλλη ιστορία της Monica - τη σχέση της με τον Chandler Bing, τον οποίο υποδυόταν ο Matthew Perry.

https://www.instagram.com/p/CqvVZbGrg8B/

Η Courteney Cox μιλάει για τη βαθιά σύνδεσή της με τον Matthew Perry ακόμα και μετά τον θάνατό του

Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι δύο ήρωες, Monica και Chandler, επρόκειτο αρχικά να έχουν μια σύντομη περιπέτεια, όμως η εκπληκτική αντίδραση του κοινού με το ζευγάρι άλλαξε την προσέγγιση που είχαν οι δημιουργοί.

«Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ένα one-night stand», είπε η Kauffman. «Αλλά έλαβαν τόσο έντονες αντιδράσεις από το κοινό στο Λονδίνο, που στην πραγματικότητα άλλαξαν την πορεία της ιστορίας».

Απολαύσαμε τα Φιλαράκια στις οθόνες μας για 10 σεζόν (1994-2004) και μαζί με τους Courteney Cox και Matthew Perry, πρωταγωνιστούσαν οι Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Lisa Kudrow.

https://www.instagram.com/p/C-D6eocxLpJ/

Φέτος, συμπληρώνονται τρεις δεκαετίες από το ντεμπούτο της σειράς και παρά το γεγονός ότι η σειρά Friends έχει σταματήσει να προβάλλεται εδώ και 20 χρόνια, παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών που λατρεύουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

https://www.instagram.com/reel/C-qAH6fPpCy/