Η βίλα που μένει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην Τήνο έχει ξεχωριστή σημασία για τη ζωή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η βίλα που μένει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην Τήνο έχει ξεχωριστή σημασία για τη ζωή της

«Εδώ ήμουν όταν έχασα τη μαμά μου, εδώ όταν έπαιρνα διαζύγιο, εδώ και τώρα, σε πιο φωτεινές μέρες. Οπότε το αποκαλώ και εγώ "το σπίτι μου στην Τήνο"», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπορεί φέτος να έκανε διακοπές και στην Σέριφο, όμως δεν παρέλειψε να επισκεφτεί για ακόμα μια χρονιά την Τήνο μαζί με τις δύο της κόρες, την Ισαβέλλα και την Βικτώρια.

Girl crush: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει τα μαλλιά της πλατινέ

Tο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων είναι ένα από τα αγαπημένα της και μάλιστα η ίδια με τις μικρές της το επισκέπτεται κάθε χρονιά σίγουρα τα τελευταία 4 χρόνια, επιλέγοντας πάντα το ίδιο μέρος για τη διαμονή τους. Γι' αυτό και η Ισαβέλλα με την Βικτώρια αποκαλούν τη βίλα που νοικιάζει η μαμά τους, το «σπίτι τους στην Τήνο».

https://www.instagram.com/p/C-6FLH4NK0F/

Η κυκλαδίτικη βίλα που επιλέγει εδώ και χρόνια η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Όπως θα δεις από τις πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε στα social media της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η ίδια έχει επιλέξει να μένει σε μια κυκλαδίτικη βίλα στην Τήνο. Χαρακτηριστικό της διακόσμηση του χώρου είναι η λιτότητα και οι καμπύλες στις επιφάνειες των αντικειμένων (δες τον κρυμμένο απορροφητήρα και τη μικρή ραφιέρα στην κουζίνα).

Eliana-Chrisikopoulou.jpg

Το βασικό χρώμα της κυκλαδίτικης διακόσμησης και της βίλας που μένει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κάθε καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το λευκό με μικρές πινελιές γαλάζιου.

Το ξύλινο πάτωμα αλλά και κάποια έπιπλα, όπως το επίσης ξύλινο τραπέζι του σαλονιού κάνουν τον χώρο πιο cosy, ενώ είναι ιδανική λύση για κάθε σπίτι αφού το ξύλο ταιριάζει πολύ εύκολα με κάθε απόχρωση σχεδόν.

Chrisikopoulou2.jpg

Η θέα δε, τόσο από το συγκεκριμένο σπίτι όσο και από το δωμάτιο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι μαγική, αφού βλέπει στο Αιγαίο και το απέραντο γαλάζιο.

«Εδώ ήμουν όταν έχασα τη μαμά μου, εδώ όταν έπαιρνα διαζύγιο, εδώ και τώρα, σε πιο φωτεινές μέρες. Οπότε το αποκαλώ και εγώ "το σπίτι μου στην Τήνο"», έγραψε η ίδια θέλοντας να δείξει πόσο σημαντικό είναι αυτό το σπίτι για εκείνη.

Chrisikopoulou1.jpg

Η πιο ωραία φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου από το φετινό καλοκαίρι

Αν και η δημοσιογράφος δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της αυτό το καλοκαίρι, την πιο ωραία φωτογραφία της δεν την τράβηξε η ίδια αλλά κατά τύχη μια άγνωστη σε εκείνη, χρήστης του Instagram, η οποία είχε απαθανατίσει μαζί με την παραλία του Όρμου και εκείνη με την κόρη της να πηγαίνουν για μια βουτιά.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εξήγησε τον λόγο που θεωρεί αυτήν την καλύτερη φωτογραφία της γράφοντας:

«Γενικά έχω γκώσει κάπως με το Instagram, διότι νομίζω πως δεν υπάρχει τίποτα το αυθεντικό πια εδωμέσα.

Τίποτα δεν μου θυμίζει τις φωτογραφίες που τραβούσαμε για να αποτυπώσουμε τα καλοκαίρια μας στην προ-like εποχή, τότε που δεν φωτογραφίζαμε μπραντς και μπούτια και φωτογενή τοπία και αυτοπορτραίτα, τότε που βασικά φωτογραφίζαμε τους Σημαντικούς μας Άλλους.

Τα καρέ δεν ήταν τέλεια, οι στιγμές ήταν.

Πλέον αμέτρητα μικρά photoshootings λαμβάνουν χώρα σε κάθε Χώρα, σε κάθε παραλία, σε κάθε σοκάκι. Είμαστε μίνι μοντέλα και μίνι φωτογράφοι μαζί, εξασφαλίζουμε κάδρο σωστό, φως απαλό, πόζα κολακευτική και ειλικρινά έχω κουραστεί αφόρητα με τα ημι-αυθόρμητα "τράβα με μια που καθόμαστε ωραία-ωραία εδώ στο ταβερνάκι, αλλά κάτσε πρώτα να εξαφανίσουμε τα μπουκάλια, πάρε και τα αποφάγια, κάτσε να λύσω το μαλλί και γυρίσω από το καλό προφίλ".

Όλο ομορφιά - ομορφιά και ανεμελιά τίποτα.
Και μέσα σε όλη αυτή τη γενική κούραση, ήρθε μια στιγμή αλλιώτικη: χαζεύοντας φωτογραφίες από χρήστες στην παραλία πατώντας πάνω στο location, συναντησα αυτήν εδώ, που την ανέβασε η (άγνωστη σε μένα) Έλενα Καρασάββα.

Στο βάθος είμαι εγώ, που μπαίνω στο νερό αγκαλιά με τη Βικτώρια.

Και αυτή είναι η μόνη 100% αυθόρμητη, αυθεντική, αληθινή φωτογραφία μου που θα δεις φέτος το καλοκαίρι, ακριβώς επειδή δεν είχα - επιτέλους - καμία επίγνωση πως μια κάμερα με τραβάει.

ΥΓ1: Έλενα, σ’ ευχαριστώ για την καλύτερη μου φωτογραφία για φέτος
ΥΓ2: να τραβάτε όσους αγαπάτε σε ανύποπτο χρόνο
ΥΓ3: από αύριο επιστρέφουμε στο κανονικό μας, ημι-αυθόρμητο πρόγραμμα».

Snapinsta.app_456135144_18451315891000440_219823781059973193_n_1080.jpg