Η Taylor Swift είπε το αυτονόητο: «Χαίρομαι που θρηνήσαμε συναυλίες και όχι ανθρώπους»

Instagram

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Taylor Swift για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν στη Βιέννη και η ευγνωμοσύνη της είναι εμφανής σε κάθε της λέξη. Το νέο video clip και η πρωτοβουλία του Chris Martin. 

Η ευρωπαϊκή περιοδεία με το Eras Tour ολοκληρώθηκε με την τραγουδίστρια να επιστρέφει στην Αμερική. Νωρίτερα αυτό το μήνα η τραγουδίστρια ακύρωσε τρεις συναυλίες της στη Βιέννη για λόγους ασφαλείας και αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά και «σπάει» τη σιωπή της για όσα συνέβησαν.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή το τέλος του ευρωπαϊκού tour, που μόλις ολοκληρώθηκε στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, η Taylor Swift αποκάλυψε ότι συγκλονίστηκε από τις ακυρώσεις και ότι της δημιούργησαν ένα αίσθημα φόβου και τρόμου. Η τραγουδίστρια, όμως, πάνω απ' όλα έδειξε ότι είναι άνθρωπος, δείχνοντας ότι ο βασικός λόγος που στεναχωριέται για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν είναι οι άνθρωποι που ταξίδεψαν μέχρι τη Βιέννη για να την παρακολουθήσουν.

Μάλιστα, οι συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στη Βιέννη αναμενόταν να προσελκύσουν περισσότερους από 150.000 ανθρώπους.

«Το να ανεβαίνω στη σκηνή στο Λονδίνο ήταν ένα τρενάκι του τρόμου συναισθημάτων», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης. «Το γεγονός ότι ακυρώθηκαν οι συναυλίες μας στη Βιέννη ήταν καταστροφικό. Ο λόγος των ακυρώσεων με γέμισε με μια νέα αίσθηση φόβου και μια τεράστια ποσότητα ενοχής επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι είχαν προγραμματίσει να έρθουν σε αυτές τις συναυλίες», σημείωσε η ίδια, αναφέροντας βέβαια και πόσο ευγνώμων είναι, καθώς αν δεν είχαν ακυρωθεί οι συναυλίες θα θρηνούσαμε ανθρώπινες ζωές.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλά ανοιχτά η Taylor Swift για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν στη Βιέννη, δηλώνοντας μάλιστα πως επέλεξε συνειδητά να μη μιλήσει νωρίτερα.

MTV VMAs 2024: Taylor Swift και Post Malone «σαρώνουν» σε υποψηφιότητες. Ποιους θα δούμε στη σκηνή;

Μέχρι στιγμής, τρεις νέοι έχουν συλληφθεί και είναι ύποπτοι για τη σχεδίαση επίθεσης. Βρέθηκε, μάλιστα, ένα απόθεμα χημικών ουσιών, εκρηκτικών μηχανισμών, πυροκροτητών και 21.000 ευρώ (περίπου 22.944 δολάρια) σε πλαστά μετρητά στο σπίτι του κύριου υπόπτου, ενός 19χρονου, ο οποίος είχε ριζοσπαστικοποιηθεί στο διαδίκτυο, δήλωσαν οι Αρχές.

Ο νεαρός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Τέρνιτς της ανατολικής Αυστρίας, σχεδίαζε να σκοτώσει «μεγάλο αριθμό ανθρώπων» σε μια επίθεση αυτοκτονίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εγχώριας υπηρεσίας πληροφοριών, Omar Haijawi-Pirchner.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Taylor Swift για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν στη Βιέννη

«Συνοψίζοντας

Ολοκληρώσαμε επίσημα το ευρωπαϊκό μέρος της περιοδείας The Eras Tour. Μαζί του ήρθαν τα πιο παθιασμένα πλήθη για τα οποία έχω εμφανιστεί ποτέ, νέες παραδόσεις στο σόου και μια εντελώς νέα εποχή που προστέθηκε. Ήταν ένας πιο έντονος ρυθμός από ό,τι είχαμε κάνει στο παρελθόν, και είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μου/τους συναδέλφους μου καλλιτέχνες που μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν σωματικά αυτό το σόου και να χτίσουν την τεράστια σκηνή μας, να τη διαλύσουν και να κάνουν μαγεία με τόσο λίγες μέρες στο ενδιάμεσο για ξεκούραση και ταξίδια. Είναι οι πιο εντυπωσιακοί άνθρωποι που ξέρω και είμαι τόσο τυχερή που έδωσαν στο The Eras Tour το χρόνο τους, την ενέργειά τους και την εμπειρία τους.

Το να ανέβω στη σκηνή στο Λονδίνο ήταν ένα τρενάκι συναισθημάτων. Η ακύρωση των συναυλιών μας στη Βιέννη ήταν καταστροφική. Ο λόγος των ακυρώσεων με γέμισε με μια νέα αίσθηση φόβου και μια τεράστια ποσότητα ενοχής επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι είχαν προγραμματίσει να έρθουν σε αυτές τις συναυλίες. Αλλά ήμουν επίσης τόσο ευγνώμων στις Αρχές, διότι χάρη σε αυτές θρηνήσαμε συναυλίες και όχι ζωές. Ενθαρρύνθηκα από την αγάπη και την ενότητα που είδα στους οπαδούς που συγκεντρώθηκαν. Αποφάσισα ότι όλη μου η ενέργεια έπρεπε να πάει στο να βοηθήσω στην προστασία του σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων που θα ερχόταν να δει τις συναυλίες στο Λονδίνο. Η ομάδα μου και εγώ δουλεύαμε χέρι-χέρι με το προσωπικό του σταδίου και τις βρετανικές Αρχές κάθε μέρα για την επίτευξη αυτού του στόχου και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν για εμάς. Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής: δεν πρόκειται να μιλήσω δημόσια για κάτι αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει εκείνους που θα ήθελαν να βλάψουν τους οπαδούς που έρχονται στις συναυλίες μου.

Σε περιπτώσεις όπως αυτή, η «σιωπή» στην πραγματικότητα σημαίνει να δείχνεις αυτοσυγκράτηση και να περιμένεις να εκφραστείς τη στιγμή που θα είναι σωστό. Προτεραιότητά μου ήταν να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας περιοδεία με ασφάλεια, και με μεγάλη ανακούφιση μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε.

Και στη συνέχεια το Λονδίνο έμοιαζε με μια όμορφη ονειρική συνέχεια. Και τα πέντε πλήθη στο στάδιο Wembley ξεχείλιζαν από πάθος, χαρά και ενθουσιασμό. Η ενέργεια σε εκείνο το στάδιο ήταν σαν την πιο γιγαντιαία αγκαλιά αρκούδας από 92.000 ανθρώπους κάθε βράδυ, και με έφερε πίσω σε ένα μέρος ξεγνοιασιάς εκεί».

Η περιοδεία - ρεκόρ της Swift θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο, όταν θα επιστρέψει στις εμφανίσεις της στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στον Καναδά.

Ο Chris Martin πήρε την κατάσταση στα χέρια του

Οι Coldplay αφιέρωσαν ένα τραγούδι στους Swifties κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στη Βιέννη το βράδυ της Τετάρτης. Ο Chris Martin θέλησε να κάνει το χρέος του για να φτιάξει το κέφι σε όσους θαυμαστές της Taylor βρίσκονταν στο κοινό της συναυλίας του και έχασαν μία από τις συναυλίες της τραγουδίστριας, ερμηνεύοντας λοιπόν το «Love Story».

Ο τραγουδιστής αστειεύτηκε ελπίζοντας ότι η διασκευή θα είναι αρκετά καλή για την Taylor και είπε στο κοινό πριν ξεκινήσει: «Αν δεν είναι καλή, σας παρακαλώ, μην την ανεβάσετε στο YouTube, γιατί δεν θέλω να μπλέξω με την Taylor. Αν μπορείτε να τραγουδήσετε μαζί μας, θα ήταν υπέροχο».

Κυκλοφόρησε το νέο video clip της Taylor

Λίγες ώρες νωρίτερα από την ανάρτηση που έκανε η Taylor Swift για τις συναυλίες στη Βιέννη, κυκλοφόρησε το νέο video clip της Taylor Swift για το τραγούδι «I Can Do It With a Broken Heart» από το άλμπουμ The Tortured Poets Department.

Μέσα από το βίντεο μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα παρασκήνια της περιοδείας Eras - πρόβες, παραγωγή και όλα τα συναφή με αυτή την περιοδεία. Η σκηνοθεσία και η παραγωγή είναι της ίδιας της τραγουδίστριας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης