Σταυρής Γεωργίου- Μαργαρίτα Νικολαΐδη μαζί στην Σαντορίνη κι ένα MasterChef All Star θα ήταν επικό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταυρής Γεωργίου-  Μαργαρίτα Νικολαΐδη μαζί στην Σαντορίνη κι ένα MasterChef All Star θα ήταν επικό

«Σήμερα θα φάμε από τα χέρια της πρώτης Ελληνίδας MasterChef», έγραψε ο Σταύρος Γεωργίου που είχαμε καιρό να δούμε και συνάντησε την Μαργαρίτα Νικολαΐδη στην Σαντορίνη.

Μπορεί να μην ήταν στον ίδιο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, όμως η αγάπη τους γι’ αυτήν είναι το κοινό που έχουν όχι μόνο ο Σταύρος Γεωργίου και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, αλλά και όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στο MasterChef.

Θυμάσαι την Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef 3; Σήμερα έχει μαύρα μαλλιά και είναι σεφ στην Ζυρίχη

Ο Σταυρής δοκίμασε τα πιάτα της πρώτης Ελληνίδας MasterChef

Ο φιναλίστ του 4ου κύκλου του MasterChef Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε στην Σαντορίνη -λογικά για τις διακοπές του- και δεν γινόταν να μην περάσει από το εστιατόριο του ξενοδοχείου στο οποίο δουλεύει εδώ και περίπου ένα χρόνο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η νικήτρια του 5ου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής.

Όπως έγραψε και ο ίδιος στην ανάρτηση του ποζάροντας με την Μαργαρίτα, «έφαγε από τα χέρια της πρώτης Ελληνίδας MasterChef», αφού στον πέμπτο κύκλο ήταν που κατάφερε γυναίκα να βγει νικήτρια. Σε όλους τους προηγούμενους οι νικητές ήταν άντρες.

Τι κάνει σήμερα ο φιναλίστ του 4ου κύκλου;

Αν και είχαμε δει τον Σταυρή και το 2022, στον κύκλο που συμμετείχε δηλαδή κι η Μαργαρίτα, να εμφανίζεται μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη δίνοντας το δικό τους πιάτο για ένα από τα τεστ αντιγραφής που είχαν να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι, ο ίδιος δεν έχει κάνει ιδιαίτερες εμφανίσεις στην Ελλάδα από τότε.

Στην Κύπρο ωστόσο, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, ο Σταυρής, όπως είδαμε από τα social media του, όχι μόνο έχει ανοίξει το δικό του εστιατόριο αλλά έχει και τη δίκη του εκπομπή με τίτλο «Επιπλογκουρμεδιές».

Καθόλου τυχαίος ο τίτλος, αφού θα σου θυμίσω πως όταν ο Κύπριος παίκτης θεωρούσε πως ένα πιάτο του είναι και δημιουργικό και τέλειο στη γεύση και το στήσιμο έλεγε πως αυτό είναι «έπιπλο», χρησιμοποιώντας προφανώς την Κυπριακή αργκό.

https://www.instagram.com/p/C-PhwZatsyZ/

Το να ανοίξει το δικό της εστιατόριο είναι και το όνειρο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό παραμένει στην Σαντορίνη και γι’ αυτήν τη σεζόν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον Χρήστο.

https://www.instagram.com/p/C5sY5yaOeB7/

Βλέποντας πάντως, μαζί δύο από τους πιο καλούς μάγειρες όλων των κύκλων του διαγωνισμού μαγειρικής, σκεφτήκαμε πως ένα MasterChef All Star θα ήταν τέλεια ιδέα!