O πατέρας της Angelina Jolie ζητά από τον Brad Pitt δημόσια να σταματήσει τη κόντρα με την κόρη του

Ο Jon Voight παραλαλά τον Brad Pitt να τερματίσει την κόντρα του με την Angelina Jolie για το καλό των παιδιών τους. 

Ο Jon Voight έκανε δημόσια έκκληση στον Brad Pitt να σταματήσει τη φαινομενικά ατελείωτη μάχη διαζυγίου του με την κόρη του, Angelina Jolie.

«Μακάρι να τελειώσει αυτό», είπε ο 85χρονος σταρ του «Ρίγκαν» στο Fox News Digital Friday. «Είναι σκληρό. Μακάρι να βρουν έναν τρόπο να κάνουν ειρήνη».

Ο Jon Voight , ο οποίος κάποτε αποξενώθηκε από την κόρη του, εν μέρει λόγω διαφορετικών πολιτικών απόψεων, πρόσθεσε ότι ανησυχεί για το πώς το νομικό θέμα του Brad Pitt και της κόρης του έχει επηρεάσει τα εγγόνια του.

H Angelina Jolie παραδέχτηκε πόσο κόστισε το διαζύγιο από τον Brad Pitt στην υγεία της

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο είναι νόμιμα ελεύθερο από το 2019, έχει έξι παιδιά: τον Maddox 23 ετών , τον Pax 20 ετών , τη Zahara 19 ετών , τη Shiloh 18 ετών και τα δίδυμα 16 ετών, Vivienne και Knox.

«Νομίζω ότι τα παιδιά χρειάζονται κάποια σταθερότητα», είπε ο Voight . «Λατρεύω τα παιδιά και την κόρη μου, και θέλω ο Μπραντ να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει να τελειώσει αυτή την ανοησία».

Ο εκπρόσωπος του Pitt αρνήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια του Jon Voight, αλλά μια πηγή αναφέρει ότι ο Pitt μένει σε αυτή την στάση για το οικονομικό όφελος των παιδιών του.

Η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό το 2016 μετά από μια σειρά διαφωνιών, συμπεριλαμβανομένου ενός καυγά σε ένα αεροπλάνο που φέρεται να έφτασε ακόμα και στη σωματική βία.

Ο Pitt δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ ποινικά για τυχόν κακοποίησης, αλλά μια πηγή κοντά στον ηθοποιό είπε: «Ο Brad παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του στο αεροπλάνο ήταν λάθος. Έκανε βήματα για να βελτιώσει τον εαυτό του».
Πέντε χρόνια αργότερα, ένας δικαστής ανέθεσε στους πρώην συζύγους την κοινή νόμιμη επιμέλεια τον Μάιο του 2021 και διέταξε να σφραγιστούν τα έγγραφα.

Η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά 12 χρόνια μαζί.

Μετά από αυτή την κατάσταση, η σταρ αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές της από το Château Miraval του Brad Pitt, κάτι που ήρθαν σε σύγκρουση με τον τρόπο με τον οποίο συμφώνησαν για να διανείμουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Λίγο αργότερα, η κοινή απόφαση επιμέλειας ανατράπηκε λόγω των υποτιθέμενων δεσμών του δικαστή με τους δικηγόρους του Pitt, δίνοντας στην Angelina Jolie την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και στον ηθοποιό μόνο τα δικαιώματα επίσκεψης.

Στη συνέχεια, ο σταρ του μήνυσε την πρώην σύζυγό του για το μερίδιό της στο οινοποιείο το 2022.

Μια πηγή του Pitt τονίζει ότι το Miraval είναι αυτό που προστατεύει τελικά τα έξι παιδιά τους.

«Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι το κίνητρο του Pittείναι να διασφαλίσει ότι τα παιδιά του μπορούν να μεγιστοποιήσουν το όφελος αυτού του πλεονεκτήματος» «Μόλις πουλήθει, αυτό δεν θα ισχύει και θα μειώσει σημαντικά την κληρονομιά τους».

Ανεξάρτητα από τα κίνητρα του Pitt, ωστόσο, είναι προφανές ότι τα νομικά ζητήματα έχουν ασκήσει πίεση στην οικογένεια Jolie-Pitt.

Η αντίδραση του Brad Pitt στα σχόλια απέχθειας του γιου του δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Τα παιδιά έχουν αποξενωθεί από τον πατέρα τους με τα χρόνια, κάτι που αποδείχθηκε πιο πρόσφατα από την απόφαση της Shiloh να αφήσει νόμιμα το διάσημο επώνυμο του μπαμπά της.

Επίσης, όταν ο Παξ υπέστη ένα τρομακτικό ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο τον περασμένο μήνα που τον οδήγησε στη ΜΕΘ, ενώ ο Brad Pitt ήταν ανήσυχος, φέρεται να μην έχει ουσιαστικά καμία επαφή με κανένα από τα παιδιά του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης