Στα γενέθλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ο Χρήστος Μάστορας της έκανε την πιο απρόσμενη «έκπληξη»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε στο πλευρό της τους φίλους της και φυσικά τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, με τον οποίο έκλεισαν δύο χρόνια σχέσης.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγινε 28 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα beach party , το βράδυ του Σαββάτου.

Η Influencer κάλεσε σε αυτή τη ξεχωριστή μέρα για την ίδια αγαπημένα της πρόσωπα για να γιορτάσουν όλοι μαζί και να σβήσει τα 28 κεράκια της τούρτας στη θάλασσα.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη όπως είπαμε είχε στο πλευρό της τους φίλους της και φυσικά τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, με τον οποίο έκλεισαν δύο χρόνια σχέσης.
Ανάμεσά στους φίλους της ήταν ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipsterr), η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και ο Γιώργος Λιβάνης.

Στο δίλημμα «να μην γνώριζε ποτέ τον Βασάλο ή τον Μόργκαν» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε δημόσια

Η τούρτα που έσβησε η ίδια ήταν μία διώροφη σε μαύρο και άσπρο χρώμα, στολισμένη με μαύρες καρδούλες και φιόγκους.

Η ίδια φωτογραφήθηκε σβήνοντας τα κεράκια αλλά δεν φανταζόταν τι θα γινόταν στη συνέχεια. Την ώρα της πόζας με την τούρτα ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να την πειράξει ρίχνοντας της στο πρόσωπο λίγη από την τούρτα.

Δες εδώ τα στιγμιότυπα από το πάρτι:

Φυσικά η ίδια έχοντας χιούμορ γέλασε με την κίνηση του συντρόφου της όπως και όλοι στο party όπου συνέχιζαν να διασκεδάζουν.

Το βίντεο Γαρυφαλλιάς - Μάστορα και η επιθυμία των fans

Λίγο πριν κλείσουν 2 χρόνια κοινής πορείας η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε στο TikTok της για πρώτη φορά ένα βίντεο με πολλές στιγμές της με τον Χρήστο Μάστορα. Μέχρι πριν από αυτό τόσο η ίδια όσο και ο frontman των ΜΕΛΙSSΩΝ δημοσίευαν πολύ σπάνια κάποια φωτογραφία τους ή αν έβγαζαν κάποιο βίντεο αυτό θα είχε κυρίως πλάνα από το μέρος που βρίσκονταν και όχι τόσο τους ίδιους.

https://www.tiktok.com/@garifalia.kalifoni/video/7374473770293021985

Φυσικά soundtrack στο βίντεό της ήταν το νέο τραγούδι του αγαπημένου της με τίτλο Μοναχική Καρδιά.

Οι fans του ζευγαριού βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο έγραψαν στα σχολιά τους πως ο έρωτάς τους δεν κρύβεται, ενώ δεν έλειψαν και σχόλια του τύπου «Παντρευτείτε!».

H έκπληξη που είχε κάνει ο Χρήστος Μάστορας στην Γαρυφαλλιά για την πρώτη τους επέτειο

Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι δώρο θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας στην Γαρυφαλλιά φέτος στη δεύτερη αυτή επέτειό τους, αφού πέρσι της είχε κάνει έκπληξη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη, με ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια και πυροτεχνήματα.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ωστόσο, σε συνεντεύξεις της έχει πει πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους το να κάνουν το επόμενο βήμα. Οι δυο τους ήδη συγκατοικούν απολαμβάνοντας το «τώρα».

Με τον Χρήστο είμαστε καλά. Δεν ξέρω για επόμενο βήμα, δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε πάντως.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης